Ben je al vrijwilliger?

Iedere vrijwilliger heeft zo zijn eigen motivatie om vrijwilligerswerk te doen. Wat goed dat jij je al inzet voor de stad.

De gemeente Den Haag geeft Haagse vrijwilligers jaarlijks een aantal punten (credits). Hiermee kan je één of meer kadootjes bestellen in de webwinkel (Pluimen). Hiermee bedanken we je voor je inzet. Kies wat bij je past. Er zijn meerdere mogelijkheden. Een dagje uit, een handig product of een bon voor een winkel.


Wil jij je verder ontwikkelen in je huidige vrijwilligerswerk of wil je je oriënteren op iets heel anders? Denk dan eens aan het volgen van een training of e-learning. Kijk op de Den Haag Doet Vrijwilligersacademie voor het aanbod. Alles wat je volgt is een win-win situatie en kan je verder helpen in je ontwikkeling.

Kadootje/webwinkel

De gemeente Den Haag geeft Haagse vrijwilligers jaarlijks een aantal punten (credits). Hiermee kan je één of meer kadootjes bestellen in de webwinkel (Pluimen). Hiermee bedanken we je voor je inzet. Kies wat bij je past. Er zijn meerdere mogelijkheden. Een dagje uit, een handig product of een bon voor een winkel.Trainingen op de Academie

Leren op afstand of op een veilige 1,5 meter kan via de Den Haag Doet Vrijwilligersacademie. Bekijk het cursusaanbod voor vrijwilligers.

Goed om te weten

Wij hebben handige informatie voor actieve vrijwilligers op een rij gezet.

Wil je meer?

Heb je tijd beschikbaar en wil je nog meer doen? Er zijn meer dan genoeg leuke vacatures!

Meer weten?

Het serviceteam van Den Haag Doet helpt je graag! Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 10.00 en 15.00 uur via [email protected] of tel: 070 - 302 44 19.

Sytske GeertsmaCoördinator Vacaturebank