Ben je al vrijwilliger?

Iedere vrijwilliger heeft zo zijn eigen motivatie om vrijwilligerswerk te doen. Wat goed dat jij je al inzet voor de stad.

Gemeente Den Haag is enorm trots op haar 185.000 vrijwilligers. Als dank voor hun belangeloze inzet voor de stad, biedt de gemeente Haagse vrijwilligers jaarlijks een aantal credits aan waarmee één of meerdere cadeaus besteld kunnen worden in een webwinkel.


Wil jij je verder ontwikkelen in je huidige vrijwilligerswerk of wil je je oriënteren op iets heel anders? Denk dan eens aan het volgen van een training of e-learning. Kijk op de Den Haag Doet Vrijwilligersacademie voor het aanbod. Alles wat je volgt is een win-win situatie en kan je verder helpen in je ontwikkeling.

Webwinkel

Doe jij vrijwilligerswerk in Den Haag? De gemeente Den Haag biedt Haagse vrijwilligers jaarlijks een aantal credits aan waarmee één of meerdere cadeaus besteld kunnen worden in een webwinkel. Dit als blijk van waardering voor jouw inzet!

Trainingen op de Academie

Leren op afstand of op een veilige 1,5 meter kan via de Den Haag Doet Vrijwilligersacademie. Bekijk het cursusaanbod voor vrijwilligers.

Goed om te weten

Wij hebben handige informatie voor actieve vrijwilligers op een rij gezet.

Wil je meer?

Heb je tijd beschikbaar en wil je nog meer doen? Er zijn meer dan genoeg leuke vacatures!

Meer weten?

Neem contact op met het serviceteam van Den Haag Doet.

Gineke Kremer[email protected]Adviseur online diensten & coördinator serviceteam
[email protected]
070 - 302 44 19