Ik ben student en wil iets doen

Student en meedoen

Vrijwilligerswerk is dé manier om je studententijd nog waardevoller en onvergetelijker te maken. Het biedt je de kans om uit je comfortzone te stappen, nieuwe mensen te ontmoeten en een echte impact te hebben op de wereld om je heen.


Maar vrijwilligerswerk is niet alleen goed voor anderen; het is ook ongelooflijk waardevol voor jou. Het geeft je de kans om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen, zoals leiderschap, teamwork en communicatie, die je niet uit boeken kunt leren. Je zult groeien als persoon, zelfvertrouwen opbouwen en ontdekken wat jou echt inspireert.

En weet je wat? Vrijwilligerswerk is ook een geweldige manier om je netwerk uit te breiden. Je ontmoet gelijkgestemde studenten en professionals die dezelfde passies delen als jij. Dit opent de deur naar waardevolle vriendschappen, mentorschap en zelfs toekomstige carrièrekansen.


Echter soms weet je echt nog niet wat bij jou past! Wel daar is een mogelijkheid om daar achter te komen door een workshop van jouw interesse te volgen of een E-learning / online training vanuit je eigen huis te volgen. Dat kan allemaal via onze vrijwilligersacademie!

Klik hier voor het aanbod!


Dus, waar wacht je nog op? Grijp deze kans om jezelf te overstijgen, nieuwe ervaringen op te doen en anderen te helpen en ontdek wat je allemaal kunt bereiken als student.


Klik hier voor de vacaturebank!

Student en meedoen

Uitgelichte vacatures

Word een onmisbare schakel als ledenadministrateur in onze wielerfamilie!
Vaste activiteit · 0–2 uur/week
Vanuit huis
Word een onmisbare schakel als ledenadministrateur in onze wielerfamilie!
Wil je een actieve rol spelen in het ondersteunen van onze bloeiende wielerorganisatie? Ter ondersteuning van de secretaris zoeken wij een ledenadministrateur.Geplaatst door HSK Trias
Jij: misschien influencer en/of vlogger #️⃣ Wij op zoek naar 'n content creator!
Vaste activiteit · 2 uur/week
Vanuit huis
Jij: misschien influencer en/of vlogger #️⃣ Wij op zoek naar 'n content creator!
Voor de versterking van ons enthousiaste vrijwilligersteam zijn wij op zoek naar een content creator.Geplaatst door Stichting Babyspullen
De Plek Loosduinen is “the place to be” voor jongeren!
Tijdelijke activiteit · Flexibele uren
Den Haag
De Plek Loosduinen is “the place to be” voor jongeren!
Wij zoeken klussers en organisatoren van evenementen en activiteiten in het kader van cultuur, kunst, groen, muziek en nog meer, lees snel verder!Geplaatst door Wijkberaad Kraayenstein

Contact

Aysien Zondervan, adviseur
Aysien Zondervan, adviseur[email protected]070 – 302 4476