Ik ben net afgestudeerd

Afgestudeerd en meedoen

Stel je eens voor dat je jouw vaardigheden en kennis kunt inzetten om anderen te helpen. Je hebt jarenlang gestudeerd en jezelf ontwikkeld, en nu is het moment aangebroken om die kennis te delen en anderen te inspireren.


Maar vrijwilligerswerk is niet alleen eenrichtingsverkeer. Het zal jou ook verrijken op een manier die je misschien nooit had verwacht. Het opent de deur naar nieuwe ervaringen, perspectieven en kansen. Je zult nieuwe mensen ontmoeten, je netwerk uitbreiden en waardevolle connecties maken die je carrière kunnen stimuleren.


Daarnaast is vrijwilligerswerk ook een geweldige manier om jezelf te onderscheiden in de competitieve arbeidsmarkt. Werkgevers zijn op zoek naar professionals die niet alleen uitblinken in hun vakgebied, maar ook een maatschappelijk bewustzijn hebben. Vrijwilligerswerk toont jouw toewijding, betrokkenheid en bereidheid om een verschil te maken, en dat is iets waar werkgevers waarde aan hechten.


Maar soms weet je echt nog niet wat bij jou past! Wel daar is een mogelijkheid om daar achter te komen door een workshop van jouw interesse te volgen of een E-learning / online training vanuit je eigen huis te volgen. Dat kan allemaal via onze academie!

Klik hier voor het aanbod!


Gelijk op zoek naar mogelijkheden? Het avontuur wacht op jou!

Klik hier voor de vacaturebank.

Afgestudeerd en meedoen

Uitgelichte vacatures

Jongerenteam SchuldZero, iets voor jou?
Tijdelijke activiteit · 2–4 uur/week · Start vanaf 30 aug 2023
Den Haag
Jongerenteam SchuldZero, iets voor jou?
ZERO SCHULDEN, ZERO STRESS. Doe mee met SchuldZero en breng verandering voor en door jongeren. SchuldZero zorgt voor zichtbaarheid, verbinding en samenwerking.Geplaatst door Stichting Centrum 16.22

Contact

Aysien Zondervan
Aysien Zondervan[email protected]070 – 302 4476