Vrijwilligerswerk doen

Je wilt iets voor jezelf, iets voor een ander en iets voor de stad doen

Dan ben je hier aan het juiste adres en geweldig dat jij je wilt inzetten voor Den Haag! De zoektocht naar een passende vrijwilligersvacature kan beginnen. Denk eens aan waar jij je voor kunt inzetten b.v. in de zorg, de cultuur, de natuur, het verenigingsleven, de buurt, voor een goed doel of iets heel anders.


Vrijwilligerswerk kan jou veel opleveren: het is een zinvolle tijdsbesteding, opdoen van veel nieuwe sociale contacten, iets terugdoen voor de maatschappij, nieuwe ervaringen opdoen, veel nieuwe dingen leren en vrijwilligerswerk is gewoon LEUK.

Vrijwilligerspool

Laat organisaties weten waar jij bij kunt helpen en ontvang berichten van organisaties en mensen die hulp nodig hebben direct in je inbox.

Tips voor het vinden van vrijwilligerswerk

Je wilt vrijwilligerswerk doen, dat is super. Maar hoe vind je wat bij jou past? Wij geven je graag een aantal tips.

Talentenscan

Wat zijn jouw talenten en kwaliteiten? Doe de talentenscan en ontdek wat voor vrijwilligerswerk bij jou past!

Persoonlijk advies

Heb je hulp nodig met het vinden van vrijwilligerswerk? Maak een afspraak (online of fysiek) met een van onze intercedenten. Zij geven je persoonlijk advies over wat voor soort vrijwilligerswerk bij jou past.

Een bestuursfunctie, durf jij de uitdaging aan?

Als vrijwilliger in een bestuursfunctie? Of als ervaren bestuurder helpen? Veel vrijwilligersorganisaties zoeken bestuursleden, jij bent hard nodig.

Coming Out Day

Wij vinden dat iedereen zichzelf moet kunnen zijn in Den Haag, wie je ook bent. Vind jij dat ook en wil je je als vrijwilliger inzetten voor dit belangrijke thema? Bekijk snel de vacatures van COC Haaglanden, Stichting Rainbow Den Haag en Mil Colores.

Meer weten?

Neem contact op met het serviceteam van Den Haag Doet.

Gineke Kremer[email protected]Adviseur online diensten & coördinator serviceteam
[email protected]
070 - 302 44 19