Vrijwilligerswerk doen

Vrijwilligerswerk doen

Je wilt iets voor jezelf, iets voor een ander en iets voor de stad doen

Dan ben je hier aan het juiste adres en geweldig dat jij je wilt inzetten voor Den Haag! De zoektocht naar een passende vrijwilligersvacature kan beginnen. Denk eens aan waar jij je voor kunt inzetten b.v. in de zorg, de cultuur, de natuur, het verenigingsleven, de buurt, voor een goed doel of iets heel anders.


Vrijwilligerswerk kan jou veel opleveren: het is een zinvolle tijdsbesteding, opdoen van veel nieuwe sociale contacten, iets terugdoen voor de maatschappij, nieuwe ervaringen opdoen, veel nieuwe dingen leren en vrijwilligerswerk is gewoon LEUK.

Registreren Den Haag Doet

Vrijwilligerspool

Laat organisaties weten waar jij bij kunt helpen en ontvang berichten van organisaties en mensen die hulp nodig hebben direct in je inbox.

Tips voor het vinden van vrijwilligerswerk

Tips voor het vinden van vrijwilligerswerk

Je wilt vrijwilligerswerk doen, dat is super. Maar hoe vind je wat bij jou past? Wij geven je graag een aantal tips.

Talentenscan

Talentenscan

Wat zijn jouw talenten en kwaliteiten? Doe de talentenscan en ontdek wat voor vrijwilligerswerk bij jou past!

Persoonlijk advies

Persoonlijk advies

Heb je hulp nodig met het vinden van vrijwilligerswerk? Maak een afspraak (online of fysiek) met een van onze intercedenten. Zij geven je persoonlijk advies over wat voor soort vrijwilligerswerk bij jou past.

Bestuurdersfunctie

Een bestuursfunctie, durf jij de uitdaging aan?

Als vrijwilliger in een bestuursfunctie? Of als ervaren bestuurder helpen? Veel vrijwilligersorganisaties zoeken bestuursleden, jij bent hard nodig.

Ontdek de organisaties

Ontdek de organisaties

Op Den Haag Doet vind je vrijwilligersvacatures van meer dan 300 organisaties! Bekijk het overzicht en kies de organisatie waar jij goed bij past.

NLdoet weer één groot feest

NLdoet weer één groot feest

Dankzij alle vrijwilligers zijn veel klussen weer geklaard en organisaties geholpen! 🙏

Meer weten?

Het serviceteam van Den Haag Doet helpt je graag! Wij zijn bereikbaar van maandag t/m donderdag tussen 10.00 en 15.00 uur via [email protected] of tel: 070 - 302 44 19.

Sytske Geertsma
Sytske GeertsmaCoördinator Vacaturebank