Skip Sidebar

Over ons

Haagse Helpers is een jongerennetwerk dat hulp biedt aan mensen die geen of weinig netwerk hebben. We inspireren en motiveren jongeren (14-30 jaar) om zich vrijwillig in te zetten voor eenzame ...

Kinderen & JongerenWelzijnSociale rechtvaardigheid
VrijwilligersbeleidOnkostenvergoedingenVrijwilliger kan meedoen aan trainingsprogramma’sKwaliteitsonderscheiding Haags Keurmerk
Partnerschap om de doelstellingen te bereiken
Deel
Social Entrepreneurship Workshop

Social Entrepreneurship Workshop

Community event · 20 feb 2024, 18:00 - 20:30
Hoefkade 9, 2526 BN Den Haag, Nederland
Kinderen & JongerenWelzijnSociale rechtvaardigheid
Partnerschap om de doelstellingen te bereiken
U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit community event. Bekijk hier de aankomende community events.10 plaatsen over.
Deel community event
Netwerk Haagse Helpers
#76879
Scan me of ga naar www.denhaagdoet.nl/o/Netwerk-Haagse-Helpers1/activiteiten/Social-Entrepreneurship-Workshop/76879 om je aan te melden

Contactpersoon

Workshop CommitteeStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of 0651521435.

Samenvatting

Sluit je aan bij Haagse Helpers voor deze nieuwe workshop Sociaal Ondernemerschap!

Uitgebreide omschrijving

Sociale ondernemers richten nieuwe gemeenschappen en ondernemingen op die de samenleving in een betere richting willen beïnvloeden en oplossingen voor sociale problemen willen creëren. In deze workshop duiken we in dit concept en leren we hoe dingen eigenlijk werken in zo’n organisme.

We hebben inspirerende gastsprekers uit verschillende vakgebieden en zij delen hun ervaringen en lessen die ze onderweg hebben geleerd.


De workshop is voor mensen tussen 15-30 jaar. Het zal ook in het Engels zijn en volledig gratis (We zorgen ook voor hapjes en drankjes😉)! Bekijk de flyer voor meer informatie. Als u vragen heeft of zich wilt aanmelden, kunt u ons een bericht of e-mail sturen. Zie je daar!


Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit community event. Bekijk hier de aankomende community events.10 plaatsen over.
Deel community event
community events > Netwerk Haagse Helpers > Social Entrepreneurship Workshop

Over Netwerk Haagse Helpers

Haagse Helpers is een jongerennetwerk dat hulp biedt aan mensen die geen of weinig netwerk hebben. We inspireren en motiveren jongeren (14-30 jaar) om zich vrijwillig in te zetten voor eenzame stadsgenoten. Vrijwilligerswerk bij Haagse Helpers is flexibel, je kan je dus inzetten op een tijdstip dat jou uitkomt!

Bij ons kan je je talenten ontwikkelen, nieuwe vrienden maken én je handen uit de mouwen steken. Je gaat op pad in Den Haag om praktische- en sociale hulpactiviteiten uit te voeren voor kwetsbare hulpvragers. Voorbeelden hiervan zijn tuinklussen, boodschappen doen, maatjescontact, koken voor kwetsbare mensen en pannenkoeken bakken voor ouderen in verzorgingstehuizen. We begeleiden je in de uitvoering van het vrijwilligerswerk en vinden het leuk om je ervaringen te horen tijdens een koffiemoment bij ons op kantoor. Daarnaast organiseren we trainingen en workshops over maatschappelijke thema's. Hierbij focus je op zelfontwikkeling, ontmoet je andere vrijwilligers en doen we na afloop samen een drankje.

Hopelijk zien we je snel!