Habit Hack Workshop

Habit Hack Workshop

Community event · 20 jun 2024, 18:30 - 20:30
Hoefkade 9, 2526 BN Den Haag, Nederland
Kinderen & JongerenWelzijnSociale rechtvaardigheid
Partnerschap om de doelstellingen te bereiken
U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit community event. Bekijk hier de aankomende community events.10 plaatsen over.
Deel community event
Netwerk Haagse Helpers
#81320
Scan me of ga naar www.denhaagdoet.nl/o/Netwerk-Haagse-Helpers1/activiteiten/Habit-Hack-Workshop/81320 om je aan te melden

Contactpersoon

Workshop CommitteeStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of 0651521435.

Samenvatting

Level je leven!

Uitgebreide omschrijving

Voel je je vastzitten in een cyclus van onproductieve gewoonten? Deze workshop kan jouw sleutel zijn tot het begrijpen hoe gewoontes werken! We duiken diep in het begrijpen van je huidige routines, het stellen van doelen die blijvend zijn en het benutten van de kracht van gewoontestapeling om positieve veranderingen automatisch te maken. Leer een persoonlijk 4-stappenplan te maken voor het opbouwen van nieuwe gewoontes en het elimineren van slechte gewoontes.


De workshop vindt plaats op 20 juni 2024 van 18:30 - 20:30 uur. Er is een inloop vanaf 18:00 waar je kunt socializen met de begeleiders of andere deelnemers. De workshop wordt in het Engels gegeven en is gratis. Voor hapjes en drankjes wordt ook gezorgd! We hopen je daar te zien!

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit community event. Bekijk hier de aankomende community events.10 plaatsen over.
Deel community event

Over Netwerk Haagse Helpers

Haagse Helpers is een jongerennetwerk dat hulp biedt aan mensen die geen of weinig netwerk hebben. We inspireren en motiveren jongeren (14-30 jaar) om zich vrijwillig in te zetten voor eenzame stadsgenoten. Vrijwilligerswerk bij Haagse Helpers is flexibel, je kan je dus inzetten op een tijdstip dat jou uitkomt!

Bij ons kan je je talenten ontwikkelen, nieuwe vrienden maken én je handen uit de mouwen steken. Je gaat op pad in Den Haag om praktische- en sociale hulpactiviteiten uit te voeren voor kwetsbare hulpvragers. Voorbeelden hiervan zijn tuinklussen, boodschappen doen, maatjescontact, koken voor kwetsbare mensen en pannenkoeken bakken voor ouderen in verzorgingstehuizen. We begeleiden je in de uitvoering van het vrijwilligerswerk en vinden het leuk om je ervaringen te horen tijdens een koffiemoment bij ons op kantoor. Daarnaast organiseren we trainingen en workshops over maatschappelijke thema's. Hierbij focus je op zelfontwikkeling, ontmoet je andere vrijwilligers en doen we na afloop samen een drankje.

Hopelijk zien we je snel!