Skip Sidebar

Over ons

Natuurbescherming en (re)generatie.
Niet voor winstbejag, maar voor een wereld vol grenzeloze voordelen.
DEZE WERELD IN TRANSITIE ROEPT OP TOT ACTIE

Natuur & MilieuDierenwelzijnBuurt & omgeving
VrijwilligersbeleidOnkostenvergoedingenVrijwilliger kan meedoen aan trainingsprogramma’s
KlimaatactieLeven in het waterLeven op het land
Deel
Project Development Assistentie gezocht!

Project Development Assistentie gezocht!

Vaste activiteit · 8 uur/week · Start vanaf 15 feb 2024
Vanuit huis
Coördineren
Natuur & Milieu
Betaalbare en duurzame energieEerlijk werk en economische groeiDuurzame steden en gemeenschappenVerantwoorde consumptie en productieKlimaatactieLeven in het waterLeven op het landPartnerschap om de doelstellingen te bereiken
Deze vacature is verlopen Je kan hier andere vacatures vinden.
Activiteit Delen
Viable Community
#77344
Scan me of ga naar www.denhaagdoet.nl/o/Viable-Community/activiteiten/Project-Development-Assistentie-gezocht/77344 om je aan te melden

Contactpersoon

Viable CommunityStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of +31614243406.

Samenvatting

Wij zijn op zoek naar nieuwe, zelfmotiverende verantwoordelijke vrijwilligers om mee te helpen ons Business Case/Plan tot voltooiing te brengen.

Uitgebreide omschrijving


Wie zijn wij:

Welkom bij Viable Community, een non-profitorganisatie die geworteld is in de Europese Unie. De kern van onze missie is het opzetten van door de gemeenschap beheerde projecten die zich toeleggen op het behoud en de regeneratie van de natuur. Momenteel hebben we ongeveer 45 actieve vrijwilligers en een project in de conceptuele/ontwikkelingsfase dat woestijnvorming in Extremadura, Spanje, zal bestrijden. We bedekken de bodem met zonnepanelen (AgriVoltaics) en geven ruimte aan inheemse vegetatie.


Meer information website - https://www.viable.community

Na maanden van hard werken stellen we ons weer open voor nieuwe vrijwilligers. Wilt u helpen de natuur op de meest efficiënte en innovatieve manieren te behouden en te regenereren? Ben je in staat om jezelf te motiveren en taken tot een goed einde te brengen?


Onze verwachtingen:.

Wij zijn op zoek naar personen die:

  • Initiatief nemen en houd het simpel houden in een start-up omgeving
  • Deel wilt uitmaken van het Viable Team en onze organisatie wilt helpen transformeren
  • Kan taken zelf afmaken, taken coördineren en beslissingen nemen met input van cirkeldeelnemers
  • Bereid bent om te leren en te werken met onze digitale kantoortools, waaronder Google Workspace, Slack en ClickUp
  • Minimaal twee keer per week beschikbaar.


Project Ontwikkeling Versterkingen Mogelijkheden:

  • Bedrijfsanalist / financieel analist: Assisteren bij het voorbereiden van pitchdecks, financiële projecties en het schrijven van voorstellen voor investeerders.
  • Landbouwexpert / boerderij manager: Meewerken aan het ontwerpen van grootschalige landbouwprojecten, gericht op regeneratieve landbouw in droge gebieden.
  • Assistent Agrivoltaïsche Projectontwikkeling: Ondersteuning van de ontwikkeling van een AgriVoltaic-project van 100 hectare.
  • Contactpersoon ter plaatse (vrijwilligers gevestigd in Extremadura): Werk samen met de lokale bevolking om het milieu te verbeteren en het bereik van de plattelandsgemeenschap te ondersteunen.
  • Photovoltaic System Engineer: Expertise bieden in het ontwerp en de bouw van zonnepaneelinstallaties.
  • Bodemkundige: Assisteren bij bodembeheer en regeneratietechnieken om de productiviteit en duurzaamheid te optimaliseren.
  • Outreach van de plattelandsgemeenschap / lokale woordvoerder: Promoot het project lokaal en ga in gesprek met de gemeenschap om steun te krijgen.


Extra Informatie:

We zijn momenteel bezig met de overgang van de conceptuele fase naar de ontwerpfase en streven ernaar om ons voltooide businessplan voor eind mei 2024 af te hebben. Er zal worden gezorgd voor training en introductie, en vrijwilligers zullen de kans krijgen om deel te nemen aan verschillende workshops voor het opbouwen van vaardigheden en netwerkopbouwende activiteiten. We moedigen mensen met een passie voor duurzaamheid en natuurbehoud aan om te solliciteren.


Duur: 8 uur per week, maar flexibel om taken uit te voeren indien mogelijk.


Locatie: Kan op afstand waarvoor een computer en een goede internetverbinding nodig zijn.


Interesse

Om ons team te versterken en een positieve impact te maken op onze missie, meld je dan - met een korte motivatie - aan via deze site en vul dan ons sollicitatieformulier in.


Deze vacature is verlopen Je kan hier andere vacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Viable Community

Natuurbescherming en (re)generatie.
Niet voor winstbejag, maar voor een wereld vol grenzeloze voordelen.
DEZE WERELD IN TRANSITIE ROEPT OP TOT ACTIE
Vacatures die je misschien ook interessant vindt
HR assistent
Vaste activiteit · Flexibele uren
Flexibele locatie
HR assistent
Assisteren bij het onboardingproces van de stichting, het beheer van de vrijwilligersovereenkomst en introductie bij het kantoor en het team.Geplaatst door TERRA Foundation
Samen wandelend het groen van de stad ontdekken?
Vaste activiteit · Flexibele uren
Flexibele locatie
Samen wandelend het groen van de stad ontdekken?
Dat kan met Gezond Natuur wandelen. Ben je een sociaal persoon met een oog voor de natuur en wil je samen een wandeling willen maken in het groen in de buurt? Geplaatst door Gezond Natuur Wandelen
Projectmedewerker
Vaste activiteit · 6–9 uur/week
Flexibele locatie
Projectmedewerker
De ervaren kandidaat werkt rechtstreeks mee aan ons project in Colombia. Spreekt Spaans en toont goede coördinatievaardigheden en het vermogen om in teamverband te werken.Geplaatst door TERRA Foundation
Coördinator sociale media
Vaste activiteit · 6–10 uur/week
Vanuit huis
Coördinator sociale media
Samenwerken met het hoofd Externe Communicatie om initiatieven op het gebied van sociale media af te stemmen op onze nieuwe merkidentiteit, waardoor betrokkenheid en groei worden bevorderd.Geplaatst door Advocates Who Thrive
Sponsormanager/coördinator
Vaste activiteit · 6–10 uur/week
Flexibele locatie
Sponsormanager/coördinator
Op zoek naar een sponsorcoördinator om de toezeggingen van bedrijven veilig te stellen die aansluiten bij onze waarden voor trainingscursussen. Geplaatst door Advocates Who Thrive
Penningmeester
Vaste activiteit · Flexibele uren
Flexibele locatie
Penningmeester
TERRA Foundation is een non-profitorganisatie die zich inzet voor milieubehoud en duurzame ontwikkeling. Geplaatst door TERRA Foundation