Gezocht: Begeleiders van tafelgesprekken

Gezocht: Begeleiders van tafelgesprekken

Vaste activiteit · 4 uur/week
Brouwersgracht 2, 2512 ER Den Haag, Nederland
BegeleidingNederlandsSociaal contact
WelzijnOnderwijs
GendergelijkheidOngelijkheid verminderen
Activiteit Delen
Stichting Yasmin
#38535
Scan me of ga naar www.denhaagdoet.nl/o/Stichting-Yasmin/activiteiten/Gezocht-Begeleiders-van-tafelgesprekken/38535 om je aan te melden

Contactpersoon

Nermin AltintasStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of 070 3631538.

Samenvatting

Wil je maatschappelijk gerelateerde thema's met andere vrouwen bespreken en de gesprekken leiden?

Uitgebreide omschrijving

Functieomschrijving

Stichting Yasmin organiseert wekelijks tafelgesprekken, dit zijn groepsgesprekken tussen vrouwen van diverse culturele achtergronden, die aansluiten bij actuele thema’s.


Deze gesprekstafels zijn in feite workshops waarbij niet alleen informatie wordt gegeven, maar waar we vooral ook in dialoog met elkaar gaan om ervaringen uit te wisselen.


Voor het organiseren en leiden van de tafelgesprekken is Yasmin op zoek naar workshopleiders. De workshopleider kan ingezet worden voor verschillende workshops binnen de trajecten; Zelfredzaamheid - Veiligheid - Werk & Opleiding. In januari van 2023 zal het traject voor mantelzorg hieraan toegevoegd worden. Deze vier pijlers kunnen de emancipatie en empowerment voor alle (Haagse vrouwen) dragen.


JIJ & YASMIN 

  • Je gaat werken binnen een team van circa 35 enthousiaste vrijwilligers die afwisselend samenwerken en zorg dragen voor een prettige ‘vrouwelijke’ werksfeer. 
  • Na een kennismakingsgesprek word je persoonlijk begeleid door een vaste medewerker.
  • Tijdens en na de inwerkperiode krijg je de gelegenheid om op meerdere gebieden in kennis en kunde te groeien. Dit o.a. door kosteloos en vrijblijvend de diverse (andere) trainingen van Yasmin te volgen.
  • Deze functie geeft je de mogelijkheid om te ervaren hoe prettig het is om jouw deelneemsters te zien groeien.
  • Er een vergoeding van €10,- per dagdeel.
  • Er wordt rekening gehouden met wie je bent, hoe jij jouw vrijwilligersfunctie zo prettig mogelijk kan uitvoeren zodat jijzelf ook persoonlijke groei mag ervaren.

 


OVER ONS 

Vrouwencentrum Stichting Yasmin is een non-profit organisatie die voor vrouwen in Den Haag een springplank of start kan zijn richting persoonlijke veiligheid, zelfredzaamheid, scholing, werk en/ of op een andere wijze worden aangemoedigd om actief te zijn in de maatschappij. Yasmin streeft ernaar vrouwen in hun kracht te laten staan zodat ook zij onafhankelijk(er) worden. 

 

Vrouwen kunnen terecht voor informatie, advies, begeleiding, coaching, lessen, trainingen, workshops, tafelgesprekken en een divers palet aan andere activiteiten. 

 


Solliciteren

Belangstelling? Stuur dan jouw motivatie en CV aan Nermin Altintas

mail: [email protected] Voor meer informatie kun je ook telefonisch contact opnemen: 070 3631538 

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Stichting Yasmin

Stichting Yasmin vindt het van groot belang dat álle vrouwen gelijke kansen hebben. Als vrouwencentrum inspireert, motiveert en stimuleert Yasmin Haagse vrouwen om concrete stappen te zetten naar zelfstandigheid. De focus ligt vooral op vrouwen bij wie de economische zelfstandigheid relatief laag is; zoals vrouwen met een migratieachtergrond, statushouders, laagopgeleide vrouwen en/of alleenstaande vrouwen.
Vacatures die je misschien ook interessant vindt
Taalmaatje
Tijdelijke activiteit · 1–2 uur/week · Voor ongeveer 8 weken
Den Haag
Taalmaatje
We bieden onze deelnemers graag een laagdrempelige setting om hun Nederlands te verbeteren, zodat ze meer kans maken op de arbeidsmarkt. Help jij daarbij mee? Geplaatst door Dignita Acedemie
Jongerenteam SchuldZero, iets voor jou?
Tijdelijke activiteit · 2–4 uur/week · Start vanaf 30 aug 2023
Den Haag
Jongerenteam SchuldZero, iets voor jou?
ZERO SCHULDEN, ZERO STRESS. Doe mee met SchuldZero en breng verandering voor en door jongeren. SchuldZero zorgt voor zichtbaarheid, verbinding en samenwerking.Geplaatst door Stichting Centrum 16.22
'Geschiedenis moet je horen'!
Vaste activiteit · Flexibele uren
Den Haag
'Geschiedenis moet je horen'!
Het begeleiden van een interview tussen 4 basisschoolleerlingen en een stadsbewoner met een oorlogs- en/of migratie verhaal. Geplaatst door De Muren hebben Oren
Help vluchtelingen en nieuwkomers met het leren van de Nederlandse taal!
Eenmalige activiteit · 2–4 uur
Den Haag
Help vluchtelingen en nieuwkomers met het leren van de Nederlandse taal!
Vind jij het leuk om nieuwkomers, waaronder ook vluchtelingen, te ondersteunen bij hun opdrachten in de klas?Geplaatst door NL Cares
Docent Nederlands voor vluchtelingen. (portefeuille)
Tijdelijke activiteit · 4–6 uur/week · Voor ongeveer 6 maanden
Den Haag
Docent Nederlands voor vluchtelingen. (portefeuille)
Als docent NT2 niveauverhoging en/of spreekvaardigheid geef je één of twee dagdelen per week Nederlandse les aan vluchtelingen + andere kwetsbare anderstaligen.Geplaatst door Taal aan Zee
Hou je van wandelen en gezelschap? Word wandelmaatje voor onze ouderen!
Tijdelijke activiteit · Flexibele uren
Den Haag
Hou je van wandelen en gezelschap? Word wandelmaatje voor onze ouderen!
Ben jij in het bezit van een goed stel voeten en wil je daar goed gebruik van maken?Geplaatst door Wijkz, Centrum