Skip Sidebar

Over ons

De missie van Terre des Hommes is het stoppen van kinderuitbuiting, de meest ernstige schendingen van de rechten van het kind. Geen gemakkelijke strijd, want armoede drijft mensen soms tot wanhoop en ...

Kinderen & JongerenWelzijnSociale rechtvaardigheid
Partnerschap om de doelstellingen te bereikenGoede gezondheid en welzijn
Deel

Winkelcoördinator voor onze Terre des Hommes winkel in Den Haag!

Vaste activiteit · 4–8 uur/week
Zoutmanstraat 42, 2518 GS Den Haag, Nederland
CoördinerenBegeleidingOndersteunend werk
Kinderen & JongerenWelzijnSociale rechtvaardigheid
Goede gezondheid en welzijnPartnerschap om de doelstellingen te bereiken
Activiteit Delen
Terre des Hommes
#55726
Scan me of ga naar www.denhaagdoet.nl/o/Terre-des-Hommes-Nederland/activiteiten/Winkelcoordinator-voor-onze-Terre-des-Hommes-winkel-in-Den-Haag/55726 om je aan te melden

Contactpersoon

Terre des Hommes WinkelsupportStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of 0630485956.

Samenvatting

De nog te openen Terre des Hommes winkel Den Haag (Zoutmanstraat) is op zoek naar een enthousiaste vrijwillige winkelcoördinator.

Uitgebreide omschrijving

Werken bij Terre des Hommes is strijden tegen uitbuiting van kinderen.


Zet je tijd, talent, kennis en energie in voor een fantastisch doel. Leer nieuwe, bevlogen mensen kennen en doe mooie ervaringen op. Als vrijwilliger van Terre des Homme draag je met jouw talent en kennis zelfstandig bij aan onze missie.


Samen het verhaal vertellen

Je voelt je betrokken bij de samenleving en je wilt je inzetten voor het goede doel, het stoppen van kinderuitbuiting. Je zet graag jouw talent in, houdt van contact met mensen, bent betrokken bij ontwikkeling van de winkel en bent voor zo'n 10 uur per week beschikbaar. Wacht dan niet langer en solliciteer direct op deze prachtige vacature voor Kernteamlid (vrijwillige winkelcoördinator).


Wat ga je doen?

Als vrijwillige winkelcoördinator ben je de vliegende keep van onze goede doelen winkel en heb je het totaaloverzicht. Je bent de steun en toeverlaat voor de vrijwilligers. Je bent een onderdeel van het kernteam. Samen met het kernteam zorg je voor het dagelijks reilen en zeilen van de winkel, waarbij iedereen zijn eigen talenten benut. Daarnaast fungeer je als schakel tussen Terres des Hommes Nederland en het lokale vrijwilligersteam.


Heb je oog voor de verkoop en presentatie van mooie spullen? Ben je een echte verbinder en mens- en klantgericht? Ben je enthousiast, heb je een positieve instelling en denk je in oplossingen? Doe je graag zinvol en uitdagend vrijwilligerswerk? Dan zijn we op zoek naar jou!


Wat ga je zoal doen? 

* het coördineren van de dagelijkse gang van zaken in de winkel, zoals verkoop, 

  sorteren en prijzen van pracht spullen

* de presentatie van de winkel op orde houden

* het magazijn van de winkel op orde houden 

* alle vrijwilligers te ondersteunen bij werkzaamheden 

* bereid te zijn om tijd en energie in de winkel en haar vrijwilligers te steken

* de missie van Terre des Hommes en de winkel te onderschrijven en te willen uitdragen.


Gelukkig doe je dit niet alleen. Het kernteam wordt vanuit de Terre des Hommes organisatie ondersteund door de afdeling winkelsupport en de regiocoördinator winkels & vrijwilligers (regio Midden)


Wie ben jij?

Een enthousiaste vrijwillige collega, met passie voor het goede doel, die:

* enthousiast en communicatief sterk is

* organisatietalent en een 'handen uit de mouwen' mentaliteit heeft

* inlevingsvermogen heeft en voor verbinding zorgt

* klantgericht is en goed met mensen om kan gaan

* ervaring heeft in de detailhandel (is een pré)

* affiniteit heeft met Terre des Hommes, tweedehandswinkels en ontwikkelingsorganisaties

* 10 uur per week beschikbaar is (werkdagen te bepalen in overleg).  


Wat bieden wij?

Zinvol en uitdagend vrijwilligerswerk in een team met enthousiast en betrokken vrijwilligers en collega's. Veel ruimte voor eigen inbreng, verdieping en persoonlijke ontwikkeling. Het betreft een functie op vrijwillige inzet.


De opbrengst van onze winkels, gaat naar onze projecten. Met onze winkels zorgen we ervoor dat spullen die niet meer gebruikt worden, weer goed terecht komen.


Hoe kun je solliciteren?

Ben je enthousiast over deze vacature meld je dan - met een korte motivatie aan - via deze site!

Heb je vragen over de procedure van deze vacature? Stuur dan een mailtje naar: [email protected]


Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Den Haag > Den Haag Activiteiten > Terre des Hommes > Winkelcoördinator voor onze Terre des Hommes winkel in Den Haag!

Over Terre des Hommes

De missie van Terre des Hommes is het stoppen van kinderuitbuiting, de meest ernstige schendingen van de rechten van het kind. Geen gemakkelijke strijd, want armoede drijft mensen soms tot wanhoop en het vervolgen van daders van kinderuitbuiting, is vaak geen prioriteit voor lokale overheden. Maar Terre des Hommes geeft niet zomaar op en blijft zich samen met haar lokale partners inzetten voor een wereld zonder kinderuitbuiting. De United Nations Conventions on the Rights of the child vormt de basis voor ons werk. In de hulp aan kinderen maken we geen onderscheid naar ras, geloof, geslacht of politieke gezindheid. Bijna 1700 vrijwilligers zetten zich in meer dan 40 winkels in Nederland actief in om kinderuitbuiting te stoppen. Tienduizenden donateurs en bedrijven staan achter hen.
Vacatures die je misschien ook interessant vindt
Tijdelijke activiteit · 4–6 uur/week · Voor ongeveer 6 maanden
Den Haag
Wil jij je inzetten voor een ander en daarbij jezelf ontwikkelen?
Wil jij impact maken, jezelf ontwikkelen en nieuwe vrienden maken? Sluit je aan bij het Maatschappelijke Diensttijd (MDT) YourCube programma van Haagse Helpers!Geplaatst door Netwerk Haagse Helpers
Vaste activiteit · 4 uur/week
Den Haag
Winkelmedewerker voor onze Terre des Hommes winkel in Den Haag!
De nog te openen Terre des Hommes winkel Den Haag (Zoutmanstraat) is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die de winkel tot een groot succes gaan maken.Geplaatst door Terre des Hommes
Vaste activiteit · 4-8 uur/maand
Den Haag
Spaarkringbegeleider
Lijkt het je leuk om een spaarkring te starten & te begeleiden? Wil je jezelf ontwikkelen, meer leren over sparen & het begeleiden van (groepen) mensen? Doe meeGeplaatst door Stichting Cash2Grow
Vaste activiteit · Flexibele uren
Den Haag
Vraagelkaar zoekt Buurtverbinders
Wij geloven dat vriendschap voor iedereen mogelijk is. Wij verbinden al meer dan 10 jaar met veel succes buurtgenoten met elkaar op basis van gelijkwaardigheid.Geplaatst door Vraagelkaar
Vaste activiteit · 1–2 uur/week
Vanuit huis
Help jij een handje mee?
Beheerder Kast van Lotje (4-8 uur per maand).Geplaatst door Stichting Lotje
Vaste activiteit · 8 uur/week
Den Haag
Organisatietalent gezocht voor leuk en belangrijk taalmaatjesproject!
VluchtelingenWerk Den Haag zoekt per 16-03-2022 een medewerker ter ondersteuning van het taal- en netwerkcoachproject. Het betreft een vrijwilligersfunctie.Geplaatst door VluchtelingenWerk, Zuidwest-Nederland