Zin in een 'groen' avontuur?

Zin in een 'groen' avontuur?

Vaste activiteit · 2-4 uur/maand
Meppelweg 882, 2544 BW Den Haag, Nederland
Ondersteunend werkBestuurNederlandsAdministratieComputer
Natuur & MilieuBuurt & omgeving
Leven op het landPartnerschap om de doelstellingen te bereiken
Activiteit Delen
Haagse Bond van Amateurtuindersverenigingen
#79504
Scan me of ga naar www.denhaagdoet.nl/o/Haagse-Bond-van-Amateurtuindersverenigingen/activiteiten/Zin-in-een-groen-avontuur/79504 om je aan te melden

Contactpersoon

Jaap RogStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of 0000000000.

Samenvatting

Wij zijn op zoek naar een notulist/2e secretaris, die ons bestuur bijstaat in het kweken van ideeën en het oogsten van successen!

Uitgebreide omschrijving

Als notulist/2e secretaris speel je een essentiële rol in het vastleggen van belangrijke beslissingen en ideeën die bijdragen aan het bevorderen van groene initiatieven binnen onze vereniging en helpen bij het documenteren van onze vergaderingen en evenementen.


Wat bieden wij jou?

Een unieke kans om betrokken te raken bij de bevordering van duurzaamheid en groen in Den Haag, terwijl je jouw vaardigheden als notulist ontwikkelt en deel uitmaakt van een hecht en gepassioneerde team. Bovendien biedt deze rol de mogelijkheid om jouw netwerk uit te breiden en nieuwe vaardigheden op te doen.

Het bestuur vergadert 1 maal per maand op de 1ste woensdagochtend van de maand, en 2 maal per jaar is er een Algemene Leden Vergadering, die altijd 's avond wordt gehouden op 1 van de aangesloten parken/verenigingen. Wij zijn een bestuur met een voorzitter, een 1ste secretaris, penningmeester, en een bestuurslid die de ledenadministratie verwerkt, daarnaast is er een bestuurslid die zich bezig houdt met de ecologie. In overleg kunnen we dan op termijn een herschikking van de diverse werkzaamheden kunnen overwegen.


Jij?

Als jij aantoonbare ervaring hebt met notuleren en de Nederlandse taal machtig bent en als jij een liefde voor groen deelt en graag een bijdrage wilt leveren aan onze vereniging, dan zijn we op zoek naar jou!


Interesse?

Meld je dan aan via deze site en laten we samen de wereld groener maken!


Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Haagse Bond van Amateurtuindersverenigingen

Bij de Haagse Bond van Amateurtuindersverenigingen zijn 18 Amateurtuindersverenigingen (ATV's) en Volkstuinverenigingen (VTV's) aangesloten. Deze verenigingen zijn de leden van de Haagse bond.
De besturen van deze 18 verenigingen vertegenwoordigen hun leden bij de Haagse Bond.
Het tuinieren in de regio Haaglanden kan niet zonder een overkoepelende organisatie van amateurtuindersverenigingen zoals de Haagse Bond, die -samen met de Gemeente –zoekt naar voldoende ruimte voor volkstuinen.

De 18 aangesloten verenigingen zijn 100% zelfstandig en hebben dus eigen statuten, reglementen met hun eigen bijzonderheden.
De Haagse Bond heeft, net als de tuinverenigingen haar eigen statuten en reglementen.

De Haagse Bond geeft voorlichting en organiseert lezingen, excursies en cursussen voor de leden van de aangesloten verenigingen maar ook voor belangstellenden van buiten de verenigingen.
Vacatures die je misschien ook interessant vindt
Wij zoeken een coördinator voor ons BIT in Morgenstond!
Vaste activiteit · 3–4 uur/week
Den Haag
Wij zoeken een coördinator voor ons BIT in Morgenstond!
We zoeken een coördinator dat het huidige BIT Team kan leiden en uitbreiden. Daarnaast heb je contact met externe partners als gemeente, handhaving en politie.Geplaatst door Buurt Interventie Team Morgenstond
Ben jij ook voor een kleurrijke wereld?
Vaste activiteit · Flexibele uren
Den Haag
Ben jij ook voor een kleurrijke wereld?
Als schilder krijg je de kans om je creativiteit en vaardigheden te ontwikkelen, terwijl je bijdraagt aan een geweldig doel.Geplaatst door Stichting Dr. Schroeder van der Kolk Bedrijven
Wil jij ons helpen groenten te telen voor de voedselbank?
Vaste activiteit · 3–6 uur/week
Den Haag
Wil jij ons helpen groenten te telen voor de voedselbank?
Boerendorp is een nieuw duurzaam project in het Zuiderpark waar we met buurtbewoners groenten telen voor de voedselbank. Geplaatst door Stichting Boerendorp (project van Groene Matties)
Natuurlijk heb je zin om leuke dingen te doen. Doe je mee?
Vaste activiteit · Flexibele uren
Den Haag
Natuurlijk heb je zin om leuke dingen te doen. Doe je mee?
We maken het hier leuker, gezelliger, veiliger, socialer en mooier. Denk aan evenementen, feesten en bijeenkomsten.Geplaatst door Wijkberaad Kraayenstein
Meehelpen in de groentetuin van Pluk! Den Haag
Eenmalige activiteit · 2–4 uur
Den Haag
Meehelpen in de groentetuin van Pluk! Den Haag
Iedere woensdag, donderdag en vrijdag wordt er op Pluk! Den Haag gewerkt in de groentetuin. Geplaatst door NL Cares
Kom bij het 🌿 team van Het Mozartpark en maak deel uit van iets bijzonders!
Tijdelijke activiteit · Flexibele uren
Den Haag
Kom bij het 🌿 team van Het Mozartpark en maak deel uit van iets bijzonders!
Ben jij een enthousiaste omwonende of buurtgenoot die graag een positieve impact wil hebben op onze gemeenschap? Dan zoeken wij jou!Geplaatst door Stichting Vrienden van het Mozartpark