⚜️ Creëer jij samen met onze jeugdleden een 'Wereld vol Avontuur'?

⚜️ Creëer jij samen met onze jeugdleden een 'Wereld vol Avontuur'?

Vaste activiteit · 3–4 uur/week
Laan Van Poot 93, 2566 EA Den Haag, Nederland
Activiteiten begeleidenSociaal contactCoördinerenNederlands
Natuur & MilieuKinderen & JongerenSport & Recreatie
Activiteit Delen
Scoutinggroep Be Pals Prinses Juliana
#59236
Scan me of ga naar www.denhaagdoet.nl/o/Scoutinggroep-Be-Pals-Prinses-Juliana/activiteiten/-Creeer-jij-samen-met-onze-jeugdleden-een-Wereld-vol-Avontuur/59236 om je aan te melden

Contactpersoon

Roger GielisseStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of 0681924918.

Samenvatting

Vind je het leuk om met kinderen te werken en activiteiten te organiseren? Wij zoeken 'n leider/leidster bij Bevers (5 tot 7 jaar ) of Welpen (7 tot 11 jaar) !

Uitgebreide omschrijving

Als leider/leidster bij één van onze leeftijdsgroepen zorg je, samen met de rest van het team en de teamleider, voor een te gek programma voor de kinderen of jongeren, waarbij meiden en jongens worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen.


Wat doet een leid(st)er?

Wel je maakt samen met de overige teamleden wekelijkse programma’s voor de groep kinderen en begeleidt ze in hun persoonlijke ontwikkeling.

Jij zelf wil graag je eigen functioneren verbeteren, onder andere door het volgen van trainingen. Tevens neem je ook deel aan het overleg binnen de groep met de overige vrijwilligers.


Jij hebt / bent:

Bent minimaal 18 jaar of ouder, staat voor het doel van onze scoutinggroep en hebt ongeveer 3 à 4 uur per week (inclusief de overleggen en voorbereidingen) de tijd en gaat mee op 1 à 2 weekendkampen en het jaarlijkse zomerkamp.

Heb je een dosis humor, te gek, neem dat mee!


Wij bieden jou:

Leuke inspirerende bezigheid waarin je op een plezierige en leerzame vrijetijdsbesteding aan kinderen en jongeren aanleert.

Je werkt samen in een leuk team met andere betrokken en enthousiaste vrijwilligers, daardoor doe je ook nieuwe contacten op en verder heb je de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen.


Maar buiten dat alles is het gewoon kei leuk en dankbaar! Dus meld je aan via deze site.


Scouting impressie:
Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Scoutinggroep Be Pals Prinses Juliana

De Be Pals Prinses Juliana groep bestaat sinds 1981. In dat jaar zijn de Be Pals (voornamelijk mannelijke leden) en de Prinses Juliana groep (voornamelijk vrouwelijke leden) officieel een fusie op papier aangegaan. Sinds 1972 werkten deze groepen al intensief samen.

De Be Pals heeft de langste historie. In 1931 is zij ontstaan toen de Akela Verhorst uit onvrede met de gang van zaken in haar oude groep besloot een eigen welpenhorde te starten. Op 10 oktober werd de eerste verkennerstroep opgericht onder leiding van de Hopman Mansvelt. Op dat moment was de groep volgens de destijds geldende maatstaven een officiële scoutinggroep. De datum van 10 oktober 1931 wordt dan ook beschouwd als de officiële oprichtingsdatum van de Be Pals Prinses Juliana groep.

Vele groepen hadden destijds nog geen naam maar werden aangeduid met een groepsnummer. In haar beginjaren ging de nieuwe groep als groep 9 door het leven. De naam Be Pals is in 1938 ontstaan toen enkele groepsleden getuige waren van de afscheidsspeech van Lord Baden Powell tijdens een bijeenkomst in Schotland. In deze speech gebruikte Lord Baden Powell de woorden “Be Pals” (letterlijk vertaald: wees vrienden). Sinds deze bijeenkomst werd de naam Be Pals gebruikt.

De Prinses Juliana groep is ontstaan uit de meisjesclub Bethel die in de oorlogsjaren (ca. 1943) werd opgericht door enkele oud-padvindsters. Officieel was het nog geen padvindersgroep omdat er geen opkomsten van padvindersgroepen waren toegestaan. Kort na de tweede wereldoorlog werd de naam Prinses Juliana groep aangenomen en werd het een echte padvindersgroep voor meisjes. De aangegane fusie van de “jongensgroep” Be Pals en de “meisjesgroep” Prinses Juliana paste goed in de tendens om te komen tot gemengde scoutingverenigingen.
Vacatures die je misschien ook interessant vindt
⚜️ Denk jij ook: 'Brons, Zilver, Scout'? Dan zoeken we jou als leider/leidster!
Vaste activiteit · 4–6 uur/week
Den Haag
⚜️ Denk jij ook: 'Brons, Zilver, Scout'? Dan zoeken we jou als leider/leidster!
Wil je hiervoor je talenten inzetten? Dan zit je goed wij zoeken een leider/leidster voor onze Scouts (11 tot 15 jaar) en Explorers (15 tot 18 jaar)!Geplaatst door Scoutinggroep Be Pals Prinses Juliana
⚜️ Knoop jij de eindjes aan elkaar bij onze Scoutinggroep ?
Vaste activiteit · 1–2 uur/week
Den Haag
⚜️ Knoop jij de eindjes aan elkaar bij onze Scoutinggroep ?
Dan zien we je graag als penningmeester van het bestuur van de groepsvereniging en stichting van Scoutinggroep Be Pals Prinses Juliana.Geplaatst door Scoutinggroep Be Pals Prinses Juliana
⚜️Word jij bij 'Be Pals' ons algemeen bestuurslid?
Vaste activiteit · 1–2 uur/week
Den Haag
⚜️Word jij bij 'Be Pals' ons algemeen bestuurslid?
Als algemeen bestuurslid ben je iemand die samen met andere bestuursleden het dagelijks bestuur vormt.Geplaatst door Scoutinggroep Be Pals Prinses Juliana
⚜️Wil jij sturing geven aan een groep waar 'plezier en samen doen' voorop staat?
Vaste activiteit · 1–2 uur/week
Den Haag
⚜️Wil jij sturing geven aan een groep waar 'plezier en samen doen' voorop staat?
Onze voorzitter gaat ons eind van zijn termijn verlaten, kom jij ons bestuur versterken?Geplaatst door Scoutinggroep Be Pals Prinses Juliana
⚜️ Word jij de 'geheimschrijver' van ons bestuur?
Vaste activiteit · 1–2 uur/week
Den Haag
⚜️ Word jij de 'geheimschrijver' van ons bestuur?
Voor ons bestuur zijn we op zoek naar een enthousiaste secretaris! Als secretaris ben je de 'geheimschrijver' van het bestuur.Geplaatst door Scoutinggroep Be Pals Prinses Juliana
Coördinator bij ons Kunst & Kids Café!
Vaste activiteit · 4–8 uur/week
Den Haag
Coördinator bij ons Kunst & Kids Café!
Je ontvangt ouders & kinderen, maakt een praatje, zet koffie en thee. Als coördinator ben je aanspreekpunt voor het team die ochtend en zorg je dat alles loopt.Geplaatst door Kunst & Kids Café