Skip Sidebar

Over ons

De Be Pals Prinses Juliana groep bestaat sinds 1981. In dat jaar zijn de Be Pals (voornamelijk mannelijke leden) en de Prinses Juliana groep (voornamelijk vrouwelijke leden) officieel een fusie op ...

Natuur & MilieuKinderen & JongerenSport & Recreatie
Vrijwilligersbeleid
Deel
⚜️ Denk jij ook: 'Brons, Zilver, Scout'? Dan zoeken we jou als leider/leidster!

⚜️ Denk jij ook: 'Brons, Zilver, Scout'? Dan zoeken we jou als leider/leidster!

Vaste activiteit · 4–6 uur/week
Laan Van Poot 93, 2566 EA Den Haag, Nederland
Sociaal contactBegeleidingNederlandsCoördineren
Natuur & MilieuKinderen & JongerenSport & Recreatie
Activiteit Delen
Scoutinggroep Be Pals Prinses Juliana
#59242
Scan me of ga naar www.denhaagdoet.nl/o/Scoutinggroep-Be-Pals-Prinses-Juliana/activiteiten/-Denk-jij-ook-Brons-Zilver-Scout-Dan-zoeken-we-jou-als-leiderleidster/59242 om je aan te melden

Contactpersoon

Roger GielisseStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of 0681924918.

Samenvatting

Wil je hiervoor je talenten inzetten? Dan zit je goed wij zoeken een leider/leidster voor onze Scouts (11 tot 15 jaar) en Explorers (15 tot 18 jaar)!

Uitgebreide omschrijving

Als leider/leidster van de groep bedenk je wekelijks samen met je team leuke activiteiten - zoals b.v. kamperen, pionieren of hiking - voor de kinderen. Je bereidt ze voor en legt ze aan de kinderen uit. Als het moeilijk wordt help je ze. Maar niet teveel: scouting is ook zelf ontdekken en uitvinden.


Jij hebt/bent:

Je bent minimaal 21 jaar en je hebt er geen bezwaar tegen dat er een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) voor je wordt aangevraagd, door ons betaald natuurlijk!


Wij bieden jou:

Vanuit de vereniging bieden we je allerlei trainingen aan om je zelf te ontwikkelen. De keuze is aan jou! Voor diverse zaken zijn binnen de scouting trainingen beschikbaar.


Daarnaast staat scouting goed op je CV: Je toont maatschappelijke betrokkenheid, leert te organiseren en steekt er veel van op. Sommige opleidingen geven er zelfs studiepunten voor.


Wat maakt het werk de moeite waard?:

Behalve dat je er zelf veel van opsteekt, geef je ook de kinderen die je begeleidt wat mee. Scouting is maatschappelijk betrokken zijn en 100% fun!
Dus meld je aan en dan kunnen dan kunnen we je meer over de werkzaamheden vertellen en zien wat we voor elkaar kunnen betekenen!


Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Den Haag Activiteiten > Scoutinggroep Be Pals Prinses Juliana > ⚜️ Denk jij ook: 'Brons, Zilver, Scout'? Dan zoeken we jou als leider/leidster!

Over Scoutinggroep Be Pals Prinses Juliana

De Be Pals Prinses Juliana groep bestaat sinds 1981. In dat jaar zijn de Be Pals (voornamelijk mannelijke leden) en de Prinses Juliana groep (voornamelijk vrouwelijke leden) officieel een fusie op papier aangegaan. Sinds 1972 werkten deze groepen al intensief samen.

De Be Pals heeft de langste historie. In 1931 is zij ontstaan toen de Akela Verhorst uit onvrede met de gang van zaken in haar oude groep besloot een eigen welpenhorde te starten. Op 10 oktober werd de eerste verkennerstroep opgericht onder leiding van de Hopman Mansvelt. Op dat moment was de groep volgens de destijds geldende maatstaven een officiële scoutinggroep. De datum van 10 oktober 1931 wordt dan ook beschouwd als de officiële oprichtingsdatum van de Be Pals Prinses Juliana groep.

Vele groepen hadden destijds nog geen naam maar werden aangeduid met een groepsnummer. In haar beginjaren ging de nieuwe groep als groep 9 door het leven. De naam Be Pals is in 1938 ontstaan toen enkele groepsleden getuige waren van de afscheidsspeech van Lord Baden Powell tijdens een bijeenkomst in Schotland. In deze speech gebruikte Lord Baden Powell de woorden “Be Pals” (letterlijk vertaald: wees vrienden). Sinds deze bijeenkomst werd de naam Be Pals gebruikt.

De Prinses Juliana groep is ontstaan uit de meisjesclub Bethel die in de oorlogsjaren (ca. 1943) werd opgericht door enkele oud-padvindsters. Officieel was het nog geen padvindersgroep omdat er geen opkomsten van padvindersgroepen waren toegestaan. Kort na de tweede wereldoorlog werd de naam Prinses Juliana groep aangenomen en werd het een echte padvindersgroep voor meisjes. De aangegane fusie van de “jongensgroep” Be Pals en de “meisjesgroep” Prinses Juliana paste goed in de tendens om te komen tot gemengde scoutingverenigingen.
Vacatures die je misschien ook interessant vindt
⚜️ Creëer jij samen met onze jeugdleden een 'Wereld vol Avontuur'?
Vaste activiteit · 3–4 uur/week
Den Haag
⚜️ Creëer jij samen met onze jeugdleden een 'Wereld vol Avontuur'?
Vind je het leuk om met kinderen te werken en activiteiten te organiseren? Wij zoeken 'n leider/leidster bij Bevers (5 tot 7 jaar ) of Welpen (7 tot 11 jaar) !Geplaatst door Scoutinggroep Be Pals Prinses Juliana
⚜️ Knoop jij de eindjes aan elkaar bij onze Scoutinggroep ?
Vaste activiteit · 1–2 uur/week
Den Haag
⚜️ Knoop jij de eindjes aan elkaar bij onze Scoutinggroep ?
Dan zien we je graag als penningmeester van het bestuur van de groepsvereniging en stichting van Scoutinggroep Be Pals Prinses Juliana.Geplaatst door Scoutinggroep Be Pals Prinses Juliana
⚜️Word jij bij 'Be Pals' ons algemeen bestuurslid?
Vaste activiteit · 1–2 uur/week
Den Haag
⚜️Word jij bij 'Be Pals' ons algemeen bestuurslid?
Als algemeen bestuurslid ben je iemand die samen met andere bestuursleden het dagelijks bestuur vormt.Geplaatst door Scoutinggroep Be Pals Prinses Juliana
⚜️Wil jij sturing geven aan een groep waar 'plezier en samen doen' voorop staat?
Vaste activiteit · 1–2 uur/week
Den Haag
⚜️Wil jij sturing geven aan een groep waar 'plezier en samen doen' voorop staat?
Onze voorzitter gaat ons eind van zijn termijn verlaten, kom jij ons bestuur versterken?Geplaatst door Scoutinggroep Be Pals Prinses Juliana
⚜️ Word jij de 'geheimschrijver' van ons bestuur?
Vaste activiteit · 1–2 uur/week
Den Haag
⚜️ Word jij de 'geheimschrijver' van ons bestuur?
Voor ons bestuur zijn we op zoek naar een enthousiaste secretaris! Als secretaris ben je de 'geheimschrijver' van het bestuur.Geplaatst door Scoutinggroep Be Pals Prinses Juliana
Coördinator bij ons Kunst & Kids Café!
Vaste activiteit · 4–8 uur/week
Den Haag
Coördinator bij ons Kunst & Kids Café!
Je ontvangt ouders & kinderen, maakt een praatje, zet koffie en thee. Als coördinator ben je aanspreekpunt voor het team die ochtend en zorg je dat alles loopt.Geplaatst door Kunst & Kids Café