Of je nu graag op het water of het web surft....

Of je nu graag op het water of het web surft....

Vaste activiteit · 4–6 uur/week
Strandweg 3 B, 2586 JK Den Haag, Nederland
Activiteiten begeleidenSportSociaal contactOndersteunend werk
Kinderen & JongerenSport & RecreatieWelzijn
Goede gezondheid en welzijnOngelijkheid verminderenPartnerschap om de doelstellingen te bereiken
Activiteit Delen
Stichting Surf&Durf
#63915
Scan me of ga naar www.denhaagdoet.nl/o/Stichting-Surf--Durf/activiteiten/Of-je-nu-graag-op-het-water-of-het-web-surft/63915 om je aan te melden

Contactpersoon

Surf en DurfStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of 0644251393.

Samenvatting

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers om van onze surftherapie een succes te maken voor de deelnemers!

Uitgebreide omschrijving

Doe met ons mee en vergroot het zelfvertrouwen

Sociale en/of emotionele moeilijkheden komen soms in sterke golven. Als het water je dan aan de lippen staat kan het net te veel zijn om het alleen te behappen.

Middels onze surftherapie gaan wij samen met kinderen en jongeren deze golven letterlijk en figuurlijk aan. Deze vorm van therapie biedt ze de mogelijkheid om zelfvertrouwen en innerlijke kracht te ervaren en te laten groeien middels surfen.


Surf&Vrijwilligers

Surf&Durf hecht veel belang aan de pijlers ‘ontmoeten’, ‘ontwikkelen’ en ‘ontspannen’. Dit betekent dat je als vrijwilliger onderdeel wordt van een groep mensen met een gedeelde passie: bewegen in de buitenlucht, positieve ervaringen in de zee en een bijdrage leveren aan het sociale- en emotionele welbevinden van kinderen met weinig zelfvertrouwen.


De vrijwilligers ontwikkelen zichzelf op het strand en in de zee, zowel op het gebied van golfsurfen als in hun begeleidingsvaardigheden. Er zijn groeimogelijkheden binnen de organisatie, waardoor vrijwilligers zichzelf blijvend kunnen ontwikkelen.De waardering van de ouders en het enthousiasme van de kinderen is de grootste beloning. Daarnaast word je onderdeel van een supertof team van vrijwilligers. Het is dan ook geen uitzondering om zelf of samen achteraf te gaan surfen, te relaxen op het strand of deel te nemen aan de georganiseerde vrijwilligersdagen van Surf&Durf. 


Eén keer per jaar wordt er een vrijwilligersdag georganiseerd waarin we de begeleiding in het water met ons eigen team van vrijwilligers gaan oefenen. Op deze dag kun je kennis maken met elkaar en we gaan de zee in om te oefenen met de begeleiding in het water.


Dus herken je jezelf in het bovenstaande? Meld je dan aan via deze site!
Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Stichting Surf&Durf

Surf&Durf onderscheidt zich door het stoere karakter van surfen dat als middel ingezet wordt om de gewenste doelen te bereiken. Het onderdeel worden van de subgroep surfers is daarbij een essentieel aspect in het ontwikkelen van de eigen identiteit en een grotere basis voor sociale steun.

Op het strand en in het surfen worden spelenderwijs vaardigheden aangeleerd om de sociale en emotionele ontwikkeling te stimuleren.

Persoonlijke doelen en ervaringen kunnen gericht zijn op het vergroten van contactuele vaardigheden, verbeteren van lichaamsbewustzijn en het ervaren van ontspanning. Dit alles draagt bij aan een groter vertrouwen in jezelf.

Surf&Durf biedt surftherapie met een professionele expertise en individuele insteek. De deelnemers worden begeleid door psychomotorisch therapeuten (PMT’ers). Zij hebben kennis van de doelgroep en ervaring met het inzetten van beweging als therapeutisch middel.
Vacatures die je misschien ook interessant vindt
Wegelaer 'Scouts' 🎌 Jij oog voor anderen, sportief, creatief en sociaal?
Vaste activiteit · 2–4 uur/week · Start vanaf 27 aug 2022
Den Haag
Wegelaer 'Scouts' 🎌 Jij oog voor anderen, sportief, creatief en sociaal?
Onze 'Scouts' (9 - 18 jaar) met een beperking, maar ook vrijwilligers, ontwikkelen zich bij Scouting. Wil jij je steentje hieraan bijdragen?Geplaatst door Wegelaergroep Scouting
Wegelaer 'Roverscouts' 🎌 Jij oog voor anderen, sportief, creatief en sociaal?
Vaste activiteit · 2–4 uur/week · Start vanaf 27 aug 2022
Den Haag
Wegelaer 'Roverscouts' 🎌 Jij oog voor anderen, sportief, creatief en sociaal?
Onze 'Roverscouts' (19 - 30 jaar) met een beperking, maar ook vrijwilligers, ontwikkelen zich bij Scouting. Wil jij je steentje hieraan bijdragen?Geplaatst door Wegelaergroep Scouting
Vrijwilliger bij Hopje ( St Aldegondeplein) voor het uitlenen van speelgoed!
Vaste activiteit · Flexibele uren
Den Haag
Vrijwilliger bij Hopje ( St Aldegondeplein) voor het uitlenen van speelgoed!
Als vrijwilliger coördineer je de gratis uitleendienst van speelgoed van de speeltuin en onderhoud een gastvrij contact met kinderen en hun ouders.Geplaatst door Vrijwilligerspunt Scheveningen
⚜️ Creëer jij samen met onze jeugdleden een 'Wereld vol Avontuur'?
Vaste activiteit · 3–4 uur/week
Den Haag
⚜️ Creëer jij samen met onze jeugdleden een 'Wereld vol Avontuur'?
Vind je het leuk om met kinderen te werken en activiteiten te organiseren? Wij zoeken 'n leider/leidster bij Bevers (5 tot 7 jaar ) of Welpen (7 tot 11 jaar) !Geplaatst door Scoutinggroep Be Pals Prinses Juliana
Mentorcoördinator voor School's cool Den Haag
Vaste activiteit · 5–6 uur/week
Den Haag
Mentorcoördinator voor School's cool Den Haag
De mentorcoördinator begeleidt een groep van max. 7 mentoren, die aan huis kwetsbare leerlingen helpen en hiermee de kansenongelijkheid verkleinen.Geplaatst door School's cool Den Haag
Wandelbegeleider Rivierenbuurt voor de Nationale Diabetes Challenge!
Vaste activiteit · 1–2 uur/week
Den Haag
Wandelbegeleider Rivierenbuurt voor de Nationale Diabetes Challenge!
Het begeleiden van een wandelgroep van de Nationale Diabetes Challenge. Een wandelevenement voor volwassenen met en zonder diabetes.
Geplaatst door Buurtsportcoach Sport&Gezondheid