Skip Sidebar

Mantelkring

Non-profit

Over ons

Hallo mantelzorger.
Hoe gaat het met jou?

Je kiest er niet voor om mantelzorger te zijn. Het overkomt je. Vaak weet je niet eens dat je mantelzorger bent. Zorg jij voor iemand anders, een familielid ...

WelzijnBuurt & omgeving
Vrijwilligersbeleid
Goede gezondheid en welzijnPartnerschap om de doelstellingen te bereiken
Deel

Word jij de nieuwe (Assistent) wandelcoach?

Structureel werk · 2–4 uur/week
Flexibele locatie
Activiteiten begeleidenSociaal contact
WelzijnBuurt & omgeving
Goede gezondheid en welzijnPartnerschap om de doelstellingen te bereiken
Activiteit Delen
Mantelkring
#53128
Scan me of ga naar www.denhaagdoet.nl/o/Mantelkring/activiteiten/Word-jij-de-nieuwe-Assistent-wandelcoach/53128 om je aan te melden

Contactpersoon

Isabelle DekkerStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of 0626260920.

Samenvatting

Weet jij mensen weer letterlijk en figuurlijk in beweging te brengen? Dan zoeken we jou!

Uitgebreide omschrijving

Het Mantelkring project is gericht op mensen die letterlijk en figuurlijk (weer) in beweging willen komen. Bij Mantelkring draait het vooral om (h)erkenning van mantelzorgers.


Wat ga je zoal doen?

Je neemt het voortouw in de groep zodat iedereen zich persoonlijk en in de groep veilig voelt, de gesprekken probeer je wat op een dieper niveau te voeren en daardoor help je leden om zich te focussen op hun mogelijkheden en talenten, je bekommert je om je leden in je groep en als iemand niet mee kan of wil deelnemen, koppel je dit terug aan het Aandachtcentrum!


Er horen natuurlijk ook verantwoordelijkheden bij, welke?

Je bent in principe wekelijks aanwezig, een kwartier voor aanvang en tijdens de nazit een spreekwoordelijke kop koffie met ‘jouw’ groep.

Verder ben je de regisseur van de groeps-WhatsApp en je houd bij wie wel of niet aanwezig was en je signaleert bijzonderheden en koppel dit terug aan je projectmanager.

Je bent (twee)wekelijks drie tot vier uur present en in het kader van de deskundigheidsbevordering, neem je deel aan de tweemaandelijkse begeleide intervisiebijeenkomsten.


Jij hebt: levenservaring, goede sociale skills, kunt goed luisteren ( ook tussen de regels door ), kunt een gesprek voeren met focus op de ander, geen vooroordelen, je kunt relativeren en je hebt natuurlijk een goed gevoel voor humor!


Herken je jezelf in het bovenstaande? Meld je dan aan via deze site met een korte motivatie waarom, dan hopen we snel te ontmoeten voor een verder kennismaking!


Wil je vooraf nog wat meer info over de bovenstaande functie, zie dan:

https://mantelkring.nl/over-mantelkring/


Mantelkring is een initiatief van Bureau LWPC: https://www.lwpc.nl/Activiteit Delen

Over Mantelkring

Hallo mantelzorger.
Hoe gaat het met jou?

Je kiest er niet voor om mantelzorger te zijn. Het overkomt je. Vaak weet je niet eens dat je mantelzorger bent. Zorg jij voor iemand anders, een familielid of partner? Dan hoor jij ook tot de groep van een op de zeven Nederlanders die zich mantelzorger mag noemen.
Als mantelzorger loop je soms tegen je eigen grenzen aan en kan de wereld behoorlijk klein worden. Herkenbaar? Dan is Mantelkring misschien iets voor je. Bij Mantelkring komen mantel­zorgers samen om onder professionele begeleiding gezellige, sportieve en leerzame activiteiten te ondernemen. Heel populair zijn de wandelingen, maar er is meer. Mantelkring biedt een speciale plek bij jou in de buurt waar je jouw verhaal kunt delen. Niets hoeft, alles mag: jij bepaalt aan welke onderdelen van Mantelkring je deelneemt. Bij Mantelkring draait het om jou!
Vacatures die je misschien ook interessant vindt
Structureel werk · 2–4 uur/week
Flexibele locatie
Weet jij mensen weer letterlijk en figuurlijk in beweging te brengen?
Wordt dan ( vrijwillige ) coach bij OpenJeHart !Geplaatst door OpenJeHart
Structureel werk · Flexibele uren
Flexibele locatie
Mina zoekt 📍 een regelneef of regeltante!
Stichting Escamp voor vrouwen komt op voor de belangen van vrouwen en hiervoor zoeken wij een coördinator in de breedste zin van het woord.Geplaatst door Stichting Escamp voor vrouwen
Structureel werk · 2–4 uur/week
Flexibele locatie
Word jij de nieuwe (assistent) wandelcoach?
Weet jij mensen weer letterlijk en figuurlijk in beweging te brengen? Dan zoeken we jou!Geplaatst door OpenJeHart
Structureel werk · 4–8 uur/week
Flexibele locatie
Wij zoeken klantvriendelijke kassamedewerkers!
Voor onze winkels in Den Haag zijn we op zoek naar vrijwilligers die de kassa gaan bedienen en informatie geven aan bezoekers.Geplaatst door Stichting Dr. Schroeder van der Kolk Bedrijven
Structureel werk · 1–2 uur/week
Vanuit huis
Wordt u het belmaatje van een oudere in Scheveningen?
De vrijwillige belmaatjes van Welzijn Scheveningen bieden telefonisch sociaal contact, een luisterend oor, aandacht of een gezellig praatje.Geplaatst door Vrijwilligerspunt Scheveningen
Structureel werk · Flexibele uren
Flexibele locatie
Ga jij gezinnen coachen via het Eigen Toekomst Plan?
Sta jij sterk in je schoenen, ben je zelfstandig en wil jij je graag inzetten om als coach samen met gezinnen hun netwerk te versterken? Dan zoeken wij jou!Geplaatst door Eigen Toekomst Plan