Skip Sidebar

Beatstad Radio

Non-profit

Over ons

Beatstad Radio is een vereniging met als doel ‘aandacht vragen voor de muziek en de muzikanten uit de periode van de sixties, and more and before’.
Het is een platform met bekende en minder bekende ...

Kunst & cultuur
Deel

Ben jij een creatieve en hands-on video/audio alleskunner?

Vaste activiteit · 3–5 uur/week
Kamperfoeliestraat 144, 2563 KN Den Haag, Nederland
ProgrammerenComputerCreatiefElektronica
Kunst & cultuur
Activiteit Delen
Beatstad Radio
#60802
Scan me of ga naar www.denhaagdoet.nl/o/Beatstad-Radio/activiteiten/Ben-jij-een-creatieve-en-hands-on-videoaudio-alleskunner/60802 om je aan te melden

Contactpersoon

Marjoline DelahayeStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of 0628253115.

Samenvatting

Als video/audio adept ben jij samen met de andere vrijwilligers onderdeel van ons team en werk je intensief samen met elkaar.

Uitgebreide omschrijving

Beatstad Radio is een radiostation en dan zou je zeggen, ze zetten vol in op audio.

Maar Beatstad Radio is enthousiast over alle aansluitende dingen die mogelijk zijn.

B.v. niet alleen live streaming van audio, maar als het een leuk interview of mooi optreden betreft, ook live streamen van video.


Wat vragen we van je?

Wel: video opnemen, filmen van interviews en optredens; video monteren; streaming video regisseren: audio kwaliteit bewaken; samenwerken met de IT; snel schakelen als dingen niet lukken en natuurlijk het video project tot een goed einde brengen!


En daar hebben we nu een leuk team voor nodig. Is het wat voor je?

Meld je dan aan via deze site!


En wat levert dit jou op en wat kan je ermee?

Wel: je leert onwijs leuke, nieuwe mensen kennen; je wordt er vrolijk van, het geeft je energie; het staat goed op je CV en je leert dingen die je wellicht in je werk kunt gebruiken.

En is het gewoon kei leuk! Dus meld je aan via deze site.

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Den Haag > Den Haag Activiteiten > Beatstad Radio > Ben jij een creatieve en hands-on video/audio alleskunner?

Over Beatstad Radio

Beatstad Radio is een vereniging met als doel ‘aandacht vragen voor de muziek en de muzikanten uit de periode van de sixties, and more and before’.
Het is een platform met bekende en minder bekende muziek en interviews met mensen die ervoor zorgen/hebben gezorgd dat dit allemaal te beluisteren is.

Doe met ons mee, leuker vrijwilligerswerk dan dit vind je nergens!

Vacatures die je misschien ook interessant vindt
Nieuw
Vaste activiteit · 4–8 uur/week
Den Haag
Web Wizard Wanted: Master 'van ons digitale rijk'!
Houd je het van het ontwikkelen, verbeteren en onderhouden van website, mailsystemen en andere applicaties? Lees dan snel verder!
Geplaatst door Beatstad Radio
Nieuw
Vaste activiteit · 2–4 uur/week
Den Haag
Calling all music lovers and radio enthusiasts!
We zijn een gemeenschapsradiostation en we hebben toegewijde vrijwilligers nodig om ons team te versterken. Geplaatst door Beatstad Radio
Nieuw
Tijdelijke activiteit · Flexibele uren · Start vanaf 16 feb
Den Haag
Begeleider kunstproject ‘Kaboem’ tussen ouderen en kinderen!
Het kunstproject ‘Kaboem’ is een ontmoeting tussen kinderen en ouderen, geïnitieerd door Siena en de Haagse school Wonnebald.Geplaatst door Siena
Vaste activiteit · 2–4 uur/week
Den Haag
Sound, Lights and Rock & Roll
Wij van Popradar Den Haag zoeken enthousiaste techniek vrijwilligers voor ons muziekcafé. Lees de omschrijving om te zien wat we jou kunnen bieden!Geplaatst door Popradar Den Haag
Vaste activiteit · 4–16 uur/week
Den Haag
Creatief en sociaal? Kom ons dan helpen!
De Kunstvlieg kan de kwaliteit van de dienstverlening die we nastreven niet leveren zonder de inzet van vrijwilligers.Geplaatst door Stichting Atelier de Kunstvlieg
Eenmalige activiteit · 2–4 uur
Den Haag
Meedoen als vrijwilliger samen met ons gezellige team?
Wij werken met een gezellig vrijwilligersteam. Zonder deze toppers zou het Kunst & Kids Café niet kunnen bestaan.Geplaatst door Kunst & Kids Café