Skip Sidebar

Over ons

De meeste mensen regelen hun geld zaken het liefst zelf. Soms lukt dat niet door bijvoorbeeld ziekte, ouderdom of andere omstandigheden. In zo'n geval kunnen vrienden of familie misschien helpen, maar ...

Welzijn
Er is iets fout gegaan. Je kunt proberen de pagina opnieuw te laden of later terug te komen. We zijn op de hoogte gesteld en zullen het probleem oplossen
Deel

Over Stichting Budgetzorg

De meeste mensen regelen hun geld zaken het liefst zelf. Soms lukt dat niet door bijvoorbeeld ziekte, ouderdom of andere omstandigheden. In zo'n geval kunnen vrienden of familie misschien helpen, maar dat is niet altijd de beste oplossing.

Het is dan mogelijk om het beheer van de financiën over te laten aan een onafhankelijke, professionele instantie die uw privacy waarborgt. Stichting Budgetzorg is één van die instanties.

Ons motto is: bewindvoering met respect. Wij maken dit waar door nauw met onze klanten of diens begeleider samen te werken. Iedere klant heeft een vaste contactpersoon; we informeren de klant zoveel mogelijk over hoe we de financiën beheren en reageren altijd snel op vragen.

Stichting Budgetzorg is aangesloten bij Horus, de Nederlandse Branchevereniging Wettelijk vertegenwoordigers.