Sales Representative

Sales Representative

Vaste activiteit · 5–10 uur/week · Start vanaf 1 jul 2024
Flexibele locatie
FondsenwervingCoördinerenEngelsNederlands
Sociale rechtvaardigheidNatuur & MilieuGender gelijkheid
Ongelijkheid verminderenVerantwoorde consumptie en productieKlimaatactie
Geschikt voor jongerenGeschikt voor bedrijfsvrijwilligers
Aanmeldingen gesloten.
Activiteit Delen
Advocates Who Thrive
#78459
Scan me of ga naar www.denhaagdoet.nl/o/Youthformobility/activiteiten/Sponsormanagercoordinator/78459 om je aan te melden

Contactpersoon

Rob CloosenStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of 0611923941.

Samenvatting

Op zoek naar een sponsorcoördinator om de toezeggingen van bedrijven veilig te stellen die aansluiten bij onze waarden voor trainingscursussen.

Uitgebreide omschrijving


Doel:

Bedrijven die aansluiten bij onze waarden ertoe aanzetten onze trainingen te sponsoren. Sponsoring in de zin van het besteden van goederen, geld en/of tijd. De nadruk ligt hierbij op goedgekeurde projecten (trainingen) die wij verzorgen.


Taken/verantwoordelijkheden binnen de functie:

  • Het maken van de belofte
  • Het werven van sponsors en het onderhandelen met hen
  • Pitchen van onze projecten op diverse gelegenheden
  • Het onderhouden en uitbreiden van ons netwerk van bedrijven
  • Linking pin met trainers voor mogelijke rol van bedrijven in de inhoud van trainingen


Kwalificaties:

  • Vermogen om effectief te communiceren met sterke netwerkvaardigheden en het vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden met bedrijven en belangrijke belanghebbenden.
  • Aantoonbaar vermogen om te onderhandelen over sponsorovereenkomsten om optimale resultaten voor beide partijen te bereiken, zoals het op je gemak zijn bij het navigeren door complexe discussies en het aanpakken van zorgen om wederzijds voordelige overeenkomsten te bereiken.
  • Strategische mentaliteit om sponsormogelijkheden te identificeren en na te streven die aansluiten bij de organisatiedoelen, met een proactieve mentaliteit bij het zoeken naar en kapitaliseren van nieuwe sponsormogelijkheden.
  • Mogelijkheid om voorstellen op maat te maken om tegemoet te komen aan de specifieke behoeften en interesses van potentiële sponsors.


Opmerking:

De bovenstaande structuur schetst een uitgebreide rol als sponsormanager, afgestemd op jouw specifieke vereisten. Aanpassingen kunnen worden gemaakt op basis van specifieke voorkeuren of aanvullende gegevens die je verstrekt.


Als je geïnteresseerd bent in deze rol, neem dan contact op met Cheyla via: [email protected] of via telefoon 0611507597.

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding🤝 Extra begeleiding
Aanmeldingen gesloten.
Activiteit Delen

Over Advocates Who Thrive

Bij Advocates Who Thrive stellen we huidige of aspirant-advocaten in staat om invloedrijker te worden in hun strijd voor gerechtigheid. We doen dit door hen trainings- en coachingsmogelijkheden aan te bieden die hun zelfvertrouwen, capaciteit en competenties vergroten om zich uit te spreken, te lobbyen en campagne te voeren voor het milieu, dierenrechten, mensenrechten en inclusie.

Om deze urgente maatschappelijke uitdagingen succesvol aan te pakken, hebben we allerlei invalshoeken en gezichtspunten nodig. Daar komen onze hoofdactiviteiten – de intensieve, meerdaagse trainingen die wij organiseren – om de hoek kijken. Waar internationale jongeren met allerlei achtergronden samenkomen. De trainingsopzet in combinatie met hun passie en collectieve drive zorgt ervoor dat ze zich volledig op het onderwerp en op elkaar kunnen concentreren. Hierdoor ontwikkelen deelnemers zichzelf en elkaar op manieren die ze voorheen nooit voor mogelijk hadden gehouden.

Geheel in lijn met deze waarden verwelkomen en betrekken wij in onze organisatie jongeren uit alle lagen van de bevolking. Ongeacht hun achtergrond, religie, opleiding, etniciteit, genderidentiteit of seksuele geaardheid, iedereen is welkom om mee te doen!
Vacatures die je misschien ook interessant vindt
Projectassistent
Vaste activiteit · 5–10 uur/week · Start vanaf 1 jul 2024
The Hague
Projectassistent
Als Projectassistent speel je een cruciale rol bij het vormgeven en ontwikkelen van onze trainingen door middel van strategische planning en actieve deelname!Geplaatst door Advocates Who Thrive
Nieuw
Vrijwilliger video/podcaststudio
Vaste activiteit · 4–8 uur/week · Start vanaf 2 sep
The Hague
Vrijwilliger video/podcaststudio
The Hague Peace Projects is op zoek naar een vrijwilliger met kennis van audiovisuele productie bij het ondersteunen van onze nieuwe video/podcast studio.Geplaatst door The Hague Peace Projects
Help mee met ons fotoarchief
Vaste activiteit · 4–6 uur/week
Den Haag
Help mee met ons fotoarchief
Organiseren en invoeren van onze fotocollectie over 74+ jaar ontwikkelingssamenwerking. Samenwerken met een groeiende groep betrokkenen bij een duurzame wereld.Geplaatst door Stichting NICC - Netherlands International Cooperation Collection
Nieuw
Vrijwilliger evenementorganisatie
Vaste activiteit · Flexibele uren · Start vanaf 2 sep
The Hague
Vrijwilliger evenementorganisatie
Wij zoeken iemand die ons kan ondersteunen bij het organiseren van evenementen (conferenties, debatten, dialoogbijeenkomsten) over oorlog en vrede.Geplaatst door The Hague Peace Projects
Gezocht: Fondsenwerver Bestuurslid voor Dialoog in Den Haag
Vaste activiteit · Flexibele uren
Den Haag
Gezocht: Fondsenwerver Bestuurslid voor Dialoog in Den Haag
Fondsen werven is een kunst, daar zijn wij inmiddels achter! Het is een sport, je moet het leuk vinden; en het geeft een enorme kick als het lukt!Geplaatst door Dialoog in Den Haag
Wil jij ons team komen versterken?
Vaste activiteit · 4–10 uur/week · Start vanaf 14 jul 2024
Voorburg
Wil jij ons team komen versterken?
Destiny Social Events: voor de kidsactiviteiten in Voorburg & Mariahoeve zoeken we enthousiaste vrijwilligers die graag met kinderen werken.Geplaatst door Destiny Social Events