Skip Sidebar

Over ons

Bij Advocates Who Thrive stellen we huidige of aspirant-advocaten in staat om invloedrijker te worden in hun strijd voor gerechtigheid. We doen dit door hen trainings- en coachingsmogelijkheden aan te ...

Sociale rechtvaardigheidNatuur & MilieuGender gelijkheid
VrijwilligersbeleidOnkostenvergoedingenVrijwilliger kan meedoen aan trainingsprogramma’s
Verantwoorde consumptie en productieKlimaatactieOngelijkheid verminderen
Deel
Advocates Who Thrive

Over Advocates Who Thrive

Bij Advocates Who Thrive stellen we huidige of aspirant-advocaten in staat om invloedrijker te worden in hun strijd voor gerechtigheid. We doen dit door hen trainings- en coachingsmogelijkheden aan te bieden die hun zelfvertrouwen, capaciteit en competenties vergroten om zich uit te spreken, te lobbyen en campagne te voeren voor het milieu, dierenrechten, mensenrechten en inclusie.

Om deze urgente maatschappelijke uitdagingen succesvol aan te pakken, hebben we allerlei invalshoeken en gezichtspunten nodig. Daar komen onze hoofdactiviteiten – de intensieve, meerdaagse trainingen die wij organiseren – om de hoek kijken. Waar internationale jongeren met allerlei achtergronden samenkomen. De trainingsopzet in combinatie met hun passie en collectieve drive zorgt ervoor dat ze zich volledig op het onderwerp en op elkaar kunnen concentreren. Hierdoor ontwikkelen deelnemers zichzelf en elkaar op manieren die ze voorheen nooit voor mogelijk hadden gehouden.

Geheel in lijn met deze waarden verwelkomen en betrekken wij in onze organisatie jongeren uit alle lagen van de bevolking. Ongeacht hun achtergrond, religie, opleiding, etniciteit, genderidentiteit of seksuele geaardheid, iedereen is welkom om mee te doen!

Foto's