Advocates Who Thrive

Over Advocates Who Thrive

Bij Advocates Who Thrive stellen we huidige of aspirant-advocaten in staat om invloedrijker te worden in hun strijd voor gerechtigheid. We doen dit door hen trainings- en coachingsmogelijkheden aan te bieden die hun zelfvertrouwen, capaciteit en competenties vergroten om zich uit te spreken, te lobbyen en campagne te voeren voor het milieu, dierenrechten, mensenrechten en inclusie.

Om deze urgente maatschappelijke uitdagingen succesvol aan te pakken, hebben we allerlei invalshoeken en gezichtspunten nodig. Daar komen onze hoofdactiviteiten – de intensieve, meerdaagse trainingen die wij organiseren – om de hoek kijken. Waar internationale jongeren met allerlei achtergronden samenkomen. De trainingsopzet in combinatie met hun passie en collectieve drive zorgt ervoor dat ze zich volledig op het onderwerp en op elkaar kunnen concentreren. Hierdoor ontwikkelen deelnemers zichzelf en elkaar op manieren die ze voorheen nooit voor mogelijk hadden gehouden.

Geheel in lijn met deze waarden verwelkomen en betrekken wij in onze organisatie jongeren uit alle lagen van de bevolking. Ongeacht hun achtergrond, religie, opleiding, etniciteit, genderidentiteit of seksuele geaardheid, iedereen is welkom om mee te doen!

Onlangs toegevoegde activiteiten

Sponsormanager/coördinator
Vaste activiteit · 6–10 uur/week
Flexibele locatie
Sponsormanager/coördinator
Op zoek naar een sponsorcoördinator om de toezeggingen van bedrijven veilig te stellen die aansluiten bij onze waarden voor trainingscursussen. Geplaatst door Advocates Who Thrive
Nieuw
Bestuurslid
Vaste activiteit · 5-10 uur/maand · Start vanaf 1 aug
Flexibele locatie
Bestuurslid
Als bestuurslid geef je strategisch advies en perspectief om onze organisatie naar succes te begeleiden! Geplaatst door Advocates Who Thrive

Foto's