Skip Sidebar

Over ons

Met 14 woonzorgcentra, thuiszorg en meerdere woonzorgprojecten in de regio Haaglanden is WZH op het gebied van ouderenzorg één van de grotere organisaties in de regio.

WelzijnOuderenZorg
RolstoeltoegankelijkKwaliteitsonderscheiding Goed GeregeldVrijwilligersbeleidOnkostenvergoedingenVrijwilliger kan meedoen aan trainingsprogramma’s
Goede gezondheid en welzijn
Deel

WZH Sammersbrug - Bent u iemand die écht het verschil maakt bij 'n laatste fase?

Vaste activiteit · Flexibele uren
Lichtenbergweg 150, 2532 AK Den Haag, Nederland
BegeleidingSociaal contactZorg
WelzijnOuderenZorg
Goede gezondheid en welzijn
Activiteit Delen
WoonZorgcentra Haaglanden
#55448
Scan me of ga naar www.denhaagdoet.nl/o/WoonZorgcentra-Haaglanden/activiteiten/WZH-Sammersbrug---Bent-u-iemand-die-echt-het-verschil-maakt-bij-n-laatste-fase/55448 om je aan te melden

Contactpersoon

Jeanet HagenaarStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of 0707561700.

Samenvatting

Wij zoeken vrijwilligers die oproepbaar zijn wanneer er een cliënt is die in de terminale fase is gekomen van het leven.

Uitgebreide omschrijving

Omdat er steeds meer cliënten in het verpleeghuis komen die geen familieleden en of vrienden hebben zoeken wij hiervoor sommige vrijwilligers met een groot ❤️ die oproepbaar zijn wanneer er een cliënt is die in de terminale fase is gekomen van het leven.


Om deze cliënten extra comfort te bieden, zoeken wij vrijwilligers die zich in kunnen leven in anderen. Empathie voor de mens in de laatste fase van het leven staat centraal.


Wij zoeken mensen die de tijd hebben op naast het bed te zitten van een cliënt, misschien wel een hand vast kunnen houden. Kortom een steun en betekenisvol te zijn voor een ander.


Spreekt dit u aan, reageer dan op deze vacature en meld u dan aan via deze site en dan kunnen we een kennismakingsgesprek inplannen!


Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

Onze locatie is per auto goed te bereiken maar ook met de bus en tram te bereiken. De hoofdingang is aan de Lichtenbergweg 150.
Activiteit Delen
Den Haag Activiteiten > WoonZorgcentra Haaglanden > WZH Sammersbrug - Bent u iemand die écht het verschil maakt bij 'n laatste fase?

Over WoonZorgcentra Haaglanden

Met 14 woonzorgcentra, thuiszorg en meerdere woonzorgprojecten in de regio Haaglanden is WZH op het gebied van ouderenzorg één van de grotere organisaties in de regio.
Vacatures die je misschien ook interessant vindt
Vaste activiteit · Flexibele uren
Den Haag
WZH Sammersbrug - Wil je onze ziekenhuisvrijwilliger worden?
Onze cliënten hebben niet altijd iemand om mee te gaan naar het ziekenhuis. Dat is wel heel belangrijk, we zoeken een vrijwilliger die een zorgachtergrond heeftGeplaatst door WoonZorgcentra Haaglanden
Vaste activiteit · 2-3 uur/maand
Den Haag
WZH Sammersbrug - Help jij mee als vrijwilliger begeleiden bij de kerkdiensten?
Voor het begeleiden van de bewoners naar de kerkdienst zijn wij op zoek naar mensen die het vrijwilligersteam willen versterken.Geplaatst door WoonZorgcentra Haaglanden
Vaste activiteit · 1–2 uur/week
Den Haag
WZH Sammersbrug - Wandelschoenen klaar? Wandelen maar!
Heb jij een paar uurtjes de tijd eens per week? Dan graag wandelschoenen klaar? Wandelen maar!Geplaatst door WoonZorgcentra Haaglanden
Vaste activiteit · 1–3 uur/week
Den Haag
WZH de Strijp - Kom je mee op de duo fiets?
Samen met een bewoner op de duo fiets erop uit.Geplaatst door WoonZorgcentra Haaglanden
Vaste activiteit · 1–2 uur/week
Den Haag
WZH De Strijp - Gaat u mee met een wandelingetje?
Wandelvrijwilliger.Geplaatst door WoonZorgcentra Haaglanden
Vaste activiteit · 4–20 uur/week
Den Haag
Wij zoeken vrijwilligers voor ons Hospice Claude Monet!
Hospice Claude Monet is een gastvrij verblijf voor mensen in de laatste levensfase. Corrie, vrijwilliger in het Hospice Claude Monet: "het is dankbaar werk"Geplaatst door Stichting Eykenburg