The Hague Humanity Hub

Over The Hague Humanity Hub

De Humanity Hub is een stichting zonder winstoogmerk die het Haagse ecosysteem ondersteunt en versterkt voor een vreedzamere en rechtvaardigere wereld. Wij faciliteren samenwerking en innovatie door de noodzakelijke ingrediënten aan te bieden voor toevallige ontmoetingen, inspirerende samenwerkingen en kennisuitwisseling. The Hub is zowel een actief beheerde community als twee prachtig ontworpen ruimtes in Den Haag waar professionals verbinding kunnen maken en samenwerken, werken en evenementen kunnen organiseren.

Onze groeiende gemeenschap is actief op een breed scala aan terreinen, zoals vredesopbouw, justitiële innovatie, onderwijs, humanitaire actie, klimaatactie en ontwikkelingshulp, en varieert van non-profit tot for-profit, van start-ups tot scale-ups, kleine lokale aan grote internationale organisaties en de academische wereld. Het is onze ambitie om het potentieel van het ecosysteem te ontketenen door zoveel mogelijk organisaties in onze gemeenschap te betrekken.

De Humanity Hub is onlangs een SDG House geworden met als doel de samenwerking te verbinden en te ondersteunen tussen diverse actoren die werken aan internationale impact om de Sustainable Development Goals te bereiken.

WAT WE DOEN
- Bouw en ondersteun een gevarieerde gemeenschap van actieve leden
- Fungeren als katalysator voor verbinding en uitwisseling van kennis
- Bied innovatieve, door de gemeenschap geleide programmering aan rond relevante thema's
- Faciliteren van zichtbaarheid, transparantie en toegang tot het Haagse ecosysteem
- Zorg voor een verbindingspunt voor talent en werkgevers
- Maak de ontwikkeling van nieuwe initiatieven mogelijk en verwelkom nieuwkomers
- Flexibel kantoorconcept, evenementen- en vergaderruimte en online evenementendiensten
- Bied de gemeenschap een thuis waar ze elkaar kunnen ontmoeten en verbinden

Onlangs toegevoegde activiteiten

Sep22
Nieuw
Gids voor de Just Peace Open Dag - 22 september
Evenement · 22 sep, 09:00 - 17:00
The Hague
Gids voor de Just Peace Open Dag - 22 september
Ben jij geïnteresseerd in vrede & recht en zoek je een kans om meer betrokken te zijn bij wat er in Den Haag gebeurt? Zoek dan niet verder!Geplaatst door The Hague Humanity Hub

Foto's