Skip Sidebar

Over ons

De Stichting Wijkbus Groot Laakkwartier verzorgt met vrijwilligers het vervoer van leden van de wijkbus. Het vervoergebied is de wijk Laak en een aantal bijzondere bestemmingen in de omgeving ...

Buurt & omgevingWelzijn
RolstoeltoegankelijkVrijwilligersbeleid
Deel

Medewerker/ster telefonische meldpunt wijkbus Groot Laakkwartier!

Vaste activiteit · 2–4 uur/week
Jan van Beersstraat 69, 2523 JS Den Haag, Nederland
Ondersteunend werkSociaal contact
Buurt & omgevingOuderenMensen met een beperking
Activiteit Delen
Stichting Wijkbus Groot Laakkwartier
#59398
Scan me of ga naar www.denhaagdoet.nl/o/Stichting-Wijkbus-Groot-Laakkwartier/activiteiten/Medewerkerster-telefonische-meldpunt-wijkbus-Groot-Laakkwartier/59398 om je aan te melden

Contactpersoon

Bram PoonsStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of 0703993678.

Samenvatting

Wij zoeken gezellige personen voor het telefonische meldpunt van wijkbus Groot Laakkwartier t.b.v. ouderen en mindervalide gebruikers. Ben jij diegene?

Uitgebreide omschrijving

Je verzorgt het telefonische contact met de oudere en mindervalide gebruikers van de bus voor het aannemen en verwerken van de vervoersaanvragen. Van de geaccordeerde aanvragen wordt een rittenstaat/-schema voor de chauffeurs gemaakt.


Voor een bezoek aan bijvoorbeeld de huisarts, het ziekenhuis, voor boodschappen, een activiteit, de wijkcentra of een bijeenkomst kunnen de gebruikers een beroep doen op de wijkbus.


Het telefonische meldpunt is bij HVV Laakkwartier aan de Jan van Beersstraat 69. Inclusief het opstarten, verwerken en afsluiten, neemt een dienst ca. 2 uur in beslag.


Bewoners uit Laak genieten i.v.m. de stratenkennis onze voorkeur.


Wat vragen we van je?

• Goed leesbaar handschrift

• Goede beheersing van de Nederlandse taal

• Duidelijk te verstaan aan de telefoon

• Kunnen omgaan met de computer

• Stratenkennis van het Laakkwartier.


Reageer en meld je aan via deze site en dan kunnen we snel - met een bakje koffie - met elkaar bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Den Haag > Den Haag Activiteiten > Stichting Wijkbus Groot Laakkwartier > Medewerker/ster telefonische meldpunt wijkbus Groot Laakkwartier!

Over Stichting Wijkbus Groot Laakkwartier

De Stichting Wijkbus Groot Laakkwartier verzorgt met vrijwilligers het vervoer van leden van de wijkbus. Het vervoergebied is de wijk Laak en een aantal bijzondere bestemmingen in de omgeving. De Gemeente Den Haag ondersteunt de wijkbus financieel.
De wijkbus verzorgt het vervoer door geheel Laakkwartier naar winkels, artsen, therapeuten, activiteiten en familiebezoek. Verder wordt vervoerd naar de winkelcentra Oud Rijswijk en winkelcentrum de Boogaard.
Ook is vervoer mogelijk naar de ziekenhuizen MCH Westeinde, Haga ziekenhuis Leyenburg, Diaconessenhuis Voorburg (RdGG) en Oogziekenhuis Rijswijk.
Vacatures die je misschien ook interessant vindt
Vaste activiteit · 4 uur/week
Den Haag
Formule 1 coureur gezocht voor breng en haalservice Scootmobiel Pool!
Vrijwilliger voor scootmobiel breng- en haalservice gezocht!Geplaatst door Wijkz, Centrum
Vaste activiteit · 4–6 uur/week
Den Haag
Ga jij als chauffeur onze wijkbewoners blij maken?
Wij zijn op zoek naar gezellige chauffeurs voor de wijkbus t.b.v. ouderen en mindervalide gebruikers woonachtig in Laak. Ben jij diegene?Geplaatst door Stichting Wijkbus Groot Laakkwartier
Vaste activiteit · 2–4 uur/week
Den Haag
Jij: die leuke gastvrouw/heer die mensen naar vrijwilligerswerk bemiddelt?
Als Vrijwillige Intercedent bemiddel je bij wijkcentrum Parada mensen naar passend vrijwilligerswerk in de wijk of daarbuiten.Geplaatst door Wijkz, Centrum
Vaste activiteit · 4–5 uur/week
Den Haag
Gastheer/vrouw gezocht Moerwijk
Helpen als gastheer/vrouw op onze eetlocaties? Ga je graag met mensen in gesprek, heb je oprechte aandacht voor iemand? Lees dan verder Geplaatst door Stichting Participatie Keuken
Vaste activiteit · 4–6 uur/week · Start vanaf 6 sep 2022
Den Haag
Gastheer/vrouw voor een koffie-ochtend bij ons Stadscafé in de Wijk!
Helpen als gastheer/vrouw in ons Stadscafé? Ga je graag met mensen in gesprek, heb je oprechte aandacht voor iemand? Lees dan verder Geplaatst door Stichting Participatie Keuken
Vaste activiteit · Flexibele uren
Den Haag
Kom je mee koken bij de afdeling Piet Mondriaanstraat van locatie Het Zamen?
Houd je van koken? Dan zit je goed bij de afdeling Piet Mondriaanstraat in Het Zamen.Geplaatst door Stichting Eykenburg