Skip Sidebar

Over ons

De Stichting Wijkbus Groot Laakkwartier verzorgt met vrijwilligers het vervoer van leden van de wijkbus. Het vervoergebied is de wijk Laak en een aantal bijzondere bestemmingen in de omgeving ...

Buurt & omgevingWelzijn
RolstoeltoegankelijkVrijwilligersbeleid
Deel

Ga jij als chauffeur onze wijkbewoners blij maken?

Vaste activiteit · 4–6 uur/week
Jan van Beersstraat 69, 2523 JS Den Haag, Nederland
VervoerBegeleidingSociaal contact
Buurt & omgevingOuderenMensen met een beperking
Activiteit Delen
Stichting Wijkbus Groot Laakkwartier
#59392
Scan me of ga naar www.denhaagdoet.nl/o/Stichting-Wijkbus-Groot-Laakkwartier/activiteiten/Ga-jij-als-chauffeur-onze-wijkbewoners-blij-maken/59392 om je aan te melden

Contactpersoon

Bram PoonsStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of 0703993678.

Samenvatting

Wij zijn op zoek naar gezellige chauffeurs voor de wijkbus t.b.v. ouderen en mindervalide gebruikers woonachtig in Laak. Ben jij diegene?

Uitgebreide omschrijving


Leuk dat je verder leest, wat vragen we van je?

Je verzorgt het vervoer van ouderen en mindervalide gebruikers binnen de wijk en naar

Voor een bezoek aan bijvoorbeeld de huisarts, het ziekenhuis, voor boodschappen, een activiteit, het stadsdeelkantoor of een bijeenkomst kunnen zij een beroep doen op de wijkbus.


De wijkbus verzorgt het vervoer door geheel Laakkwartier naar winkels, artsen, therapeuten, activiteiten en familiebezoek. Verder wordt vervoerd naar de winkelcentra Oud Rijswijk en winkelcentrum de Boogaard.

Ook is vervoer mogelijk naar de ziekenhuizen MCH Westeinde, Haga ziekenhuis Leyenburg, Diaconessenhuis Voorburg (RdGG) en Oogziekenhuis Rijswijk


Je zorgt natuurlijk voor de veiligheid van het vervoer van onze ouderen en natuurlijk help je ze met een glimlach bij het uit- en instappen ( bijvoorbeeld met boodschappen ).


Wat nodig is is een geldig rijbewijs (B) en dat je goed kunt omgaan met ouderen (behulpzaam, beleefd, inlevingsvermogen en altijd met een goed humeur!


Verzorg jij voor onze bewoners het vervoer en geef je ze de - soms benodigde - aandacht?

Reageer dan en meld je aan via deze site en dan kunnen we snel - met een bakje koffie - met elkaar bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Den Haag > Den Haag Activiteiten > Stichting Wijkbus Groot Laakkwartier > Ga jij als chauffeur onze wijkbewoners blij maken?

Over Stichting Wijkbus Groot Laakkwartier

De Stichting Wijkbus Groot Laakkwartier verzorgt met vrijwilligers het vervoer van leden van de wijkbus. Het vervoergebied is de wijk Laak en een aantal bijzondere bestemmingen in de omgeving. De Gemeente Den Haag ondersteunt de wijkbus financieel.
De wijkbus verzorgt het vervoer door geheel Laakkwartier naar winkels, artsen, therapeuten, activiteiten en familiebezoek. Verder wordt vervoerd naar de winkelcentra Oud Rijswijk en winkelcentrum de Boogaard.
Ook is vervoer mogelijk naar de ziekenhuizen MCH Westeinde, Haga ziekenhuis Leyenburg, Diaconessenhuis Voorburg (RdGG) en Oogziekenhuis Rijswijk.
Vacatures die je misschien ook interessant vindt
Vaste activiteit · 8 uur/week
Den Haag
Ben jij die leuke en vrijwillige chauffeur die wij zoeken?
Wij zijn op zoek naar chauffeurs die ons team gaan versterken en dus zijn wij op zoek naar jou!Geplaatst door Stichting wijkbus Moerwijk, Morgenstond & Wateringse Veld
Vaste activiteit · 2–4 uur/week
Den Haag
Medewerker/ster telefonische meldpunt wijkbus Groot Laakkwartier!
Wij zoeken gezellige personen voor het telefonische meldpunt van wijkbus Groot Laakkwartier t.b.v. ouderen en mindervalide gebruikers. Ben jij diegene?Geplaatst door Stichting Wijkbus Groot Laakkwartier
Vaste activiteit · 4 uur/week
Den Haag
Formule 1 coureur gezocht voor breng en haalservice Scootmobiel Pool!
Vrijwilliger voor scootmobiel breng- en haalservice gezocht!Geplaatst door Wijkz, Centrum
Vaste activiteit · 2–4 uur/week
Den Haag
Jij: die leuke gastvrouw/heer die mensen naar vrijwilligerswerk bemiddelt?
Als Vrijwillige Intercedent bemiddel je bij wijkcentrum Parada mensen naar passend vrijwilligerswerk in de wijk of daarbuiten.Geplaatst door Wijkz, Centrum
Vaste activiteit · 4–24 uur/week
Den Haag
Iedereen die iets voor ouderen wil doen, is van harte welkom in ons team !
Mensen zijn welkom die op de bussen willen rijden en onze deelnemers willen begeleiden bij uitstapjes en boodschappen doen.Geplaatst door Stichting BBD