Vrijwilligerswerk doen met kinderen? Word vrijwilliger bij Villa Pinedo! 🔥

Vrijwilligerswerk doen met kinderen? Word vrijwilliger bij Villa Pinedo! 🔥

Vaste activiteit · 0–2 uur/week
Vanuit huis
Sociaal contactOndersteunend werkMaatje & buddyNederlands
Kinderen & JongerenWelzijn
16 Vrede, justitie en sterke publieke diensten17 Partnerschap om de doelstellingen te bereiken
Geschikt voor jongeren
Activiteit Delen
Stichting Villa Pinedo
#70490
Scan me of ga naar www.denhaagdoet.nl/o/Stichting-Villa-Pinedo/activiteiten/Vrijwilligerswerk-doen-met-kinderen-Word-vrijwilliger-bij-Villa-Pinedo-/70490 om je aan te melden

Contactpersoon

Villa PinedoStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of 0636441844.

Samenvatting

Jouw scheid💔ervaring omzetten in een kracht en een luisterend oor zijn voor kinderen met gescheiden ouders? Bekijk snel welke vrijwilligersrol bij jou past!

Uitgebreide omschrijving

Veel kinderen ervaren de scheiding van hun ouders als lastig. Ze hebben behoefte aan tips, adviezen en steun. Of willen gewoon even hun hart luchten. Wie kan dit beter geven dan iemand (18-30 jaar) die zelf gescheiden ouders heeft? Als vrijwilliger bij Villa Pinedo leer je om van je eigen scheid💔ervaring een kracht te maken. Zo zorg je ervoor dat kinderen er niet alleen voor staan tijdens de scheiding van hun ouders.


Voor welke rol ga jij?

Heb je zelf gescheiden ouders en wil je jouw ervaring omzetten en betekenisvol zijn voor een ander? Ben je tussen de 18 en 30 jaar oud? En wil je toffe masterclasses volgen gericht op jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling, onderdeel zijn van een liefdevolle community, 1-op1-coachings krijgen en nog veel meer bij een MDT-organisatie? Bekijk hieronder dan snel de verschillende rollen en meld je aan via het aanmeldformulier op onze website! 


💪🏽 Chat-Buddy

Kinderen en jongeren met gescheiden ouders van 10 tot en met 23 jaar kunnen via onze eigen Buddy-App chatten met een Online-Buddy van Villa Pinedo.


📱Forum-Buddy

Op het forum van Villa Pinedo kunnen kinderen en jongeren hun vraag stellen en krijgen ze tips, adviezen en steun van onze Forum-Buddy’s. Onze Buddy’s delen hier hun eigen ervaringen, mening en steken de kinderen een hart onder de riem. 


💬 Spreker

Als spreker ga je naar verschillende plekken door heel Nederland om bewustwording en gedragsverandering te creëren bij volwassenen. Vanuit je kindperspectief deel je jouw persoonlijke verhalen en ervaringen met de scheiding van je ouders, aan verschillende doelgroepen die te maken hebben met scheidingssituaties. Zo geef je de aanwezigen een uniek inkijkje in het hart en hoofd van kinderen met gescheiden ouders. Bijvoorbeeld aan een groepje ouders die nu uit elkaar gaan of zijn. Aan studenten en beroepskrachten die (gaan) werken met kinderen en jongeren met gescheiden ouders. Of aan politici en beleidsmakers. Kortom, een rol die om lef vraagt!


📷 Contentmaker

Als contentmaker ben jij degene die uiteenlopende content creëert vanuit jouw ervaring met gescheiden ouders! De contentmaker is creatief, voelt zich thuis in de online wereld, deelt graag eigen verhalen & ervaringen en krijgt hier energie van. Content kan van alles zijn: foto’s, video’s, statische informatie, verhalen, woordkunst en ga zo maar door. Als het maar vanuit het kindperspectief, positief en lekker eigenzinnig is. Wil je meer weten of heb je een vraag? Stuur ons gerust een mailtje!


[email protected]

www.villapinedo.nl/vrijwilligerswerk 


Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag
Activiteit Delen

Over Stichting Villa Pinedo

Elk jaar krijgen ruim 86.000 kinderen te horen dat hun ouders uit elkaar gaan. Een bericht dat veel veranderingen met zich meebrengt en voor kinderen voelt als een veilig huis wat ineens helemaal verbouwd wordt.

Villa Pinedo is dé online plek voor en door kinderen en jongeren met gescheiden ouders. Een veilige en vertrouwde omgeving waar ze - op eigen initiatief en wanneer ze zelf willen - terecht kunnen voor informele steun. Een plek waar ze herkenning, erkenning en hoop vinden en kunnen praten over de scheiding van hun ouders.

Het is ons doel dat kinderen en jongeren zo min mogelijk negatieve gevolgen ervaren van de scheiding. Daar wil jij toch ook aan meehelpen?
Vacatures die je misschien ook interessant vindt
Wij zoeken MindMaatjes!
Vaste activiteit · Flexibele uren
Flexibele locatie
Wij zoeken MindMaatjes!
MindMaatje gezocht voor jongeren van 14 tot 23 met een psychische kwetsbaarheid. Geplaatst door Love Your Mind
Word actievoerder en steun het fietsenproject!
Eenmalige activiteit · 4–8 uur
Flexibele locatie
Word actievoerder en steun het fietsenproject!
Ben jij fietsfanaat en klaar om een positieve impact te maken in de levens van kwetsbare kinderen in Kenia? Wij zoeken actievoerders!Geplaatst door Stichting KidsCare Kenia
Jul20
Begeleider kampweek in de zomervakantie van 2024!
Evenement · 20 jul 2024, 00:00 – 16 aug 2024, 00:00
Flexibele locatie
Begeleider kampweek in de zomervakantie van 2024!
Kampweken voor kinderen/jongvolwassene met een verstandelijke beperking in de periode van 20 juli t/m 16 augustus in Dongen en Otterlo.Geplaatst door Stichting Roos
Vind je het leuk om je bezig te houden met het opstellen van nieuwsbrieven?
Vaste activiteit · Flexibele uren
Flexibele locatie
Vind je het leuk om je bezig te houden met het opstellen van nieuwsbrieven?
Voor onze stichting zijn we op zoek naar iemand voor het opstellen van nieuwsbrieven. Drie tot vier keer per jaar stel je een nieuwsbrief op via MailChimp. Geplaatst door Stichting Zonder Pardon Op Straat (ZPOS)
Kom jij gezinnen coachen bij het Eigen Toekomst Plan?
Vaste activiteit · Flexibele uren
Flexibele locatie
Kom jij gezinnen coachen bij het Eigen Toekomst Plan?
Wil jij je inzetten voor gezinnen in Den Haag om hun eigen netwerk te versterken en een toekomstplan te maken? Dan zoeken wij jou!Geplaatst door Eigen Toekomst Plan
Ben jij enthousiast en sociaal? Word dan Thuismaatje bij VTV!
Vaste activiteit · Flexibele uren
Flexibele locatie
Ben jij enthousiast en sociaal? Word dan Thuismaatje bij VTV!
Lijkt het je leuk om iets voor een ander te betekenen? Dan maken wij graag kennis met jou. Lees verder...Geplaatst door VTV Vrijetijdsbesteding,Thuismaatjes en Vormingsactiviteiten