Skip Sidebar

Over ons

Mensen van Overal is een nieuwe stichting, we zijn januari 2019 begonnen, op initiatief van migranten zelf.

Wij vinden dat integratie best leuk mag zijn en willen laten zien dat wij als migranten de ...

RolstoeltoegankelijkVrijwilligersbeleidVrijwilliger kan meedoen aan trainingsprogramma’s
Deel
Stichting Mensen van Overal

Over Stichting Mensen van Overal

Mensen van Overal is een nieuwe stichting, we zijn januari 2019 begonnen, op initiatief van migranten zelf.

Wij vinden dat integratie best leuk mag zijn en willen laten zien dat wij als migranten de Haagse samenleving wat te bieden hebben.

We zijn onafhankelijk, onpartijdig en niet-religieus. Onze oprichters zijn voornamelijk Syriërs, maar we zijn er voor iedereen, ongeacht status, herkomst, religie, geaardheid, enzovoort.

Onze vrijwilligers zijn gemotiveerde en vaak hoogopgeleide vrouwen en mannen. Zij komen onder meer uit Syrië, Palestina, Afghanistan, Irak, Nederland, Brazilie, Iran, Somalie en Eritrea. Onder ons zijn artsen, tandartsen, juristen, ICT-ers, ondernemers, een docent, architect, socioloog, natuurkundige en een psychiater.
Wij willen, met Nederlanders, met andere organisaties, een brug slaan naar de Haagse samenleving. We willen mensen een stap verder helpen. Steun bieden om weer op eigen benen verder te gaan. We doen dat als ervaringsdeskundige, als professional, als mens. Want niemand is alleen maar vluchteling.

Wij willen een veilige plek bieden waar mensen zichzelf mogen zijn. Want juist dan hebben we de samenleving echt wat te bieden, daarvan zijn wij overtuigd

Foto's