Creatieve communicatieheld gezocht! Maak impact voor Keniaanse Kinderen!

Creatieve communicatieheld gezocht! Maak impact voor Keniaanse Kinderen!

Tijdelijke activiteit · Flexibele uren
Flexibele locatie
Marketing & CommunicatieSociale mediaCreatief
Sociale rechtvaardigheidWelzijnKinderen & Jongeren
17 Partnerschap om de doelstellingen te bereiken
Activiteit Delen
Stichting KidsCare Kenia
#77391
Scan me of ga naar www.denhaagdoet.nl/o/Stichting-KidsCare-Kenia/activiteiten/Creatieve-communicatieheld-gezocht-Maak-impact-voor-Keniaanse-Kinderen/77391 om je aan te melden

Contactpersoon

Anne VijverbergStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of 0657168950.

Samenvatting

Jij: creatieve communicatieprofessional met een hart voor vrijwilligerswerk en een passie voor het maken van verschil in de levens van kinderen en families!

Uitgebreide omschrijving

Als onderdeel van de communicatiewerkgroep zul je heldere taken en verantwoordelijkheden hebben, waarbij je samenwerkt in een klein team. We zoeken op verschillende vlakken versterking, en we zijn benieuwd naar wat jij ons kan bieden!


Wat ga je doen?

Als communicatieprofessional zet jij je in binnen je vakgebied, en voer je werkzaamheden uit waarmee jij KidsCare in de wereld zet. Je werkt mee aan het naar buiten brengen van een professioneel en eenduidig beeld van KidsCare.

Dit doe je door bijvoorbeeld: het schrijven van verhalen over gezinnen en vrijwilligers; onderhouden van teksten op de website; ontwerpen van diverse visuele uitingen en op een creatieve manier vorm te geven aan de boodschap van KidsCare.Wie zoeken we?

Je hebt ervaring met of een sterke affiniteit voor communicatiewerk; je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden; creatief, innovatief en kunt goed organiseren en je werkt graag samen in een team.

Verder heb je affiniteit met de doelstellingen van KidsCare en bent bereid je op vrijwillige basis in te zetten voor de verbetering van kind- en familiezorg in Kenia.


Herken jij je in één of meerdere onderdelen?

We zoeken geen duizendpoot die alles kan, maar zijn benieuwd wat jij ons kan bieden. Daarnaast begrijpen we dat je tijd kostbaar is. Daarom is de benodigde tijd voor deze rol in overleg te bepalen, maar we hopen dat je je een paar uur per week kunt inzetten.


Wat bieden we?

De kans om bij te dragen aan een zinvolle missie en een verschil te maken in de levens van kinderen en families in Kenia; .een rol binnen een gemotiveerde werkgroep, waar samenwerking en goede relaties centraal staan; onderdeel zijn van de KidsCare familie in Nederland en Kenia; ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en het opdoen van (nieuwe) ervaringen en dit alles in een inspirerende werkomgeving waar jouw creativiteit en inbreng zeer gewaardeerd worden.


Neem contact met ons op!

We zoeken op verschillende vlakken versterking, en we zijn benieuwd naar wat jij ons kan bieden! Je kunt je met een korte motivatie aanmelden via deze site of contact opnemen met Rianne Smallegange via [email protected].


Samen kunnen we een wereld van verschil maken!
Activiteit Delen

Over Stichting KidsCare Kenia

KidsCare biedt in Zuidoost-Kenia op unieke wijze steun aan arme, kwetsbare gezinnen. Deze huishoudens dragen veelal zorg voor weeskinderen van familieleden en/ of gehandicapte kinderen. Met de thuiszorg aanpak van KidsCare kunnen ook deze kinderen opgroeien in hun vertrouwde omgeving. Samen met de community en onze partners begeleidt KidsCare hen vanuit een kwetsbare situatie naar een positie vol mogelijkheden.
Vacatures die je misschien ook interessant vindt
Zet je communicatietalent in voor Humanitas!
Vaste activiteit · Flexibele uren
Den Haag
Zet je communicatietalent in voor Humanitas!
We willen in heel Den Haag bekend zijn en doelgroepen en vrijwilligers bereiken. Daarvoor hebben we goede communicatie nodig via allerlei kanalenGeplaatst door Humanitas Haagland
Jongerenteam SchuldZero, iets voor jou?
Tijdelijke activiteit · 2–4 uur/week · Start vanaf 30 aug 2023
Den Haag
Jongerenteam SchuldZero, iets voor jou?
ZERO SCHULDEN, ZERO STRESS. Doe mee met SchuldZero en breng verandering voor en door jongeren. SchuldZero zorgt voor zichtbaarheid, verbinding en samenwerking.Geplaatst door Stichting Centrum 16.22
Ben jij het maatje voor Lea(10), Rico(13) of Mette(7) ?
Tijdelijke activiteit · 2–4 uur/week
Den Haag
Ben jij het maatje voor Lea(10), Rico(13) of Mette(7) ?
Kinderen die extra aandacht nodig hebben worden bij Vitalis aangemeld voor een maatje om professionele jeugdhulpverlening of andere problematiek te voorkomen.Geplaatst door Stichting Vitalis
Vrijwilliger Marketing em Communicatie
Vaste activiteit · 4–8 uur/week · Start vanaf 1 sep
The Hague
Vrijwilliger Marketing em Communicatie
Wij zoeken een vrijwilliger die ons kan ondersteunen bij het marketing en communicatiebeleid van The Hague Peace Projects.Geplaatst door The Hague Peace Projects
Televisieprogramma's maken?  Dat kan!
Vaste activiteit · Flexibele uren
Den Haag
Televisieprogramma's maken? Dat kan!
RTV DISCUS, sinds bijna 30 jaar een lokale Haagse programmamaker, neemt graag nieuwe vrijwilligers op in haar team.Geplaatst door RTV Discus
Vrijwilliger creaclub op maandagmiddag
Vaste activiteit · 2–3 uur/week · Start vanaf 4 sep 2023
Den Haag
Vrijwilliger creaclub op maandagmiddag
Op maandagmiddag komt een klein groepje dames samen in Wijkcentrum 't Lindenkwadrant. Zij maken de mooiste knutselwerken samen.Geplaatst door VTV Vrijetijdsbesteding,Thuismaatjes en Vormingsactiviteiten