Stichting IMC Weekendschool

Over Stichting IMC Weekendschool

Wie met volle overtuiging zijn interesses volgt, haalt het meeste uit zijn leven. Daarom laat Stichting IMC Weekendschool nieuwsgierige jongeren tussen de 10-14 jaar kennismaken met enthousiaste professionals en hun uiteenlopende vakgebieden en beroepen, om samen op een positieve manier een wereld te ontdekken waarmee ze anders niet snel in aanraking komen. Zo geven we hen de bagage mee om te kunnen worden wie ze willen zijn.

Naast weekendschoolonderwijs nemen we doordeweeks ook kinderen van basisscholen mee in de wereld van beroepen (IMC Basis).
Voor kinderen die net nieuw zijn in Nederland bieden we IMC on Tour aan. Die lessen vormen een bijzondere kennismaking met beroepsmogelijkheden én met de Nederlandse maatschappij.

Onlangs toegevoegde activiteiten

Begeleider & inspiratiebron bij de IMC Weekendschool
Vaste activiteit · Flexibele uren
Den Haag
Begeleider & inspiratiebron bij de IMC Weekendschool
Begeleiders zijn onmisbaar bij de inspiratielessen van de weekendschool. De leerlingen leren door te doen, helpende handen zijn daarbij onmisbaar!Geplaatst door Stichting IMC Weekendschool
Coaches gezocht voor Weekendschoolprogramma
Vaste activiteit · 0–5 uur/week
Den Haag
Coaches gezocht voor Weekendschoolprogramma
Het beste uit onze leerlingen en jezelf halen? Kom een handje helpen in de klas.Geplaatst door Stichting IMC Weekendschool

Foto's