Skip Sidebar

2GO

Non-profit

Over ons

Maatjesproject 2GO, voor slachtoffers mensenhandel.

Slachtoffers van mensenhandel hebben vaak een klein netwerk of leven in een sociaal isolement. Een maatje kan hierbij helpen.
Een maatje is iemand ...

OuderenVluchtelingen & Minderheden
RolstoeltoegankelijkKwaliteitsonderscheiding Goed GeregeldVrijwilligersbeleidVrijwilliger kan meedoen aan trainingsprogramma’sKwaliteitsonderscheiding Haags Keurmerk
Deel

Over 2GO

Maatjesproject 2GO, voor slachtoffers mensenhandel.

Slachtoffers van mensenhandel hebben vaak een klein netwerk of leven in een sociaal isolement. Een maatje kan hierbij helpen.
Een maatje is iemand die wil helpen om de negatieve spiraal van isolement en gevoelens van demotivatie te doorbreken. Het maatje helpt met het vergroten van het sociale netwerk. Dit kan door samen leuke activiteiten te ondernemen: bij elkaar eten, met elkaar wandelen, samen naar een buurtactiviteit gaan, sporten, musea bezoeken, of gewoon gezellig praten. Sommige cliënten zijn nog niet lang in Nederland of in Den Haag. Een maatje kan hen wegwijs maken in Nederland/in de stad. Kortom, als maatje kun je veel betekenen én leren! Als maatje wordt van je verwacht dat je voor één jaar gekoppeld bent en één dagdeel per week of per twee weken beschikbaar bent.

Verder sta je als maatje open voor andere achtergronden en normen & waarden en toon je hier respect voor. Je kunt en durft een vertrouwensband met iemand op te bouwen en je bent een doorzetter. Je bent enthousiast, initiatiefrijk en kunt goed luisteren. Je staat met beide benen op de grond en bent tenminste 21 jaar.


Onlangs toegevoegde activiteiten

Tijdelijke activiteit · Flexibele uren
Den Haag
Maatjesproject 2GO: Maatje voor slachtoffers mensenhandel
Word vrijwilliger bij Maatjesproject 2GO!
Maatjesproject voor slachtoffers van mensenhandel.
Geplaatst door 2GO