Skip Sidebar

SV Die Haghe

Non-profit

Over ons

sv Die Haghe is op 1 november 1923 opgericht. Een echte familieclub waar plezier in het voetbalspelletje voorop staat en er ruimte is voor prestatief en recreatief voetbal. Iedereen kan voetballen op ...

Vrijwilligersbeleid
Deel

Coördinatoren voor de zaterdag bij sv Die Haghe gezocht!

Structureel werk · 2–4 uur/week
Wijndaelerweg 9, 2554 BZ Den Haag, Nederland
Gastheer/vrouwBegeleiding
Sport & Recreatie
Activiteit Delen
SV Die Haghe
#45026
Scan me of ga naar www.denhaagdoet.nl/o/SV-Die-Haghe/activiteiten/Coordinatoren-voor-de-zaterdag-bij-sv-Die-Haghe-gezocht/45026 om je aan te melden

Contactpersoon

Die HagheStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of 0621506471.

Samenvatting

Op zaterdag worden er bij Die Haghe elke keer weer veel wedstrijden gespeeld. Dit is alleen mogelijk als er gastheren/-vrouwen zijn die alles regelen.

Uitgebreide omschrijving

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die op zaterdag in de ochtend of op zaterdag in de middag er voor zorgen dat:

  • Alle teams, begeleiders en scheidsrechters worden verwelkomd.
  • Iedereen wegwijs wordt gemaakt naar de kleedkamers en de velden.
  • Teams worden voorzien van limonade of thee.
  • Alle uitslagen en formulieren door de scheidsrechters naar de KNVB worden gestuurd (digitaal).
  • Alle vragen zo goed als mogelijk worden beantwoord.


Dit is een ontzettend leuke en heel belangrijke taak op de vereniging. Je komt in contact met veel verschillende mensen en draagt een steentje bij aan het sporten.


Tijdsinvestering: ca. 3 uur op een zaterdag naar keuze. Elke zaterdag is verdeeld in 3 tijdsblokken:

  • 07.30 – 09.30 uur
  • 09.30 – 12.30 uur
  • 12.30 – 16.30 uur


Het inschrijven voor deze diensten is heel eenvoudig en je kunt dit doen op dagen en tijdsblokken die in jouw agenda passen: 

  •  via de website svdiehaghe.nl / Inroosteren OF
  •  via sv Die Haghe app / Dienstenplanner 


De eerste keren dat je coördinator bent, zorgen wij ervoor dat je wordt ingewerkt door een ervaren en doorgewinterde coördinator die je de fijne kneepjes van deze gezellige taak zal leren.


Ben jij een echte regelneef/regeltante dan zoeken wij jou!

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Den Haag > Den Haag Activiteiten > SV Die Haghe > Coördinatoren voor de zaterdag bij sv Die Haghe gezocht!

Over SV Die Haghe

sv Die Haghe is op 1 november 1923 opgericht. Een echte familieclub waar plezier in het voetbalspelletje voorop staat en er ruimte is voor prestatief en recreatief voetbal. Iedereen kan voetballen op zijn/haar niveau.

sv Die Haghe streeft ernaar om leden voor hun voetballoopbaan aan sv Die Haghe te binden. In het eerste elftal spelen ook veel spelers die in hun jeugd al bij Die Haghe zijn begonnen.

Die Haghe was een van de eerste voetbalverenigingen in de regio die is begonnen met meisjesvoetbal. De vrouwen- en meisjes teams spelen inmiddels op hoog niveau.

Het clubgebouw van Die Haghe is een moderne accommodatie waar het gezellig toeven is. Iedereen is welkom om een wedstrijd te bekijken en in deze gezelligheid te delen.

Het sportpark Ockenburgh heeft 8 voetbalvelden waarvan 2 velden van kunstgras zijn voorzien. Het sportpark wordt gedeeld met 2 andere voetbalverenigingen, een buurthuis en een school.
Vacatures die je misschien ook interessant vindt
Structureel werk · 2–4 uur/week
Den Haag
Word scheidsrechter en kom voetbalwedstrijden fluiten!
Vind jij voetbal leuk en wil jij scheidsrechter worden? Fluiten is leuk, op welk niveau dan ook. Of je nu pupillen, junioren of senioren fluit.Geplaatst door SV Die Haghe
Structureel werk · Flexibele uren · Start vanaf 21 jun 2022
Den Haag
Saffier WZP Loosduinen - Enthousiaste wandel vrijwilliger gezocht !
Elke dinsdag middag gaat onze wandelgroep op pad. Wij zoeken naar vrijwilligers die niet bang zijn om ook met ouderen in een rolstoel te wandelen.Geplaatst door Saffier
Structureel werk · 2–4 uur/week
Den Haag
Houd jij de "ballen" in de lucht?
Gastheer of vrouw voor onze wedstrijddagen!Geplaatst door GSC Esdo
Structureel werk · Flexibele uren
Den Haag
SV Zuid West DH wil met volle kracht vooruit, kom je ons helpen?
En daarvoor hebben we mensen nodig die ons willen helpen en zoeken we jou! Lees snel verder...Geplaatst door SV Zuid West DH
Structureel werk · 2–4 uur/week
Den Haag
Heeft u wat tijd over en wilt u wat doen voor de maatschappij?
Kom dan bij onze vereniging helpen. U kunt dit doen als vrijwilliger bij diverse onderdelen bij onze sportmogelijkheden.Geplaatst door Kameleon, kleurrijk in aangepaste sporten
Structureel werk · 4 uur/week
Den Haag
Bar/keuken vrijwilligers bij onze vereniging gezocht!
Voor onze bar en keuken zoeken we vrijwilligers. Werkzaamheden zijn frituren, broodjes smeren (surinaamse broodjes) en andere keuken werkzaamheden. Geplaatst door TAC '90