Skip Sidebar
Den Haag Doet

Den Haag Doet

Non-profit

Over ons

Den Haag Doet is de grootste vacaturebank met vrijwilligerswerk in Den Haag. Er zijn meer dan 1000 vacatures, dus keuze genoeg! Wil jij jezelf ontwikkelen in je vrijwilligerswerk? Op de Den Haag Doet ...

Welzijn
Partnerschap om de doelstellingen te bereiken
Deel
Uitgebreide vrijwilligersmarkt in Amare

Uitgebreide vrijwilligersmarkt in Amare

Community event · 11 mei, 13:00 - 17:00
Spuiplein 150, 2511 DG Den Haag, Nederland
Partnerschap om de doelstellingen te bereiken
Ben je erbij? Aanmeldingen sluiten in 14 days.
Deel community event
Den Haag Doet
#77085
Scan me of ga naar www.denhaagdoet.nl/o/PEP-Den-Haag/activiteiten/Uitgebreide-vrijwilligersmarkt-in-Amare/77085 om je aan te melden

Contactpersoon

Service Den Haag DoetStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of 0703024419.

Samenvatting

Zaterdag 11 mei 2024 organiseert PEP Den Haag, in samenwerking met het Residentie Orkest, Cultuurschakel, Open Amare en Gemeente Den Haag een uniek evenement.

Uitgebreide omschrijving


Overweeg je om vrijwilligerswerk te gaan doen en ben je nieuwsgierig naar wat lokale maatschappelijke organisaties jou te bieden hebben? Of ben je geïnteresseerd om te zingen of musiceren in één van de vele muziekgezelschappen van Den Haag?


Bereid je dan voor op een sprankelende dag vol nieuwe ontmoetingen, inspiratie, muziek en mogelijkheden om iets bij te kunnen dragen aan onze mooie stad op zaterdag 11 mei 2024 van 13.00 tot 17.00 uur in Amare tijdens de meest uitgebreide Vrijwilligersmarkt ooit. Zorg dat jij er ook bij bent en meld je direct aan (niet verplicht) om op de hoogte gehouden te worden.


Er zijn maar liefst 100 maatschappelijke organisaties aanwezig die zich tijdens de Vrijwilligersmarkt aan jou presenteren en zich richten op een breed scala aan vakgebieden en interesses, waaronder mensenrechten, sociale rechtvaardigheid, hulp aan vluchtelingen en migranten, dakloosheid, dierenwelzijn, ouderenzorg, kinderopvang, milieu, samen musiceren en nog veel meer. Er zit voor iedereen wel wat bij, ongeacht achtergrond of specialisatie!


We starten met een feestelijke opening en verder kun je deze dag genieten van optredens van het hoornkwartet van het Residentie Orkest en verschillende Haagse amateurmuziekgezelschappen. Daarnaast worden er interessante presentaties en informatiebijeenkomsten gehouden.


Meld je aan, laat je inspireren en ontdek hoe jij een positieve impact kunt maken. Samen maken we Den Haag nog mooier!


Highlights:

•        100 deelnemende maatschappelijke organisaties;

•        Meer dan 1000 vrijwilligersmogelijkheden;

•        Professionele workshops en presentaties;

•        Muzikale optredens door het Residentieorkest en Haagse amateurgezelschappen.


Bezoekers informatie:

Datum: Zaterdag 11 mei 2024

Tijd: 13:00 – 17:00

Toegang: gratis

Locatie: Amare, Spuiplein 150, 2511 DG Den Haag, Nederland


Het programma: 

13:00 Inloop en ontvangst

13:05 - 13:20 Opening

13:30 - 14:00 Presentatie “Verborgen parels uit eigen stad” door Harry Bogers, Gids bij het Gilde Den Haag

14:15 - 14:45 Presentatie "Zelfzorg zonder grenzen." door Inge Kuiper en Bas Odems, Preventiedeskundigen bij Indigo Preventie Haaglanden

15:00 - 15:30 Presentatie "Ontwikkel jezelf, Versterk je Missie: Vrijwilligers in Bloei!" door Fatma Aktaş, Oprichter en Directeur van Stichting Avrasya en Nihad Bourouaha, sociaal werker

15:45 - 16:15 Presentatie “Vrijwilligersgeluk: De magie van geven en ontvangen!” door Gert-Jan Aleman, directeur van PEP Den Haag

17:00 Afsluiting


Muzikale optredens bij de Tribunetrap:

12:45 - 13:15   Streetband FfAnderZ (bij mooi weer voor de ingang van Amare op het Spuiplein)

13:25 - 13:40   Muzikale opening hoornkwartet van het Residentie Orkest

13:40 - 14:15   Willy Caron Muziektheaterkoor o.l.v. Monique van Gils

14:35 - 14:55   Jeugd zanggroep van de Armeense Culturele Vereniging Abovian o.l.v. Svetlana Aghadjanyan

15:25 - 15:55   Muziekvereniging van Kunst Naar Kracht o.l.v. Benson Walch

16:25 - 16:55   Koninklijke Haagse Harmonie o.l.v. Matthijs Valkenwaard

17:00 Afsluiting



Over de sprekers:


Gert-Jan Aleman is sinds begin 2023 de directeur van PEP Den Haag. Voorheen was Gert-Jan manager van het Arbo Centrum van de Gemeente Den Haag, waar hij in 2016 een landelijke prijs won als Vitaliteitsmanager van het Jaar.

Deze lijn zet hij bevlogen voort bij PEP om Haagse maatschappelijke organisaties vitaler te maken en zo een bijdrage te kunnen leveren aan een stad waarin iedereen mag meedoen. Als verbinder van spelers in het maatschappelijk veld en ondersteuner van organisaties heeft PEP een unieke en belangrijke positie. Door samen te werken maken we het verschil. Vrijwillige inzet is hierbij de essentiële schakel: persoonlijke aandacht, maatwerk, het helpen puur vanuit naastenliefde of een ideologie. Gert-Jan zal namens PEP Den Haag de openingstoespraak houden op dit evenement.


Tetyana Benzeroual, BSc (Honours programma) Psychologie, is een expat die al sinds 2015 met haar gezin in Den Haag woont. Ze begon haar carrière in Nederland als vrijwilliger en werd later aangenomen als projectleider van Den Haag Doet, Volunteer The Hague en Den Haag doet Academie, waar ze in samenwerking met de gemeente Den Haag onze missie vervult om lokale internationals te verbinden met zinvolle vrijwilligersmogelijkheden bij lokale non-profitorganisaties. Als een echte wereldburger die in Noord-Amerika en Europa heeft gewoond, gestudeerd en gewerkt, is Tetyana altijd super enthousiast en bereid om haar inzichten uit haar eigen ervaringen te delen en mensen te verbinden. 


Leontien Kröner – van Selms is projectleider van Symphony 2030, de maatschappelijke programmering van het Residentie Orkest. Symphony 2030 is de titel van de maatschappelijke pijler van het Residentie Orkest en komt voort uit de ambitie om relevant en betekenis vol te zijn voor alle inwoners van de stad, uit alle lagen van de samenleving. Met projecten als RO in de wijk, het Stadsorkest The Residents en op maat gemaakte en thematische projecten met maatschappelijke partners willen we inwoners van Den Haag inspireren en met elkaar verbinden. We zetten de kracht van muziek in om ontmoetingen en onderlinge betrokkenheid te stimuleren, om bepaalde thema's te belichten en om bruggen te bouwen.


Samenwerkingspartners

Dit evenement zal plaatsvinden in het centraal gelegen Amare Den Haag en wordt georganiseerd door PEP Den Haag in samenwerking met het Residentie Orkest, Open Amare, Cultuurschakel en de Gemeente Den Haag.


Open Amare: In Amare is altijd wel iets te doen en beleven. De openbare ruimtes vormen een podium voor de creatieve energie van heel Den Haag. Kom langs en maak kennis met een veelheid aan programma’s. Open Amare is elke dag weer anders, en gratis toegankelijk. Met Open Amare laten we de creatieve energie uit alle uithoeken van Den Haag door ons mooie pand stromen, en delen we die uiteenlopende creaties en activiteiten graag met jou als bezoeker.

 

Residentieorkest: Het Residentie Orkest zet al bijna 120 jaar de toon als symfonieorkest. Daar zijn we trots op. We hebben een breed, verrassend en uitdagend repertoire en voeren de mooiste composities uit. Maar we doen meer. Het Residentie Orkest staat middenin het Haagse stadsleven: wij willen verbinden en verrijken. Dat doen we onder andere met educatieprogramma’s, maatschappelijke projecten en met prikkelende samenwerkingen met diverse culturele instellingen. Zo bouwen we een stadsbreed publiek op, met bewoners én partners.


Cultuurschakel: Kunst en cultuur is van onschatbare waarde voor onze stad. Wij willen dat iedereen in Den Haag kan meemaken hoe het is om zélf kunst te beoefenen en je door kunst van anderen te laten verrijken. Kunst en cultuur is van onschatbare waarde voor onze stad. Daarom werken wij aan een goed, divers, inclusief en levendig Haags kunst- en cultuurklimaat, zowel op school als in je vrije tijd. Hiervoor ondersteunen wij scholen, culturele instellingen en culturele aanbieders met advies en subsidie. Ook vind je bij ons alles wat er op cultureel gebied in Den Haag te doen is in je vrije tijd. We laten zien welk cursusaanbod er is en verbinden vraag en aanbod.

 

Geregistreerde organisaties

Vertegenwoordig je een maatschappelijk organisatie meld je dan hier aan.


488 - Opvang kwetsbaren in de samenleving.

Ambassade van Den Haag - Zet zich met passie en enthousiasme in voor een gastvrij Den Haag door het ontvangen van toeristen, zakelijke bezoekers of studenten in de binnenstad of op evenementen elders in de stad.

Anders Den Haag - Armoedebestrijding en maatschappelijk werk

Armeense Culturele Vereniging Abovian - Beoefenen Armeense cultuur en taal en maken het zichtbaar in de stad en verbinden met de andere culturen.

Bewonersvereniging Noordelijk Scheveningen - Bewonersvereniging

Biblionef Nederland – Een NGO die voorziet in de behoeften van kinderen van 3 tot 18 jaar door hen toegang te geven tot nieuwe verhalenboeken en naslagwerken op scholen en in andere kinderorganisaties met een educatieve focus.

Bollywood Dansschool – Middels danslessen, coachings projecten, videoshoots en fotoshoots worden vrouwen te geholpen zichzelf te waarderen en te herpakken.

Buddy Netwerk - Buddy Netwerk is een professionele vrijwilligersorganisatie die met de inzet van Buddy's (vrijwilligers), kwetsbare mensen ondersteunt door betekenisvol 1 op 1 contact.

Bureau LWPC - Bureau LWPC ontwikkelt innovatieve concepten voor mensen in kwetsbare omstandigheden.

Cardia Tabitha - Een mooie organisatie waar mensen werken die "hart voor de zaak" hebben!

COA - Het COA biedt asielzoekers leefbare en veilige opvang en begeleidt hen naar een toekomst in Nederland of daarbuiten, in samenwerking met partners in de samenleving.

Community Plus – Community Plus werkt aan het gemeenschapsgevoel in Den Haag door projecten te starten en te ondersteunen op het gebied van sociale cohesie, leefbaarheid én duurzaamheid.

Coöperatie Eva en jongerencentrum De Plek - Begeleid vrouwen bij het opstarten en uitbouwen van een eigen onderneming en stimuleren jongerenparticipatie en bieden ondersteuning bij hun persoonlijke ontwikkeling.

De Getrainde Vuisten - Stichting De Getrainde Vuisten biedt diverse doelgroepen een vertrouwde sportomgeving, met traditionele sport onderdelen vanuit de Chinese en Japanse krijgskunsten.

De Luisterlijn - De Luisterlijn is dag en nacht, het hele jaar door, bereikbaar voor mensen die behoefte hebben aan een vertrouwelijk gesprek.

DiaB-TV - Maatschappij gezonder maken d.m.v. gezonde leefstijllessen voor het basisonderwijs groep 7en8 en 1e klas praktijkonderwijs te geven.

Dierenhospitaal en ambulancedienst Den Haag – De dierenambulance behartigt de belangen van dieren en helpt huisdieren en wilde dieren door ze te vervoeren, op te vangen, medische zorg te bieden, te herenigingen met hun eigenaar of na herstel weer een nieuw huis te geven.

Eekta - Vrijwilligersorganisatie die zich inzet voor het welzijn van de gemeenschap met een sterke focus op sociale initiatieven en veiligheid en heeft de organisatie een solide basis van vrijwilligers die enthousiast deelnemen aan diverse activiteiten.

Expatriate Archive Centre - The Expatriate Archive Centre collects and preserves the life stories of expatriates worldwide for future research.

Ga Den Haag - Ga Den Haag laat het beste van Den Haag zien, te voet, te water, te fiets en vanaf De Haagse Toren.

Gemiva - Gemiva ondersteunt mensen die door een handicap, chronische ziekte of een andere beperking zorg of ondersteuning nodig hebben en dragen bij aan een zo goed en gewoon mogelijk leven.

Gilde-Samenspraak - Gilde Samenspraak koppelt vrijwilligers één op één aan anderstaligen om hen beter Nederlands te leren spreken en tegelijkertijd de wederzijdse culturen te leren kennen.

Grafische Werkplaats - De werkplaats is met haar faciliteiten en uitgebreide kennis over druktechnieken een unieke en noodzakelijke schakel binnen het Haagse makersklimaat.

Grote Kerk - De stichting werkt met een enthousiast aan de openstelling van de kerk en Toren voor (buitenlandse) bezoekers en organiseren rondleidingen en lezingen en helpen bij culturele manifestaties.

Haags Verhaal - Een cultureel-maatschappelijk initiatief je een andere wereld in je eigen stad laat ontdekken door middel van verhalen, beelden en muziek.

Haagsche Schoolvereeniging – Een internationale school, waarbij tijdens de lunchpauze vrijwilligers helpen bij het eten en op de speelplaats de kinderen in de gaten houden.

Haagse Levensboeken - Met hulp van getrainde vrijwillige schrijvers maakt de Stichting het voor ouderen mogelijk hun levensverhaal in een boek te verwerken.

Haagse Watervrienden - Door vrijwilligers gerunde zwemvereniging voor alle leeftijden en niveaus, die zwemlessen, conditiezwemmen, wedstrijdzwemmen, bewegen voor ouderen en snorkel- en survivaldiploma’s aanbiedt.

Het Buitenmuseum – Hier ontdekt u door middel van verhalen de geschiedenis van een aantal beroemde schilders.

Het Nederlandse Rode Kruis - Wij helpen kwetsbare mensen met bevorderen van zelfredzaamheid, zodat zij zich sterker en veiliger voelen en respect en hulpbereidheid bevorderen zodat in tijden van nood niemand er alleen voor staat.

Huis van Vervoering - Huis van Vervoering is dé broedplaats voor podiumkunst voor alle 55+'ers van Den Haag en omstreken.

Humanitas Haagland - Humanitas Haagland is er voor mensen die samen met een vrijwilliger op eigen kracht iets willen veranderen aan hun situatie.

HWW zorg - Zorg organisatie in Den Haag voor goede zorg zodat iedereen zo lang mogelijk goed verzorgd kan wonen zowel thuis als in een van onze locaties.

Iedereen een Meester – Een stichting die vrijwilligers koppelt aan (basis)scholen in Den Haag om zo, als maatschappij, een bijdrage te leveren aan het leer- en leefklimaat van kinderen, waardoor zij zich op een positieve manier kunnen ontwikkelen.

Indigo Preventie Haaglanden: Preventieactiviteiten die onder meer gericht zijn op minder stress, minder piekeren, beter slapen, opkomen voor jezelf en minder gebruik van genotmiddelen.

Indoor Beach Centrum Lindobeach - Lindobeach zet zich in voor sociale, maatschappelijk doelen waarbij er samenwerkingen worden aangegaan met diverse instanties zoals o.a. Welzijn instanties, Jeugd en Gezin en mantelzorg instanties waarbij verbinding en ontwikkeling centraal staan.

Jasmijn Vereniging – Organiseren activiteiten, verbeteren het leefmilieu en bevorderen contacten tussen buurtbewoners.

Kinder- en Jongerenrechtswinkel Den Haag - Gratis juridisch advies aan kinderen en jongeren tot de leeftijd van 27 jaar.

Kleurrijk segbroek - Verbinding ongeacht levensbeschouwingen van ieder cultuur.

Leger des Heils - Regio Noordwest - Doorgaan waar anderen stoppen en samen strijden voor de meest kwetsbare mensen in onze samenleving met passie en impact vanuit het Christelijk geloof.

Make it art worthy - Waar alles kunst mag zijn.

Mentorschap Haag en Rijn - Als mentor ben je wettelijk vertegenwoordiger van jouw cliënt en draag je zorg voor een zo goed mogelijke kwaliteit van diens welzijn.

Middin - Middin helpt mensen met een beperking of niet-aangeboren hersenletsel midden in het leven te staan.

Move - Move heeft projecten gericht op kansengelijkheid en burgerschap: studenten/young professionals worden aan kinderen gekoppeld die minder kansen krijgen dan hun leeftijdsgenoten, en samen duiken zij in elkaars leefwereld, ontdekken hun talenten en komen samen in actie voor een ander.

Muze’s kus – Theater maken en dialogen voeren over maatschappelijke- en sociale thema's; we willen kennis uitwisselen tussen culturen en verbindingen creëren tussen mensen.

Netwerk Haagse Helpers - Community van vrijwilligers die bouwen aan een sociaal verbonden stad, waarbij jongeren stadsgenoten helpen, inspireren en komen zelf tot bloei.

Ocan - Belangenorganisatie voor Caribische Nederlanders

Quiet Community Den Haag - Quiet helpt mensen in die leven in (stille) armoede.

Rainbow Den Haag - Komen op voor homo’s en anders seksueel geaarde en helpen ook vluchtelingen.

Rijker Leven - Met Rijker Leven spelen we in op al de verschillende verhalen, ervaringen en verlangens van mensen uit de wijk, dingen met elkaar doen waar we als bewoners zélf behoefte aan hebben en die we leuk vinden.

RTV DISCUS – Stimuleren het debat in de ruimste zin: politiek, maatschappelijk en culturee door middel van audio- en televisie-uitzendingen.

Rumi - Stichting Rumi gelooft dat iedereen, met de juiste begeleiding en de juiste benadering, in staat is actief mee te doen in de Nederlandse samenleving.

RVVS - Biljarten voor jong en oud

Saffier - Saffier ondersteunt (ouder wordende) mensen om zichzelf te kunnen zijn en blijven, of ze nog thuis wonen of in één van onze locaties.

School De Vrije Ruimte - De Vrije Ruimte is een democratische school voor basis- en voortgezet onderwijs op MAVO, HAVO en VWO niveau en hebben vertrouwen in de innerlijke kracht van kinderen.

Stichting Avrasya - Is onderscheidend met een eigen visie op emancipatie en integratie en met hun activiteiten bereiken zij veel vrouwen aan de basis van hun bestaan. Zij zijn er voor vrouwen die vorm en inhoud willen geven aan hun zelfontwikkeling.

Stichting Lekkernassûh draagt bij aan een eerlijke en duurzame voedselketen in Den Haag en omgeving. Wij vormen de schakel tussen jou en lokale boeren, tuinders en andere producenten. Samen voor een eerlijke Haagse Voedselketen!

Stichting SchuldHulpMaatje Den Haag - Sinds 2014 zetten Haagse SchuldHulpMaatjes zich in om Hagenaars met schulden te helpen. Vrijwillig en voor iedereen die het nodig heeft.

Scouting Haagse Hout - Scouting biedt leuke en spannende activiteiten waarmee meiden en jongens worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen.

Scouting Regio Den Haag - Scouting regio Den Haag is het samenwerkingsverband van alle Haagse Scoutinggroepen.

Sociale Energiecoöperatie De Groene Smaragd - Sociale energiecoöperatie die in de wijk Mariahoeve stroom en warmte wil produceren en verstrekken tegen concurrerende prijzen en daardoor het in energie geïnvesteerde geld binnen de wijk wil houden door het te investeren binnen de wijk.

Speak Life Empowerment NL -Samen tegen eerwraak gerelateerd geweld, zichtbaar, onderwijs om zo Den Haag veiliger te maken voor vouwen, kinderen en gezinnen.

Speelgoedbeurs - Verzamelen speelgoed, controleren het en maken er mooie cadeaus van om twee keer in het jaar uit te delen aan kinderen met een Ooievaarspas.

Stadslink - Om dromen & talenten van de stad vorm te kunnen geven, bedenkt Stadslink werkbare concepten in samenwerking met de stad en haar bewoners

Stek - voor stad en kerk - Stek ondersteunt Haagse burgers die hulp zoeken omdat zij zich in een kwetsbare situaties bevinden zoals hulp bij schulden, het invullen van formulieren, individuele financiële hulp, maar ook door hen te versterken zoals door het geven van huiswerkbegeleiding, taal- en fietslessen.

Taal aan Zee - In Den Haag oefenen meer dan 330 vrijwilligers van Taal aan Zee Nederlands met Haagse nieuwkomers en/of andere kwetsbare anderstaligen.

Tekenbeetziekten - Een ongesubsidieerde vrijwilligersorganisatie, die zich bezighoudt met het voorkomen van, voorlichten over en onderzoek doen naar tekenbeetziekten, zoals de ziekte van Lyme.

Terra Foundation - A nonprofit organization that aims to mitigate climate change by supporting the development of locally-led reforestation initiatives and social entrepreneurship in the Amazon.

Terre des Hommes – Goede doelen stichting die zich inzet tegen kinderuitbuiting wereldwijd.

The Hungry Mind - A volunteer run community center in the middle of the beautiful Ockenburgh.

Theater en Bistro Branoul - Grootse voorstellingen in een klein theater.

Theatergroep Drang - Een theatergezelschap dat zich richt op het bespreekbaar maken van maatschappelijke thema’s voor met name het MBO door middel van inspirerende, confronterende, multidisciplinaire en humorvolle voorstellingen.

Theosophical Society Point Loma – TSPL is er voor iedereen die zelfstandig wil denken en op zoek is naar waarheid en wijsheid.

Vereniging Haagse Kunstkring – HKK is een vereniging, die het stimuleren van de scheppende werkzaamheid van kunstenaars stimuleert, de belangstelling voor kunst bevordert en een rol speelt bij de integratie van kunst en maatschappij.

Viable Community - Internationale organisatie die zich inzet voor behoud en herstel van natuur door het organiseren van hoog efficiënte projecten.

Villa Pinedo - Platform waar voor kinderen en jongeren met gescheiden ouders informele steun kunnen krijgen/geven, d.m.v. een Buddy-programma, ervaringsverhalen, een forum etc.

Vitalis - Kinderen die aandacht tekortkomen koppelt Vitalis aan een vrijwillig maatje, om zo voor deze kinderen (zwaardere) jeugdhulpverlening te voorkomen.

VluchtelingenWerk Nederland (Den Haag) - VWN biedt maatschappelijke en juridische begeleiding aan statushouders.

Voorall - Haagse belangenbehartiger voor mensen met een beperking

VTV - Vrijetijdsbesteding, Thuismaatjes en Vorming, biedt mensen met een beperking diverse groepsactiviteiten, thuismaatjes en 1 op 1 sportbegeleiding met de Beweegcoach in de regio’s Delft en Den Haag.

WCM – Een gemengd koor met een afwisselend repertoire.

Wegelaergroep - Scouting voor jongeren met een beperking tussen de 9 en 30 jaar oud.

Wijkcentrum de Rank - Een stichting die vanuit de Christelijke levensvisie diverse activiteiten en diensten aanbied om de leefbaarheid en de sociaal maatschappelijke cohesie in de Haagsche wijk Laak te vergroten en te helpen en ondersteunen bij het oplossen van geestelijke en psychosociale problematiek.

Wijkoverleg Statenkwartier - Voor en door alle wijkbewoners Statenkwartier

Wijkz - De Haagse welzijnsorganisatie, actief in zeven Haagse stadsdelen waar samen met inwoners gewerkt wordt aan een leefbare stad.

WWF - The World Wildlife Fund for Nature is an international non-profit organistation that focuses on More Nature around the world.

WZH Woonzorgcentra Haaglanden - Een leuke organisatie in de ouderenzorg, met 14 locaties en Thuiszorg.

Yasmin - Vrouwencentrum Yasmin streven naar een maatschappij waarin vrouwen in hun kracht staan.

YMCA Den Haag - Een diverse Jeugd-jongerenorganisatie dat zich bezighoudt met heel veel verschillende dingen, waaronder zomerkampen, buitenspeelactiviteiten, een sociaal buurtrestaurant, huiswerkbegeleiding, huttenbouw, muzieklessen en nog veel meer.

Zeekadet Korps Den Haag - De leukste nautische vereniging in Den Haag die jongeren enthousiast maakt/houdt voor de nautische wereld en voor jongeren die geen zin hebben om op zaterdag te voetballen of te hockeyen

Zonnebloem Den Haag - Vrijwilligers van de Zonnebloem zetten alles op alles om mensen met een lichamelijke beperking een onvergetelijke tijd te bezorgen. Zodat ook zij volop van het leven kunnen genieten.

Zorggroep Oldael - Zorggroep Oldael heeft twee Woon-zorgcentra in Den Haag die ouderen, die niet meer zelfstandig kunnen wonen, een thuis bieden met zorg op maat.

Zuiderparktheater - Het Zuiderparktheater organiseert activiteiten in de openlucht.

Hoe kom ik er?

Ben je erbij? Aanmeldingen sluiten in 14 days.
Deel community event
community events > Den Haag Doet > Uitgebreide vrijwilligersmarkt in Amare

Over Den Haag Doet

Den Haag Doet is de grootste vacaturebank met vrijwilligerswerk in Den Haag. Er zijn meer dan 1000 vacatures, dus keuze genoeg! Wil jij jezelf ontwikkelen in je vrijwilligerswerk? Op de Den Haag Doet Vrijwilligersacademie vind je een breed aanbod met (gratis) workshops en cursussen.