CityKids Haaglanden - Medisch Kindzorg Instelling

Over CityKids Haaglanden - Medisch Kindzorg Instelling

CityKids is een Medisch Kindzorg instelling. Vanuit familiegericht perspectief biedt CityKids intensieve zorg en behandeling aan gezinnen met kinderen, die een ernstige verpleegkundige zorgvraag, verstandelijke beperking, ontwikkelingsachterstand en of autisme hebben. De missie van CityKids is het bieden van kwalitatief hoogwaardige zorg en behandeling aan deze kwetsbare kinderen.

CityKids is al bijna 5 jaar gevestigd in de regio Haaglanden, als eerste aan het Jonckbloetplein 61 in Den Haag, dat sinds de zomer van 2020 de naam De Lichtmast draagt.

Op het ontwikkelcentrum van de Lichtmast bieden wij behandeling aan kinderen tot 6 jaar met diverse zorg- en ondersteuningsbehoeften. De Lichtmast heeft vier groepen, waarin de kinderen niet alleen naar leeftijd, maar vooral op basis van zorgbehoeften worden geplaatst. Er is een intensieve zorggroep, twee vroeghulpgroepen en een schoolvoorbereidende groep.

Onlangs toegevoegde activiteiten

Ben jij die klusjesman/vrouw die op afroep af en toe een klusje kan doen?
Tijdelijke activiteit · 2-4 uur/maand
Den Haag
Ben jij die klusjesman/vrouw die op afroep af en toe een klusje kan doen?
Binnen het leuke team van pedagogen is er de vraag naar een handig persoon die af en toe wat kan ophangen of iets kan repareren. Geplaatst door CityKids Haaglanden - Medisch Kindzorg Instelling

Foto's

Cover Photos

Cover Photos

CityKids Haaglanden - Medisch Kindzorg Instelling