Skip Sidebar

Over ons

De Bron is een gezellige buurthuiskamer èn leuke tweedehandskledingwinkel. Het is een ontmoetingsplek waar we omzien naar elkaar, fijne gesprekken voeren en samen optrekken. Een plek waar je thuiskomt ...

Buurt & omgevingWelzijnOuderen
RolstoeltoegankelijkVrijwilligersbeleidVrijwilliger kan meedoen aan trainingsprogramma’s
Geen armoedeGeen hongerGoede gezondheid en welzijn
Deel

Over Leger des Heils Buurthuiskamer De BronDe Bron is een gezellige buurthuiskamer èn leuke tweedehandskledingwinkel. Het is een ontmoetingsplek waar we omzien naar elkaar, fijne gesprekken voeren en samen optrekken. Een plek waar je thuiskomt en waar iedereen welkom is. Je hoort erbij. Je wordt gezien. Voel je thuis!

De Bron is alle dagen van de week geopend, behalve op zaterdag. Tijdens openingstijden staat de koffie (of thee) voor je klaar klaar. Of je nu komt om te winkelen, voor een praatje of om mee te doen met onze activiteiten: Je bent van harte welkom!

Naast een vast weekprogramma hebben we regelmatig extra activiteiten en leuke acties.

Buurthuiskamer De Bron is tevens een locatie van Haags Ontmoeten. Een ontmoetingsplek met aandacht voor ouderen èn mantelzorgers. De Bron is zéker niet exclusief voor ouderen. Mensen van allerlei leeftijden en achtergronden ontmoeten elkaar hier.

Onlangs toegevoegde activiteiten

Vaste activiteit · 3–4 uur/week
Den Haag
Gastvrouwen en/of gastheren voor onze buurthuiskamer
Hou jij van mensen, zo verschillend als ze zijn? Heb je een gastvrije instelling en een dienstbare houding? Dan zijn wij op zoek naar jou! Geplaatst door Leger des Heils Buurthuiskamer De Bron

Foto's