Skip Sidebar

Over ons

Het platform zet zich in voor volwassenen met chronische pijn op zoek naar herstel. Voor mensen die door de bomen het bos niet meer zien in de hoeveelheid behandelmogelijkheden in Nederland ...

WelzijnZorg
Vrijwilligersbeleid
Deel

Over Landelijke Pijn Organisatie (LPO)

Het platform zet zich in voor volwassenen met chronische pijn op zoek naar herstel. Voor mensen die door de bomen het bos niet meer zien in de hoeveelheid behandelmogelijkheden in Nederland. Het platform wil deze mensen een wegwijzer bieden. 

In de wegwijzer geven we aandacht aan het zorgaanbod ten behoeve van zelfmanagement. We hebben namelijk de overtuiging dat zelfzorg het herstellend vermogen kan versterken. We geloven dat mensen zelf kunnen bepalen welke zorg nodig is, gericht op wat iemand écht belangrijk vindt in het leven. Dat kan leiden tot een beter, zinvoller bestaan, én tot pijnvermindering.

Als patiëntenvereniging kunnen en willen we hierin een cruciale rol vervullen.  

Onlangs toegevoegde activiteiten

Vaste activiteit · 2–3 uur/week
Vanuit huis
Een echt mensenmens? Wij zoeken een vrijwilligerscoördinator!
Voor ons LPO kernteam zijn we op zoek naar een écht mensen-mens. Iemand die het leuk vindt om zich in te zetten als vrijwilligerscoördinator.Geplaatst door Landelijke Pijn Organisatie (LPO)
Vaste activiteit · 2–4 uur/week
Vanuit huis
PR, Marketing & Social media fan? Media coördinator gezocht!
We zijn op zoek naar een échte (social) media fan voor het opzetten en beheren van ons marketingbeleid, de online nieuwspagina’s en social media kanalen.Geplaatst door Landelijke Pijn Organisatie (LPO)
Vaste activiteit · 2–3 uur/week
Flexibele locatie
Pro-actieve online office manager gezocht!
Wijn zijn op zoek naar een vrijwilliger, een échte spin-in-'t-web! Iemand die het leuk vindt om in onze organisatie mee te werken als 'online office manager'.Geplaatst door Landelijke Pijn Organisatie (LPO)

Foto's