Skip Sidebar

Over ons

Het Zamen bevindt zich in een groot gebouw vol reguliere ouderenzorg van stichting Eykenburg. Op twee verdiepingen biedt Humanitas DMH zorg aan 24 cliënten in de leeftijd van 45 - 85 jaar. Zij hebben ...

Mensen met een beperkingOuderenWelzijn
RolstoeltoegankelijkVrijwilligersbeleid
Goede gezondheid en welzijn
Deel
Humanitas DMH - Het Zamen

Over Humanitas DMH - Het Zamen

Het Zamen bevindt zich in een groot gebouw vol reguliere ouderenzorg van stichting Eykenburg. Op twee verdiepingen biedt Humanitas DMH zorg aan 24 cliënten in de leeftijd van 45 - 85 jaar. Zij hebben een licht tot matig verstandelijke beperking in combinatie met psychische problematiek. Er zijn ook cliënten die helemaal zelfstandig wonen in een appartement. Zij redden zichzelf nog heel goed, maar als het nodig is, kunnen ze ons altijd bereiken.

De ondersteuning, begeleiding en zorg is bij elke cliënt anders. Gezien de leeftijd van onze cliënten, spelen er toenemende gezondheidsproblemen. Maar vergis je niet, de cliënten zijn nog steeds actief. De één gaat overdag de deur uit naar de dagbesteding of de sociale werkplaats en de ander gaat in Het Zamen aan de slag. En aan het einde van de dag komt iedereen weer gezellig samen op de woongroep.

Foto's