Ben jij thuis in digitale communicatie?

Ben jij thuis in digitale communicatie?

Vaste activiteit · 2–6 uur/week
Vanuit huis
Website makenSociale mediaProgrammerenComputerNederlandsEngels
Sociale rechtvaardigheidOnderwijsKinderen & Jongeren
1 plaats over.
Activiteit Delen
Friends for Life
#41644
Scan me of ga naar www.denhaagdoet.nl/o/Friends-for-Life/activiteiten/Ben-jij-thuis-in-digitale-communicatie/41644 om je aan te melden

Contactpersoon

Eefje van VlimmerenStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] .

Samenvatting

Webmaster (vrijwilligersfunctie)

Uitgebreide omschrijving

Stichting Friends for Life draagt bij aan een duurzame verbetering van de leefomstandigheden van jonge Kenianen door verstrekken van studiebeurzen aan talentvolle maar kansarme jongeren. Hiermee wordt hen de kans geboden een (beroeps)opleiding te volgen na de middelbare school. Om sponsoren, relaties en studenten te blijven informeren en enthousiasmeren wil Friends or Life haar website en social media blijven verbeteren en de communicatie met deze stakeholders via deze kanalen intensiveren.


Inhoud van de functie:

 Verantwoordelijk voor dat website van FFL (www.ffl-foundation.org/) up-to-date is en adviseert de organisatie over de techniek en het beheer van de website.

 Beheer van de website: o Bewaken en plaatsen van content (uit Kenia en NL) volgens de nieuwste online inzichten. Ook content creatie maakt onderdeel uit van deze functie. Inventariseren en beoordelen van de eisen en wensen van gebruikers, specificeren van nieuwe functionaliteiten, toetsen van het functioneren van de website en verbetervoorstellen doen. Inrichten van nieuwe webpagina’s (o.a. op basis van nieuwe FFL campagnes)

 Monitoren van de ontwikkelingen binnen FFL. Het actief meedenken over en ondersteunen en optimaliseren van online campagnes, onder andere via Google Adwords

 Ontwikkelingen bijhouden in het online vakgebied en doorvertalen naar de context van FFL.

 Uitvoering van werkzaamheden vanuit huis met gebruik van eigen laptop.


Wie zoeken wij?

 Je krijgt er energie van als de website en andere online platforms dankzij jou goed werken. Je bent thuis in digitale communicatie en weet content via Wordpress creatief te presenteren met tekst, beeld en geluid. Kennis van CMS systemen, webtoepassingen is een pré.

 Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

 Je bent enthousiast, initiatiefrijk en bezit goede communicatieve vaardigheden.

 Je hebt affiniteit met een goede doelen organisaties die vooral steunen op vrijwilligers. Je bent ongeveer 2-6 uur per week beschikbaar.


Friends for Life biedt:

 Boeiend en uitdagend vrijwilligerswerk met veel ruimte voor initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt een unieke kans om achter de schermen te kijken bij een een interessante, kleinschalige, not for profit organisatie. Je werkt op vrijwillige basis. We vergoeden gemaakte onkosten en zorgen dat je tijdens de uitvoering van je werkzaamheden verzekerd bent. 

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding
1 plaats over.
Activiteit Delen

Over Friends for Life

Als missie heeft Friends for Life het verstrekken van studiebeurzen aan meisjes en jongens in Kenia om hen daarmee te stimuleren in het vervolgen van hun studie na de middelbare school. Met een studiebeurs wordt hun de mogelijkheid geboden af te studeren en uiteindelijk een baan te vinden, bij voorkeur binnen Kenia. Het doel op lange termijn is het genereren van inkomen door deze groep jongeren wat uiteindelijk resulteert in een groeiende, stabiele economie en welvaart binnen het land.

Friends for Life wil daarmee bijdragen aan een duurzame ontwikkeling van Kenia door sponsoring van studiebeurzen aan zo veel mogelijk studenten die hiervoor zelf niet de financiële middelen hebben.
Vacatures die je misschien ook interessant vindt
Senior Web Designer
Vaste activiteit · 6–8 uur/week
Flexibele locatie
Senior Web Designer
TERRA Foundation is an environmental and social entrepreneurship foundation. Our mission is to Reforest our Future by providing resources and technical support Geplaatst door TERRA Foundation
Word een creatieve vrijwilliger en breng leesplezier voor Elk Kind!
Vaste activiteit · Flexibele uren
Flexibele locatie
Word een creatieve vrijwilliger en breng leesplezier voor Elk Kind!
Zit het schrijven van originele en pakkende teksten jou in het bloed? Wil je meebouwen aan het succes van een inspirerend Stichting in de educatieve sector?
Geplaatst door Biblionef Nederland
Subsidie en financieringsadviseur voor kennisontwikkelingsproject voor Jongeren
Vaste activiteit · 3–5 uur/week
Amsterdam
Subsidie en financieringsadviseur voor kennisontwikkelingsproject voor Jongeren
Het project is gericht op het beschikbaar stellen van counseling en mentoractiviteiten voor educatie en loopbaanontwikkeling voor Afrikaans-Nederlandse jongerenGeplaatst door Stichting International College of Commerce -ICC
Videospecialist animatievideo voor een tijdelijke klus. Iets voor jou?
Tijdelijke activiteit · Flexibele uren · Voor ongeveer 6 maanden
Vanuit huis
Videospecialist animatievideo voor een tijdelijke klus. Iets voor jou?
De animatievideo die jij gaat maken over Stichting Babyspullen vertelt hoe ons proces verloopt.Geplaatst door Stichting Babyspullen
Vind jij het leuk om gastleraar te zijn op een basisschool?
Tijdelijke activiteit · 2 uur/week
Flexibele locatie
Vind jij het leuk om gastleraar te zijn op een basisschool?
Als gastleraar geef je lessen over een specifiek onderwerp waar jij veel vanaf weet. Meld je aan via de vragenlijst-link verderop in de tekst.Geplaatst door Iedereen een Meester
Ben jij de extra handjes in de klas die wij zoeken?
Vaste activiteit · 2–3 uur/week
Flexibele locatie
Ben jij de extra handjes in de klas die wij zoeken?
Jij helpt de leerkracht door te helpen bij bijvoorbeeld lezen en/of rekenen in kleine groepjes.
Meld je aan via de vragenlijst-link verderop in de tekst.
Geplaatst door Iedereen een Meester