Skip Sidebar
Stichting Eekta

Stichting Eekta

Non-profit

Over ons

Eekta is een stedelijke organisatie en levert vanaf haar oprichting een actieve bijdrage aan de participatie, sociaal-maatschappelijke emancipatie en integratie van de Surinaamse gemeenschap in de ...

WelzijnOuderen
VrijwilligersbeleidKwaliteitsonderscheiding Haags Keurmerk
Goede gezondheid en welzijnPartnerschap om de doelstellingen te bereiken
Deel
Koken met Liefde: Word jij vrijwilliger bij Eekta?

Koken met Liefde: Word jij vrijwilliger bij Eekta?

Vaste activiteit · Flexibele uren
Boylestraat 20, 2563 EK Den Haag, Nederland
Koken & etenGastheer/vrouwSociaal contact
WelzijnOuderenBuurt & omgeving
Goede gezondheid en welzijnPartnerschap om de doelstellingen te bereiken
Activiteit Delen
Stichting Eekta
#66820
Scan me of ga naar www.denhaagdoet.nl/o/Federatie-Eekta/activiteiten/Koken-met-Liefde-Word-jij-vrijwilliger-bij-Eekta/66820 om je aan te melden

Contactpersoon

Eekta EektaStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of 06-12234990.

Samenvatting

Wil jij een positieve impact hebben op het leven van ouderen en tegelijkertijd je passie voor koken delen? Bij Eekta hebben we een geweldige kans voor jou!

Uitgebreide omschrijving

Waarom kiezen voor Eekta?


1️⃣ Betekenisvol werk: Door deel uit te maken van ons Koken voor Ouderen-programma, geef je ouderen de warmte en voeding die ze verdienen. Je helpt hen niet alleen met een gezonde maaltijd, maar ook met gezelligheid en aandacht.


2️⃣ Gemeenschap: Eekta is een hechte gemeenschap die gedreven wordt door medeleven, aandacht en respect voor elkaar. Als vrijwilliger word je onderdeel van ons liefdevolle team, waar je nieuwe vriendschappen kunt sluiten en je passie voor koken kunt delen met gelijkgestemde mensen.


3️⃣ Flexibiliteit: We begrijpen dat ieders agenda anders is, daarom bieden we flexibele vrijwilligerstijden aan. Of je nu een paar uur per week of een paar dagen per maand beschikbaar bent, we vinden een schema dat bij jou past.


Wat bieden wij?


1️⃣ Training en ondersteuning: Geen kookervaring? Geen probleem! Bij Eekta zorgen we voor training en begeleiding, zodat je zelfverzekerd en deskundig te werk kunt gaan. We leren je graag de fijne kneepjes van het vak en geven je de tools die je nodig hebt om succesvol te zijn.


2️⃣ Waardering en erkenning: Jouw inzet als vrijwilliger is van onschatbare waarde. We erkennen en waarderen jouw bijdrage aan onze organisatie en de ouderen die we ondersteunen. Je wordt een essentieel onderdeel van het Eekta-team en jouw inzet wordt gewaardeerd door de hele gemeenschap.


3️⃣ Verrijkende ervaring: Als vrijwilliger bij Eekta krijg je de kans om je vaardigheden te ontwikkelen, nieuwe culturen te ontdekken en waardevolle levenslessen te leren van degenen die je helpt. Het is een ervaring die je persoonlijke groei en voldoening zal brengen.


Dus, ben jij klaar om iets geweldigs te doen en het leven van ouderen te verrijken met jouw culinaire talenten? Sluit je dan aan bij Eekta en maak een verschil dat lang bij zal blijven!


Meld je vandaag nog aan als vrijwilliger bij Eekta's Koken voor Ouderen-initiatief en laat ons samen zorgen voor degenen die ons het meest dierbaar zijn.


Neem contact met ons op via [email protected] of bezoek onze website voor meer informatie. We kijken ernaar uit om van je te horen!


Samen kunnen we een betere wereld creëren, één maaltijd tegelijk. 


Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Den Haag Activiteiten > Stichting Eekta > Koken met Liefde: Word jij vrijwilliger bij Eekta?

Over Stichting Eekta

Eekta is een stedelijke organisatie en levert vanaf haar oprichting een actieve bijdrage aan de participatie, sociaal-maatschappelijke emancipatie en integratie van de Surinaamse gemeenschap in de Haagse multiculturele samenleving. Dat doet de stichting o.a. door het houden van spreekuren, het uitvoeren van sociaal-culturele activiteiten, het organiseren van cursussen zoals steun bij administratie, informatiemiddagen, bewegen, wandelen, yoga, zang, dans en muziek en digitale vaardigheidstrainingen.

Nu vervult zij deze rol door veel nadrukkelijker de weg te zoeken van ontmoetingen en dialogen, het leggen van verbinding tussen burgers onderling. Gelet op haar ervaring met het werken met de Surinaamse doelgroep is er specifieke kennis, een netwerk en grote bekendheid in Nederland opgebouwd. Dit heeft bijgedragen dat Eekta meer een karakter heeft van een Maatschappelijk & Cultureel dialoogcentrum.
Eekta wordt bezocht door Hagenaars met diverse achtergronden, algemene- en vrijwilligersorganisaties. Deze raken op hun beurt geïnspireerd om gezamenlijk met Eekta activiteiten op te zetten en uit te voeren die gericht zijn op maatschappelijke taken en de specifieke benadering van Surinaamse ouderen.
Mede vanwege haar herkenbaarheid en specifieke positionering wordt Eekta daarnaast vaak benaderd voor samenwerking door de gemeentelijke afdeling welzijn/zorg, diverse maatschappelijke instellingen en andere (wijk)organisaties met vragen om advies en om in organisaties of werkgroepen zitting te nemen.
Eekta is gezeteld aan de Boylestraat 20, 2563 EK Den Haag in het stadsdeel Segbroek. Zij exploiteert hier haar activiteiten waar ook het kantoor gevestigd is.   
Vacatures die je misschien ook interessant vindt
We need YOU! Kom helpen in ons restaurant bij Jonker Frans
Vaste activiteit · 2–3 uur/week
Den Haag
We need YOU! Kom helpen in ons restaurant bij Jonker Frans
Restaurant werkzaamheden, affiniteit met ouderen, werktijden in overleg, geen ervaring vereist, in een gezellig en betrokken team.Geplaatst door Florence, Woonzorgcentrum Jonker Frans
Medewerker buurtlunch Transvaal
Vaste activiteit · 1–3 uur/week
Den Haag
Medewerker buurtlunch Transvaal
Binnenkort willen we starten met een wekelijkse lunch voor buurtbewoners. Geplaatst door Buurt- en kerkhuis de Paardenberg
Vrijwilliger "Eten in de Buurt"
Vaste activiteit · 2–4 uur/week
Den Haag
Vrijwilliger "Eten in de Buurt"
Op dit moment wordt onze activiteit Eten in de Buurt iedere donderdag aangebodenGeplaatst door MOC Schilderswijk
Formule 1 coureur gezocht voor breng en haalservice Scootmobiel Pool!
Vaste activiteit · 4 uur/week
Den Haag
Formule 1 coureur gezocht voor breng en haalservice Scootmobiel Pool!
Vrijwilliger voor scootmobiel breng- en haalservice gezocht! Jij haalt en brengt een leen-scootmobiel van het uitleenpunt naar de inwoner en weer terug.Geplaatst door Wijkz, Centrum
Jij maakt het verschil in de huiskamer! Kom je helpen?
Vaste activiteit · Flexibele uren
Den Haag
Jij maakt het verschil in de huiskamer! Kom je helpen?
Ondersteunen in de huiskamer waar bewoners met een vorm van dementie met elkaar de maaltijd gebruiken. Geplaatst door Florence, Woonzorgcentrum Jonker Frans
Gastheer/vrouw YMCA Buurtrestaurant
Vaste activiteit · 2–4 uur/week
Den Haag
Gastheer/vrouw YMCA Buurtrestaurant
Als gastheer/vrouw zorgt u dat onze gasten een gezellig verblijf in ons (buurt) restaurant beleven, met alle werkzaamheden die daar bij horen. Geplaatst door YMCA Scheveningen