Skip Sidebar

Over ons

De Kinderwinkel is een project van de protestantse wijkgemeente van de Marcuskerk en van Stek – voor stad en kerk. In 1995 werd De Kinderwinkel vanuit de Marcuskerk opgericht. De verantwoordelijkheid ...

Kinderen & JongerenBuurt & omgevingWelzijn
VrijwilligersbeleidVrijwilliger kan meedoen aan trainingsprogramma’s
Deel
 Enthousiaste vrijwilliger activiteiten tienerinloop!

Enthousiaste vrijwilliger activiteiten tienerinloop!

Vaste activiteit · 2–3 uur/week
Van Baerlestraat 113, 2533 LK Den Haag, Nederland
Activiteiten begeleiden
Kinderen & JongerenBuurt & omgevingWelzijn
Activiteit Delen
De Kinderwinkel Den Haag
#46671
Scan me of ga naar www.denhaagdoet.nl/o/De-Kinderwinkel-Den-Haag/activiteiten/Enthousiaste-Vrijwilliger-Tienerinloop-2-uur-per-week/46671 om je aan te melden

Contactpersoon

Kinderwinkel Den HaagStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of 0703181680.

Samenvatting

Sta je sterk in je schoenen en ben je enthousiast over het werken met tieners? Word dan vrijwilliger bij de tienerinloop van de Kinderwinkel!

Uitgebreide omschrijving

Bij de tienerinloop komen tieners uit Moerwijk bij elkaar voor een leuke activiteit. Werk jij graag met tieners en houd je wel van een uitdaging? Kom dan het verschil maken in onze Kinderwinkel. 


De Kinderwinkel is een veilige plek voor kinderen en tieners uit de buurt. Ze kunnen er terecht voor leuke activiteiten en ze kunnen er hun verhaal kwijt. De tienerinloop is er voor tieners van 10 tot en met 16 jaar.


Als vrijwilliger zorg je er, samen met de tienerwerker en andere vrijwilligers, voor dat zij een leuke avond hebben. De ene keer is er vrije inloop, waarbij tieners zelf bepalen wat ze willen gaan doen. De andere keer is er een activiteit gepland zoals: een voetbaltoernooi, een speurtocht door de wijk, een escaperoom, muffins bakken. Af en toe gaan we met de tieners op pad voor een uitje of hebben we een andere activiteit.


Waar ben jij goed in?

Je vindt het leuk om voor tieners leuke activiteiten te verzinnen en deze uit te voeren. Daarbij werk je goed samen in een team. Je staat stevig in je schoenen en bent duidelijk. Je kunt grenzen aangeven en daarnaast ook je enthousiasme overbrengen aan de kinderen.


Dit vragen we van je:

Enthousiasme en doorzettingsvermogen ; goed met tieners om kunnen gaan; in een team kunnen werken en een verklaring omtrent Gedrag (VOG).

Aantal uren: 2 uur per week (of eens in de twee weken)

Tijdstip: Vrijdag van 19.00 tot 20.15 uur 

Minimale leeftijd: 18 jaar


Dit krijg je van ons:

Deskundige begeleiding; jaarlijks uitje; WA- en ongevallenverzekering tijdens je vrijwilligerswerk en een reis- en onkostenvergoeding.


Interesse?

Meld je dan snel aan via deze site!






Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Den Haag Activiteiten > De Kinderwinkel Den Haag > Enthousiaste vrijwilliger activiteiten tienerinloop!

Over De Kinderwinkel Den Haag

De Kinderwinkel is een project van de protestantse wijkgemeente van de Marcuskerk en van Stek – voor stad en kerk. In 1995 werd De Kinderwinkel vanuit de Marcuskerk opgericht. De verantwoordelijkheid voor de dagelijkse gang van zaken wordt door Stek behartigd, en onze MR denkt actief mee over alles wat er speelt. De Kinderwinkel wil dagelijks een veilige thuisplek zijn voor kinderen en tieners in Moerwijk.

In de Kinderwinkel werken twee beroepskrachten en circa 50 vrijwilligers uit de wijk en de kerk met elkaar samen. Het is een plek waar kinderen, tieners en hun ouders/verzorgers van verschillende afkomst en met verschillende (geloofs)overtuigingen elkaar kunnen ontmoeten.

De Kinderwinkel ontwikkelt tal van activiteiten: kinderinloop, tienerinloop, ouder-kind ochtenden, het bekende tienerrestaurant op donderdagavond, huiswerkbegeleiding, muzieklessen, uitstapjes in de schoolvakanties, een zomerkamp en nog veel meer.

Aan het werk van de Kinderwinkel is ook een project verbonden op de nabijgelegen P. Oosterleeschool: de Bank. Dat is individuele begeleiding van kinderen die in een moeilijke situatie verkeren of gewoon eens vertrouwelijk willen praten.
Vacatures die je misschien ook interessant vindt
Help jij mee als kok bij het Tienerrestaurant van de Kinderwinkel?
Vaste activiteit · 4–5 uur/week
Den Haag
Help jij mee als kok bij het Tienerrestaurant van de Kinderwinkel?
Elke donderdagavond van 16.00 - 20.30 uur wordt de Kinderwinkel omgedoopt tot het tienerrestaurant.Geplaatst door De Kinderwinkel Den Haag
Enthousiaste Vrijwilliger Kinderinloop (2 uur per week)
Vaste activiteit · 2–3 uur/week
Den Haag
Enthousiaste Vrijwilliger Kinderinloop (2 uur per week)
Heb jij een hart voor kinderen en bezorg jij hen graag een leuke middag? Word dan vrijwilliger bij de kinderinloop van de Kinderwinkel!Geplaatst door De Kinderwinkel Den Haag
Vind jij het leuk om met kinderen te werken, te sporten?
Vaste activiteit · 2–3 uur/week
Den Haag
Vind jij het leuk om met kinderen te werken, te sporten?
En leuke sportactiviteiten te doen? Word dan vrijwillig activiteitenbegeleider bij onze Jongensclub van de Kinderwinkel in Moerwijk.Geplaatst door De Kinderwinkel Den Haag
Jij creabea? Dan zoeken wij jou voor onze knutselgroep!
Vaste activiteit · 2–3 uur/week
Den Haag
Jij creabea? Dan zoeken wij jou voor onze knutselgroep!
Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om de knutselclub te ondersteunen elke dinsdagmiddag van 3 tot 5 uur.Geplaatst door Stichting Escamp voor vrouwen
Laat weten hoe jij kan helpen!
Eenmalige activiteit · 2–4 uur
Den Haag
Laat weten hoe jij kan helpen!
Bij ons kun je je op eindeloos veel manieren inzetten als vrijwilliger en daardoor het verschil maken. Lees snel verder!Geplaatst door Buurtkamer de Luyk
Buddy gezocht voor jongen van 7 jaar met hersenaandoening
Tijdelijke activiteit · 1–2 uur/week
Den Haag
Buddy gezocht voor jongen van 7 jaar met hersenaandoening
Heb jij een paar uurtjes per week over op woensdagmiddag of in het weekend om samen met deze Bikkel van 7 jaar te bouwen met lego, een potje te schaken ?Geplaatst door Buddy Netwerk