Marketing en Communicatie Vrijwilliger

Marketing en Communicatie Vrijwilliger

Vaste activiteit · Flexibele uren
Flexibele locatie
Fotografie & filmMarketing & CommunicatieSociale media
Buurt & omgevingArmoedebestrijdingKinderen & Jongeren
Geen armoedeKwaliteitsonderwijsEerlijk werk en economische groei
Geschikt voor jongerenGeschikt voor bedrijfsvrijwilligers
Activiteit Delen
DARA Europe
#81001
Scan me of ga naar www.denhaagdoet.nl/o/DARA-Europe/activiteiten/Marketing-en-Communicatie-Vrijwilliger/81001 om je aan te melden

Contactpersoon

Jose HuizengaStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of 0611241865.

Samenvatting

Word lid van onze werkgroep Marketing en Communicatie! We zijn op zoek naar vrijwilligers die houden van sociale media, Photoshop of het schrijven van content.

Uitgebreide omschrijving

Ben jij gemotiveerd om een verschil te maken in de wereld? DARA Europe heeft jouw hulp nodig! We zijn op zoek naar vrijwilligers voor onze Marketing en Communicatie werkgroep.


DARA Europe is een Nederlandse stichting die de NGO Stellar Child Care Organization (SCCO) in Phnom Penh, Cambodja ondersteunt. DARA Europe biedt op deze manier kansarme kinderen in Cambodja een betere toekomst.

DARA Europe wil kinderen de mogelijkheid geven zich te ontwikkelen tot volwassenen met een kans op een betere toekomst. Dit doen wij door kinderen meerdere jaren op intensieve wijze te begeleiden. DARA Europe helpt geen duizenden kinderen aan een eenmalige boterham, maar richt zich op familieondersteuning en onderwijsprogramma’s die kinderen en hun familie een beter en zelfstandig bestaan bieden.


Mogelijkheden voor vrijwilligers

Als vrijwilliger bij DARA Europe maak je het verschil voor een kleine organisatie met een grote impact. Samen, in een klein team, ga je aan de slag met het creëren van content voor onze sociale media en website. Heb je creatieve ideeën voor fondsenwerving? Maak je de mooiste foto’s en video’s voor Facebook en Instagram? Schrijf je foutloos Nederlands en Engels? We maken graag kennis!

  • Je krijgt de kans om een zichtbare positieve impact te maken op de levens van mensen in Cambodja.
  • Je werkt in een gezellig en inspirerend team van gedreven professionals, waar we veel van elkaar leren.
  • Je werkt zelfstandig, maar je kunt altijd rekenen op de steun van
  • Wij zijn flexibel! Je werkzaamheden, tijdsinvestering en werktijden bepaal je dan ook zelf. We overleggen regelmatig online, zodat je betrokken blijft bij wat er speelt. Een keer per jaar ontmoeten we elkaar om in een informele setting onze ideeën en ervaringen uit te wisselen.


Ervaring is geen voorwaarde. Als u geïnteresseerd bent om meer te weten te komen en ons doel wilt helpen promoten, neem dan contact met ons op! Wij geven de voorkeur aan iemand gevestigd in Nederland; je kunt op afstand werken, maar we proberen elkaar minimaal één keer per jaar persoonlijk te ontmoeten. Nederlands spreken is een grote pré.bestuursleden en collega-vrijwilligers.


Onze verwachtingen 


Om onze plannen en ambities voor de toekomst waar te maken, is er veel werk te verzetten. Heb je affiniteit met de missie van DARA Europe en steek je graag de handen uit de mouwen voor een betere wereld? Je bent van harte welkom in ons team! 

Wij verwelkomen graag een actief teamlid die verantwoording kan en wil nemen en die samen met ons de schouders eronder zet om gezamenlijk de doelstellingen te realiseren. We zoeken een enthousiaste vrijwilliger die ons verhaal kan vertellen, onze doelstellingen kan uitdragen en zich inspant om samen met het team van vrijwilligers DARA Europe te steunen. 


Geïnteresseerd? Stuur ons een bericht of bekijk de website van DARA Europe om meer te weten te komen over hoe je je bij ons team kunt aansluiten.


Ervaring met het schrijven van content voor social media en nieuwsberichten is geen pré, wel zou het fijn zijn als je de Nederlandse en Engelse taal mondeling en schriftelijk goed beheerst.

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding
Activiteit Delen

Over DARA Europe

DARA Europe zet zich in voor de ondersteuning van kinderen in het dorp Andong
Cambodja. Wij ondersteunen lokale projecten, programma’s en faciliteiten gericht op welzijn, veiligheid en onderwijs.
Vacatures die je misschien ook interessant vindt
Website en social media manager
Tijdelijke activiteit · 1–2 uur/week · Start vanaf 28 apr 2024 Voor ongeveer 6 maanden
Vanuit huis
Website en social media manager
Zet jouw kennis van websites en Social media in om vrijwilligers te vinden en te binden. Met als doel mensen met tegenslagen wat gelukkiger te maken.Geplaatst door Humanitas Vinden en binden - Zuidwest
Wil jij als lid het TransitieCinema Organisatieteam komen versterken?
Vaste activiteit · 8-16 uur/maand
Flexibele locatie
Wil jij als lid het TransitieCinema Organisatieteam komen versterken?
Als lid van het organiserende team onderzoek je mogelijke onderwerpen en documentaires om te screenen en neem je contact op met experts om deel te nemen aan het panel tijdens de TransitieCinema-evenementen.Geplaatst door Stichting TransitieCinema
Senior Web Designer
Vaste activiteit · 6–8 uur/week
Flexibele locatie
Senior Web Designer
TERRA Foundation is an environmental and social entrepreneurship foundation. Our mission is to Reforest our Future by providing resources and technical support Geplaatst door TERRA Foundation
Razende reporter gezocht!
Vaste activiteit · Flexibele uren
Flexibele locatie
Razende reporter gezocht!
Gezocht! Een razende reporter die als vrijwilliger voor Voedselbank Haaglanden aan de slag wil gaan.Geplaatst door Stichting Voedselbank Haaglanden
#Jong-LPO #Join the team# >> Help ons bouwen aan een platform voor jongeren
Vaste activiteit · Flexibele uren
Vanuit huis
#Jong-LPO #Join the team# >> Help ons bouwen aan een platform voor jongeren
#Jong-LPO #Join the team
Help ons bouwen aan een platform voor jongeren met chronische pijn.
Geplaatst door Landelijke Pijn Organisatie (LPO)
Nieuw
Ben jij een creatieve geest met een passie voor marketing en communicatie?
Vaste activiteit · 6–8 uur/week
Flexibele locatie
Ben jij een creatieve geest met een passie voor marketing en communicatie?
Dan zijn wij op zoek naar jou als onze nieuwe Marketing Marvel! Lees snel verder voor meer details.Geplaatst door Participatie Keuken