Skip Sidebar

Over ons

WeZijn Transvaal zorgt voor het welzijnswerk in Transvaal Noord, Transvaal Midden, Transvaal Zuid en Groente- en Fruitmarkt. We doen dit samen met de bewoners en buurtgroepen. Met z’n allen zorgen we ...

Buurt & omgevingSociale rechtvaardigheidOnderwijs
VrijwilligersbeleidKwaliteitsonderscheiding Haags Keurmerk
Duurzame steden en gemeenschappenOngelijkheid verminderen
Deel
Bezorg jij kinderen graag een gezellige middag? Meld je aan als vrijwilliger!

Bezorg jij kinderen graag een gezellige middag? Meld je aan als vrijwilliger!

Vaste activiteit · 2–3 uur/week · Start vanaf 20 dec 2023
Mandelaplein 1, 2572 HT Den Haag, Nederland
NederlandsActiviteiten begeleiden
Buurt & omgevingSociale rechtvaardigheidOnderwijs
Ongelijkheid verminderenDuurzame steden en gemeenschappen
Activiteit Delen
WeZijn Transvaal
#74696
Scan me of ga naar www.denhaagdoet.nl/o/Buurthuis-Mandelaplein/activiteiten/Bezorg-jij-kinderen-graag-een-gezellige-middag-Meld-je-aan-als-vrijwilliger/74696 om je aan te melden

Contactpersoon

Pien FrankStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of 0618823722.

Samenvatting

Bezorg jij kinderen graag een gezellig middag? Ben je creatief, enthousiast en geduldig? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Uitgebreide omschrijving

Als vrijwilliger voor onze kinderactiviteiten ben je een onmisbare schakel in het creëren van onvergetelijke ervaringen voor kinderen. Samen met ons team organiseer je diverse activiteiten, zoals knutselen, spelletjes, sport en uitstapjes. Je helpt kinderen bij het ontdekken van hun talenten, stimuleert hun creativiteit en zorgt voor een veilige en gezellige omgeving.


Wat bieden wij jou?

Je draagt bij in de ontwikkeling van kinderen samen met een leuk team van vrijwilligers; waardering en dankbaarheid van kinderen en ouders en het is een leuke en afwisselende job.


Wat vragen wij van jou?

Dat je een paar uur per week beschikbaar bent, leuk met kinderen kan omgaan en creativiteit en energie hebt om leuke activiteiten te bedenken en uit te voeren met je team. Verder vragen we een verklaring omtrent gedrag (VOG) en de kosten hiervoor nemen we natuurlijk voor onze rekening.


Doe mee en maak een verschil in het leven van kinderen. Samen kunnen we mooie herinneringen voor ze creëren!

Meld je vandaag nog aan als vrijwilliger voor onze kinderactiviteiten in het Buurthuis Mandelaplein via deze site en dan plannen we snel een kennismaking!


Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Den Haag Activiteiten > WeZijn Transvaal > Bezorg jij kinderen graag een gezellige middag? Meld je aan als vrijwilliger!

Over WeZijn Transvaal

WeZijn Transvaal zorgt voor het welzijnswerk in Transvaal Noord, Transvaal Midden, Transvaal Zuid en Groente- en Fruitmarkt. We doen dit samen met de bewoners en buurtgroepen. Met z’n allen zorgen we in heel Transvaal voor activiteiten voor de bewoners en voor een fijne buurt. Er zijn 4 locaties van WeZijn Transvaal.

Buurthuis Mandelaplein en Buurthuis Bario zijn 7 dagen per week open. Het zijn veilige en warme plekken, door de buurt voor de buurt. Iedereen is er welkom en iedereen voelt zich er welkom en thuis. Je kan er zelf activiteiten opzetten, je kan meedoen aan activiteiten je kan er je talenten ontwikkelen en mensen ontmoeten. In allebei de buurthuizen zijn buurthuismedewerkers. Zij ondersteunen de activiteiten en bewoners.

In de Buurtkantine, de kantine van Sporthal Transvaal, zijn allerlei activiteiten door en voor de buurtbewoners. Je kan er wat drinken en eten bij het Proeflokaal, er is een aantal avonden jongerenwerk en het kantoor van de bewonersorganisatie zit hier.
Vacatures die je misschien ook interessant vindt
Sportinstructeur (V) Ladies Gym in Transvaal
Vaste activiteit · 2–8 uur/week
Den Haag
Sportinstructeur (V) Ladies Gym in Transvaal
Buurthuis Mandelaplein is op zoek naar een sportinstructeur (V) voor de Ladies Gym. Geplaatst door WeZijn Transvaal
Word vrijwilliger kinderactiviteiten in de Buurtkantine in Transvaal!
Vaste activiteit · 1–2 uur/week
Den Haag
Word vrijwilliger kinderactiviteiten in de Buurtkantine in Transvaal!
Wij zijn op zoek naar een zelfstandige en creatieve vrijwilliger voor het organiseren van activiteiten voor kinderen (4 t/m 11 jaar) in Transvaal Zuid. Geplaatst door WeZijn Transvaal
Wie versterkt ons enthousiaste docententeam?
Vaste activiteit · 2–4 uur/week
Den Haag
Wie versterkt ons enthousiaste docententeam?
Nederlandse taal docent.Geplaatst door MOC Schilderswijk
Mensen-mensen gezocht die in zijn voor zowel een praatje als een gesprek.
Vaste activiteit · Flexibele uren
Den Haag
Mensen-mensen gezocht die in zijn voor zowel een praatje als een gesprek.
Het Aandachtscentrum is een ontmoetingscentrum in het hart van de stad, onze bezoekers zijn op zoek naar een praatje of een gesprek maar ook naar stilte en rustGeplaatst door Aandachtscentrum
Vind jij het leuk om gastvrouw/heer te zijn?
Vaste activiteit · Flexibele uren
Den Haag
Vind jij het leuk om gastvrouw/heer te zijn?
Vind jij het leuk om samen met onze leden een gezellige ochtend/middag in te vullen met creativiteit, samenzijn en even eruit te zijn? Dan maken we graag kennisGeplaatst door Mantelkring
Spaarkringbegeleider
Vaste activiteit · 4-8 uur/maand
Den Haag
Spaarkringbegeleider
Lijkt het je leuk om een spaarkring te starten & te begeleiden? Wil je jezelf ontwikkelen, meer leren over sparen & het begeleiden van (groepen) mensen? Doe meeGeplaatst door Stichting Cash2Grow