Skip Sidebar

Beatstad Radio

Non-profit

Over ons

Beatstad Radio is een vereniging met als doel ‘aandacht vragen voor de muziek en de muzikanten uit de periode van de sixties, and more and before’.
Het is een platform met bekende en minder bekende ...

Kunst & cultuur
Deel

Leid jij de creatieve visie van ons radiostation als onze 'Creative Manager'?

Vaste activiteit · 4–8 uur/week
Den Haag, Zuid-Holland, Nederland
CoördinerenMarketing & CommunicatieBestuur
Kunst & cultuur
2 plaatsen over.
Activiteit Delen
Beatstad Radio
#60806
Scan me of ga naar www.denhaagdoet.nl/o/Beatstad-Radio/activiteiten/Leid-jij-de-creatieve-visie-van-ons-radiostation-als-onze-Creative-Manager/60806 om je aan te melden

Contactpersoon

Marjoline DelahayeStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of 0628253115.

Samenvatting

We zijn op zoek naar een dynamische en strategische leider om de creatieve richting van ons station op zich te nemen.

Uitgebreide omschrijving

De creatieve manager/ directeur is de coördinator van alle Public Relations en reclame ontwikkelingen bij Beatstad Radio.


In deze functie ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van een creatieve visie die aansluit bij ons merk en betrokkenheid en groei stimuleert.

Je werkt nauw samen met de andere PR leden, de Grafische groepsleden en onze geluidsmensen en jij coördineert deze telkens tot een geheel, wat resulteert in resultaten zoals flyers, promotie video’s, nieuwsbrieven, persberichten, leuke marktkraampjes en andere promoties.


Als je een creatieve visionair bent met een passie voor community radio en om ons team te leiden en de toekomst van ons station vorm te geven, horen we graag van je!


Solliciteer dan nu - met een korte motivatie - via deze site!

We wachten op je!

Hoe kom ik er?

2 plaatsen over.
Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Den Haag > Den Haag Activiteiten > Beatstad Radio > Leid jij de creatieve visie van ons radiostation als onze 'Creative Manager'?

Over Beatstad Radio

Beatstad Radio is een vereniging met als doel ‘aandacht vragen voor de muziek en de muzikanten uit de periode van de sixties, and more and before’.
Het is een platform met bekende en minder bekende muziek en interviews met mensen die ervoor zorgen/hebben gezorgd dat dit allemaal te beluisteren is.

Doe met ons mee, leuker vrijwilligerswerk dan dit vind je nergens!

Vacatures die je misschien ook interessant vindt
Nieuw
Tijdelijke activiteit · Flexibele uren · Start vanaf 11 feb Voor ongeveer 4 maanden
Den Haag
Help jij samen met ons, onze festivals en concerten tot een succes te maken?
Vier festivals met klassieke, nieuwe muziek en wereldmuziek, in enkele gevallen ook in combinatie met film en theater. En pop-upconcerten.Geplaatst door Classical NOW!
Tijdelijke activiteit · 2 uur/week · Start vanaf 11 nov 2022
Den Haag
Gek op circus? 🎪 Wij zoeken een vrijwilliger voor onze circuslessen!
Voor kinderen van het speciaal onderwijs bieden we Circuslessen aan. De kinderen leren jongleren, acrobatiek, balanceren. Geplaatst door Buurtcentrum De Mussen
Vaste activiteit · 4–16 uur/week
Den Haag
Design Museum Dedel is op zoek naar vrijwilligers!
Het museum is op zoek naar diverse vrijwilligers.Geplaatst door Design Museum Dedel
Vaste activiteit · 8–16 uur/week
The Hague
Creatieve Event Manager
We zijn op zoek naar een ervaren en creatieve Event Manager-vrijwilliger om onze activiteit en community te promoten tijdens de meest creatieve evenementen die je maar kunt bedenken!Geplaatst door Stichting Wool for Warmth
Eenmalige activiteit · 0–2 uur
Den Haag
Ben je een kundig bestuurder en draag je kunst een warm hart toe?
Wil je jouw kennis en kunde van besturen inzetten om kunst een duurzame eigen plek te bieden in Haagse Hout? Hou je van verbinden en zie je overal kansen? Geplaatst door KunstPost