Skip Sidebar

Over ons

Stichting voor en door volwassenen met autisme. Wij werken aan betere informatie over autisme bij volwassenen vanuit een autistisch perspectief. Dit doen we met circa 40 autistische vrijwilligers door ...

WelzijnMensen met een beperking
Vrijwilligersbeleid
Ongelijkheid verminderenGoede gezondheid en welzijnPartnerschap om de doelstellingen te bereiken
Deel
Ben jij autistisch en goed in sociale media?

Ben jij autistisch en goed in sociale media?

Vaste activiteit · 2–4 uur/week
Vanuit huis
Sociale mediaCoördineren
WelzijnMensen met een beperking
Goede gezondheid en welzijnOngelijkheid verminderenPartnerschap om de doelstellingen te bereiken
1 plaats over.
Activiteit Delen
Autisme Digitaal
#66209
Scan me of ga naar www.denhaagdoet.nl/o/Autisme_Digitaal/activiteiten/Ben-jij-autistisch-en-goed-in-sociale-media/66209 om je aan te melden

Contactpersoon

Frederik BovenStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of 31613426116.

Samenvatting

We zoeken een autistische vrijwilliger die onze werkgroep sociale media wil coördineren. We nodigen juist ook jongeren (18+) uit om te reageren.

Uitgebreide omschrijving

Wie zoeken we?

  • Je hebt ervaring met sociale media, in ieder geval privé en bij voorkeur bij een organisatie.
  • Je kunt goed zelfstandig werken en je komt zelf in actie zonder eraan herinnerd te hoeven worden.
  • Je kunt tijdig en duidelijk communiceren via whatsapp, email en zoom.
  • Je hebt ervaring met Canva (of bent bereid om dit te leren).
  • Ervaring met leidinggeven in een professionele of vrijwillige context is een pré.

Omdat wij een organisatie voor en door autistische volwassenen zijn, nemen wij geen vrijwilligers aan die onder de 18 zijn of die niet zelf autistisch zijn. Zo kunnen we vrijwilligerswerkervaringsplekken voor autistische volwassenen waarborgen en blijven onze activiteiten gebaseerd op eigen ervaring met het hebben van autisme als volwassene.


Wat zijn de taken?

Autisme Digitaal is actief op Facebook, LinkedIn, Instagram en Linktree. Als coördinator geef je leiding aan de werkgroep die de content hiervoor ontwikkelt en plaatst. Er zijn vrijwilligers die teksten schrijven en beeldmateriaal ontwerpen, dit hoef je niet allemaal zelf te doen. Zoals elke coördinator word je ondersteund en aangestuurd door de directeur, met wie je altijd even kunt overleggen.

  • Je plaatst een aantal keren per week iets op onze sociale media kanalen of plant dit in.
  • Je geeft leiding aan de 4-5 vrijwilligers van de werkgroep sociale media en geeft hen taken.
  • Je vergadert 1x per maand met de werkgroep (max. 1 uur); je leidt de vergadering en bereidt deze voor.
  • Je neemt 1x per maand deel aan het coördinatorenoverleg (max. 1 uur).


Wat is interessant aan dit vrijwilligerswerk?

  • Je levert een bijdrage aan betere kennis over autisme bij volwassenen, vanuit het perspectief van mensen met autisme zelf.
  • Je werkt uitsluitend samen met andere autistische volwassenen. Wij zijn één van de weinige organisaties in Nederland waar dit mogelijk is. Onze werkwijzen zijn ingericht op autistische eigenschappen.
  • Je gaat onderdeel uitmaken van een team van meer dan 45 autistische volwassenen. Je leert zo nieuwe mensen met autisme kennen.
  • Je krijgt duidelijk te horen wat er van je verwacht wordt. We werken met uitgeschreven taakomschrijvingen en richtlijnen.
  • Je kunt dit vrijwilligerswerk thuis doen, vanuit elke plaats in Nederland. Al het contact vindt plaats via e-mail, WhatsApp en Zoom.


Procedure

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op met Annelies. Zij neemt binnen 3 dagen contact met je op om een afspraak te maken voor een gesprek via Zoom. Je hebt dan een gesprek met Annelies en de coördinator van de betreffende werkgroep. Dit gesprek duurt ongeveer 35-40 minuten. Als je dat prettig vindt mag er gerust iemand die je kent bij het gesprek aanwezig zijn. Als je daar behoefte aan hebt kun je de vragen van tevoren krijgen. Aan de ene kant dient dit gesprek om kennis met jou te maken en te kijken of de functie bij je past. Aan de andere kant zullen we meer informatie geven over de functie en onze organisatie.

1 plaats over.
Activiteit Delen

Over Autisme Digitaal

Stichting voor en door volwassenen met autisme. Wij werken aan betere informatie over autisme bij volwassenen vanuit een autistisch perspectief. Dit doen we met circa 40 autistische vrijwilligers door middel van webinars, gespreksgroepen en blogs. We zijn online actief in heel Nederland.
Vacatures die je misschien ook interessant vindt
Afwisselende functie voor iemand met autisme: Vervangend coördinator!
Vaste activiteit · 2-8 uur/maand
Vanuit huis
Afwisselende functie voor iemand met autisme: Vervangend coördinator!
We zoeken een vrijwilliger met autisme die beschikbaar wil zijn om af en toe een coördinator te vervangen en soms voor een week de directeur.Geplaatst door Autisme Digitaal
Online marketeer (met coördinerende skills)
Vaste activiteit · Flexibele uren
Vanuit huis
Online marketeer (met coördinerende skills)
Jij bent een marketingpersoon bij uitstek. Iemand die veel weet van Facebook-ads, email-funnels, Mailchimp en/of Autorespond, Google-ads etc. Geplaatst door Landelijke Pijn Organisatie (LPO)
Nieuw
Wil jij onze gespreksleiders aansturen?
Vaste activiteit · 4–8 uur/week
Vanuit huis
Wil jij onze gespreksleiders aansturen?
We zoeken een autistische vrijwilliger die onze online gespreksgroepen voor autistische volwassenen wil coördineren.Geplaatst door Autisme Digitaal
Vind jij de Haagse bewonersorganisaties ook belangrijk?
Tijdelijke activiteit · Flexibele uren
Flexibele locatie
Vind jij de Haagse bewonersorganisaties ook belangrijk?
Den Haag heeft zo’n 50 bewonersorganisaties die opkomen voor de belangen van de bewoners. Maar voor het bereiken van de achterban is communicatie belangrijk. Geplaatst door PEP Den Haag
Word mentor en behartig de zorgbelangen van jouw cliënt!
Vaste activiteit · 2-4 uur/maand
Flexibele locatie
Word mentor en behartig de zorgbelangen van jouw cliënt!
Mentor worden? Kun je de wensen, behoeften, normen en waarden van je cliënt daarbij als leidraad nemen? Dan zoeken we jou!Geplaatst door Mentorschap Haag en Rijn
SchuldHulpMaatje Den Haag  zoekt   coördinatoren!
Vaste activiteit · Flexibele uren
Flexibele locatie
SchuldHulpMaatje Den Haag zoekt coördinatoren!
Spreekt het jou aan om een team schuldhulpmaatjes te begeleiden? Dan zijn we op zoek naar jou als coördinator. Geplaatst door Schuldhulpmaatje