Skip Sidebar

Over ons

ADO Den Haag is een volksclub met een voetbalhistorie van ruim 115 jaar en is onlosmakelijk verbonden aan de stad Den Haag en haar regio. De club verricht al vele jaren een ruim aanbod aan sociaal ...

Sport & RecreatieBuurt & omgevingWelzijn
Vrijwilligersbeleid
Goede gezondheid en welzijn
Deel

Over ADO Den Haag in de Maatschappij

ADO Den Haag is een volksclub met een voetbalhistorie van ruim 115 jaar en is onlosmakelijk verbonden aan de stad Den Haag en haar regio. De club verricht al vele jaren een ruim aanbod aan sociaal maatschappelijke activiteiten en laat daarmee zien midden in de samenleving te staan, want ADO Den Haag is voor iedereen. Om deze activiteiten goed te borgen, is in 2011 een aparte stichting opgericht: ADO Den Haag in de Maatschappij.
Alle inwoners van de regio Haaglanden hebben recht op en toegang tot gezond leven, educatie en participatie, waarmee zij zelf voor hun welzijn kunnen zorgen.

Met de aantrekkingskracht en het bindend vermogen van ADO Den Haag ondersteunen wij maatschappelijke organisaties bij het realiseren van hun doelen op het gebied van de bevordering van gezondheid, participatie en educatie bij de inwoners van de regio Haaglanden.

ADO Den Haag in de Maatschappij staat voor verbinding van de sport met de samenleving. Samen zijn we een ijzersterk team en ieder vervult daarin zijn of haar eigen belangrijke rol. Waar de een begint, pakt de ander het op of tikt ’m terug: van vrijwilligers en spelers tot medewerkers, staf en partnerorganisaties. Niet alleen. Samen!

ADO Den Haag in de Maatschappij
Een een-tweetje met de samenleving

Onlangs toegevoegde activiteiten

Tijdelijke activiteit · Flexibele uren
Den Haag
Begeleider Move in 1 dag
Wil jij je inzetten voor kinderen in Den Haag die minder kansen krijgen dan hun leeftijdsgenootjes? Dan is deelnemen aan het Move in 1 dag-project wat voor jou!Geplaatst door ADO Den Haag in de Maatschappij

Foto's