Wees goed voorbereid

Vrijwilligers werven én behouden is lang niet altijd eenvoudig. Met jou zijn er vele andere organisaties die ook vrijwilligers zoeken. Dus zorg dat je echt goed voorbereid bent. PEP helpt je hier graag bij. Wat wij kunnen doen:

Een adviesgesprek. Voor een afspraak bel 070 - 302 44 44

Wij nemen dan alles met je door. Want ben je aantrekkelijk voor vrijwilligers? Is de basis wel op orde? Zijn de vacatureteksten wel aantrekkelijk?


NIEUW: binnen de eigen organisatie: een mini-expeditie Nieuwe Gezichten

Deze methode is ontwikkeld door het NOV. PEP heeft deze ingekort, zodat het toepasbaar is binnen de eigen organisatie.

Willen jullie ook aan de slag met een gerichte én andere manier van werven, dan jullie tot nu toe gedaan hebben? Maak dan een afspraak bij PEP voor een korte Expeditie bij jullie organisatie. Dit kost ca. 1,5 – 2 uur. Wel belangrijk dat er minimaal 5 personen bij aanwezig zijn, bij voorkeur vooral de vrijwilligers zelf. Een afspraak maken via 070 - 302 44 44 of [email protected].


Helpen met het plaatsen van de vacatures op Den Haag Doet.


Meerdere interessante trainingen

Op de Den Haag Doet Vrijwilligersacademie vind je diverse interessante trainingen.


Maar wij kunnen extra trainingen bieden, zoals:

  • Hoe schrijf ik een goede vacaturetekst.
  • Hoe flexibiliseer ik het vrijwilligerswerk.
  • Wat moet ik minimaal regelen bij het werken met vrijwilligers.
  • Hoe kan ik vrijwilligers werven via social media.


Geef hier aan wat jij nodig hebt. Bij voldoende aanmeldingen plannen wij de training snel in en zullen jou informeren. Zijn er te weinig aanmeldingen, dan helpen we jou op maat.

Workshop Werven van vrijwilligers: senioren

Heeft jouw organisatie behoefte aan ervaren helpende handen? Senioren hebben behalve veel ervaring soms ook structureel meer tijd. Leer hoe je hen kunt bereiken tijdens de workshop Werven van vrijwilligers: senioren op dinsdag 17 mei.