Waarderen van vrijwilligers

Als je aan jouw vrijwilligers laat zien dat je ze waardeert zullen ze langer met plezier bij je aan de slag blijven. Het is het een goed idee om hen af en toe in het zonnetje te zetten. Dus denk ook aan jouw vrijwilligers als er een succes te vieren is binnen jouw organisatie. Zij hebben dit namelijk mede mogelijk gemaakt! Je kunt bijvoorbeeld een klein presentje geven of een online borrel organiseren. Of doe iets met individuele motieven.


Het aanbod van PEP Den Haag:


Ander interessant aanbod:

Webwinkel

Gemeente Den Haag is enorm trots op haar 185.000 vrijwilligers. Als dank voor hun belangeloze inzet voor de stad, lanceert de gemeente op woensdag 12 mei de nieuwe webwinkel speciaal voor Haagse vrijwilligers.

Haagse Vrijwilligersprijzen

Vrijwilligers zijn de onzichtbare helden van onze samenleving. Vaak zetten zij zich op de achtergrond belangeloos in voor anderen. Het is belangrijk dat deze vrijwilligers de erkenning krijgen die ze verdienen. Gemeente Den Haag, PEP Den Haag en ibis hotel Den Haag City Centre en organiseerden daarom de Haagse Vrijwilligersprijzen om ze in de schijnwerpers te zetten.

Meer weten?

Het serviceteam van Den Haag Doet helpt je graag! Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 10.00 en 15.00 uur via [email protected] of tel: 070 - 302 44 19.

Gineke KremerAdviseur online diensten & coördinator serviceteam