Inschrijven

Door deze site te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies.

Deze melding niet meer tonen

Hulp bij het zoeken

Zoektips voor vacaturebank

Op deze pagina vind je handige tips die je kunnen helpen bij het vinden van een geschikte vrijwilligersvacature.

Maak een volledig profiel aan
Een volledig ingevuld profiel is de eerste stap naar het vinden van vrijwilligerswerk dat bij je past! Je kunt niet alleen aanvinken welke onderdelen voor jou van belang zijn, zoals bijvoorbeeld in welk stadsdeel je actief wilt zijn of het soort vrijwilligerswerk, maar onze bemiddelaars kunnen jou ook beter vinden als je profiel volledig is ingevuld.
Je profiel verschijnt in de Kandidatenbank en is alleen zichtbaar voor organisaties en intercedenten. Je kunt een eigen profiel eenvoudig aanmaken als je een account hebt. Tip: bekijk hieronder de instructiefilm 'Hoe maak ik een vrijwilligersaccount aan?'.

Talentenscan
Om erachter te komen wat voor type vrijwilliger je bent en wat voor soort werk bij je past, kun je de online Talentenscan doen. Binnen twee minuten weet je het antwoord! Je krijgt ook meteen bijbehorende vacatures te zien. 
Je kunt ook diverse testjes doen op de website rondom vrijwilligerswerk, zoals een persoonlijkheidstest, een speciale test voor jongeren, een test ' wat je wilt' en een vrijwilligerstest voor de zorg. 

Passende vacatures in je mailbox

Vind je niet zo snel een passende vacature? Dan kun je gebruik maken van de e-mail-service en ontvang je als eerste de nieuwste vacatures in je mailbox.. Als je een eigen account hebt, dan vind je deze mogelijkheid in het menu.

Bij twijfel
Zie je een leuke vacature, maar twijfel je toch nog? Bel de organisatie dan even voor meer informatie. De contactgegevens staan bij de vacature. Je kunt ook altijd een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek.