Wat kan Den Haag Doet voor jouw organisatie doen?

Vrijwilligers vinden kan een uitdaging zijn.

Je bent als organisatie op zoek naar leuke geschikte vrijwilligers? Maak dan in ieder geval gebruik van Den Haag Doet. Dan moet je eerst een organisatie account aanmaken en vervolgens kun je de vacatures plaatsen. Daarvoor maak je een organisatie account aan en plaats je een vacature. Mochten er weinig aanmeldingen komen en je ziet het even niet zitten? Geen probleem neem contact op met het Service team. En wij kijken met je mee waarmee we je kunnen helpen, top 3, extra aandacht, you name it.. we give it our best shot! Samen gaan we ervoor!


Hier een vacature plaatsen is geen garantie op succes. Dat kan vele oorzaken hebben: geen aantrekkelijke tekst; jouw organisatie is niet bekend, enz.


Zorg altijd voor een goed wervingsplan. Regelmatig wordt de training Werven van Vrijwilligers gegeven, kijk hiervoor op de Vrijwilligersacademie en kijk voor meer informatie op: https://pepdenhaag.nl/werven-van-vrijwilligers

Vrijwilligers zoeken

Zoekt jouw organisatie vrijwilligers? Wij helpen je op weg!

Jonge vrijwilligers bereiken

De doelgroep (potentiele) jonge vrijwilligers bestaat uit verschillende subgroepen: scholieren,

studenten en starters op de arbeidsmarkt. 

Werken met vrijwilligers

PEP Den Haag geeft organisaties gratis advies over vrijwilligers werven en werken met vrijwilligers. Kijk op de website voor persoonlijk advies, tips en netwerkbijeenkomsten.

Trainingen voor organisaties

Leren op afstand of op een veilige 1,5 meter kan via de Den Haag Doet Vrijwilligersacademie. Bekijk het cursusaanbod voor vrijwilligersorganisaties.

Serviceteam

Heb je hulp nodig met het plaatsen van een vacature of heb je andere vragen? Neem contact op met het serviceteam van Den Haag Doet. Wij helpen je graag verder!

NLdoet levert nieuwe krachten

Elke maatschappelijke organisatie heeft klussen die blijven liggen. Het opknappen van het clubgebouw, zomerklaar maken van de moestuin of een leuk extraatje organiseren voor bewoners… Klussen die actieve Hagenaars best willen oppakken. Bieden jullie al een klus aan tijdens NLdoet (28 en 29 mei 2021)?

Meer weten?

Neem contact op met het serviceteam van Den Haag Doet.

Gineke Kremer[email protected]Adviseur online diensten & coördinator serviceteam
[email protected]
070 - 302 44 19