Wat kan Den Haag Doet voor jouw organisatie doen?

Vrijwilligers vinden kan een uitdaging zijn.

Je bent als organisatie op zoek naar leuke geschikte vrijwilligers? Maak dan in ieder geval gebruik van Den Haag Doet. Dan moet je eerst een organisatie account aanmaken en vervolgens kun je de vacatures plaatsen. Daarvoor maak je een organisatie account aan en plaats je een vacature. Mochten er weinig aanmeldingen komen en je ziet het even niet zitten? Geen probleem neem contact op met het Service team. En wij kijken met je mee waarmee we je kunnen helpen, top 3, extra aandacht, you name it.. we give it our best shot! Samen gaan we ervoor!


Hier een vacature plaatsen is geen garantie op succes. Dat kan vele oorzaken hebben: geen aantrekkelijke tekst; jouw organisatie is niet bekend, enz.


Zorg altijd voor een goed wervingsplan. Regelmatig wordt de training Werven van Vrijwilligers gegeven, kijk hiervoor op de Vrijwilligersacademie en kijk voor meer informatie op: https://pepdenhaag.nl/werven-van-vrijwilligers

Vrijwilligers zoeken

Zoekt jouw organisatie vrijwilligers? Wij helpen je op weg!

Jonge vrijwilligers bereiken

De doelgroep (potentiele) jonge vrijwilligers bestaat uit verschillende subgroepen: scholieren,

studenten en starters op de arbeidsmarkt. 

Win een promotiepakket voor jouw vacature!

Vrijwilligers vinden een uitdaging? Niet met onze vernieuwde platformen Den Haag Doet, Volunteer The Hague en Den Haag Doet Vrijwilligersacademie. Plaats jouw vacature en maak kans op een van de promotiepakketten! Deze bestaan onder andere uit extra promotie ter waarde van 50 euro op social media.

Trainingen voor organisaties

Leren op afstand of op een veilige 1,5 meter kan via de Den Haag Doet Vrijwilligersacademie. Bekijk het cursusaanbod voor vrijwilligersorganisaties.

Bestuurdersbank

Veel maatschappelijke (vrijwilligers) organisaties hebben moeite met het vinden van nieuwe bestuursleden. Het gevolg is dat de zittende bestuursleden teveel werk moeten verzetten om de boel draaiende te houden, en daardoor een hollend bestuur worden (achter de feiten aan). Ook zitten ze te lang omdat er geen nieuwe aanwas is, en krijgen teveel ‘eigen tradities’. Het gevolg is dat het bestuur niet aantrekkelijk is voor potentiële nieuwe bestuursleden.

Vrijwilligers werven met social media

Aan de slag met het werven van vrijwilligers met social media? Wij geven jou een aantal tips!

Fondsenwerving

Een fonds is een stichting waarin kapitaal wordt beheerd. Een bekend voorbeeld van een fonds in Den Haag is Fonds 1818. Een fonds wordt opgericht met een bepaald doel, en organisaties kunnen vervolgens een aanvraag doen voor een deel van het budget. Meestal geeft een fonds een deel van de projectkosten, en moeten meerdere fondsen worden aangevraagd.

Waarvoor kun je bij PEP terecht

Werk je met vrijwilligers? Heb je een stichting of wil je gewoon iets organiseren voor de buurt? Wethouder Kavita Parbhudayal, Marlous Sloven van Vitalis en Petra Hofker van Mijn Buuf vertellen je in de onderstaande video waarom PEP Den Haag dé partner is om jouw organisatie een stapje verder te helpen. Wil je net als hen hulp en advies van PEP? Kijk op www.pepdenhaag.nl of bel 070 - 302 44 44.

Meer weten?

Het serviceteam van Den Haag Doet helpt je graag! Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 10.00 en 15.00 uur via [email protected] of tel: 070 - 302 44 19.

Adviseur online diensten & coördinator serviceteam