Wat kan Den Haag Doet voor jouw organisatie doen?

Vrijwilligers vinden kan een uitdaging zijn.

Je bent als organisatie op zoek naar leuke geschikte vrijwilligers? Maak dan in ieder geval gebruik van Den Haag Doet. Dan moet je eerst een organisatie account aanmaken en vervolgens kun je de vacatures plaatsen. Daarvoor maak je een organisatie account aan en plaats je een vacature. Mochten er weinig aanmeldingen komen en je ziet het even niet zitten? Geen probleem neem contact op met het Service team. En wij kijken met je mee waarmee we je kunnen helpen, top 3, extra aandacht, you name it.. we give it our best shot! Samen gaan we ervoor!


Hier een vacature plaatsen is geen garantie op succes. Dat kan vele oorzaken hebben: geen aantrekkelijke tekst; jouw organisatie is niet bekend, enz.


Zorg altijd voor een goed wervingsplan. Regelmatig wordt de training Werven van Vrijwilligers gegeven, kijk hiervoor op de Vrijwilligersacademie en kijk voor meer informatie op: https://pepdenhaag.nl/werven-van-vrijwilligers

Vrijwilligers zoeken

Zoekt jouw organisatie vrijwilligers? Wij helpen je op weg!

Jonge vrijwilligers bereiken

De doelgroep (potentiele) jonge vrijwilligers bestaat uit verschillende subgroepen: scholieren,

studenten en starters op de arbeidsmarkt. 

Werken met vrijwilligers

PEP Den Haag geeft organisaties gratis advies over vrijwilligers werven en werken met vrijwilligers. Kijk op de website voor persoonlijk advies, tips en netwerkbijeenkomsten.

Trainingen voor organisaties

Leren op afstand of op een veilige 1,5 meter kan via de Den Haag Doet Vrijwilligersacademie. Bekijk het cursusaanbod voor vrijwilligersorganisaties.

Serviceteam

Heb je hulp nodig met het plaatsen van een vacature of heb je andere vragen? Neem contact op met het serviceteam van Den Haag Doet. Wij helpen je graag verder!

Fondsenwerving

Een fonds is een stichting waarin kapitaal wordt beheerd. Een bekend voorbeeld van een fonds in Den Haag is Fonds 1818. Een fonds wordt opgericht met een bepaald doel, en organisaties kunnen vervolgens een aanvraag doen voor een deel van het budget. Meestal geeft een fonds een deel van de projectkosten, en moeten meerdere fondsen worden aangevraagd.

Meer weten?

Het serviceteam van Den Haag Doet helpt je graag! Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 10.00 en 15.00 uur via [email protected] of tel: 070 - 302 44 19.

Adviseur online diensten & coördinator serviceteam