Mensen maken Den Haag Video's en Podcasts op een rij

Het hele jaar door zetten we vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties extra in het zonnetje. Iedere maand zetten wij vrijwilligers en organisaties nog eens extra in de spotlight door hun werkzaamheden in beeld te brengen in een video en podcast.

Naomi, Michael en Marleen maken Den Haag groener

Naomi is vrijwilliger bij Stadsboerderij Herweijerhoeve en traint geiten, Michael verzorgt als vrijwilliger het compost bij Stadsoase Spinozahof en Marleen ondersteunt vrijwilligers bij de Groene Motor. Benieuwd hoe ze dat doen? Klik hieronder op de button om de video te bekijken.

In de podcast Mensen maken Den Haag groener vertellen Naomi, Michael en Marleen aan presentator Rudo samen over hun werkzaamheden. Waarom kiezen zij voor de boerderij, tuin en natuur? Met elkaar gaan ze in gesprek. Klik op de button hieronder om direct de podcast te beluisteren.

Heb jij Spotify? Luister via de app naar Naomi, Michael en Marleen . Zij vertellen aan presentator Rudo Slappendel waarom zij kiezen voor de boerderij, tuin en natuur. Met elkaar gaan ze in gesprek. Klik op de button hieronder om naar de podcast te luisteren via Spotify.

Luister hier direct naar de Podcast

Klik op Play ▶

Lia, Amina, Shakira en Saskia maken Den Haag socialer

Lia is vrijwilliger bij Lief en Leed Straten, Amina is vrijwilliger bij Haagse Helpers en doet als vrijwilliger boodschappen voor ouderen en Saskia is Community builder in verschillende stadsdelen waaronder Moerwijk. Samen maken zij Den Haag socialer. Klik op de button hieronder om de video te bekijken.

Amina, Shakira en Saskia maken Den Haag socialer. Luister nu ook naar podcast waarin zij met elkaar in gesprek gaan over hun werkzaamheden, waarom zij graag mensen een handje helpen en zich inzetten voor de wijk. Klik op de button hieronder om naar de podcast te luisteren.

Luister hier direct naar de podcast

Klik op Play ▶

Sylvia, Mariam en Willem-Jan maken Den Haag mooier

Bekijk de video van Sylvia van VTV, Mariam van Voor Welzijn Loosduinen en Willem-Jan van Nomade Training en Advies.

Luister naar de podcast met Sylvia van VTV en Willem-Jan van Nomade Training en Advies.

Luister hier direct naar de podcast

Klik op Play ▶