Mensen maken Den Haag Video's en Podcasts op een rij

Het hele jaar door zetten we vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties extra in het zonnetje. Iedere maand zetten wij vrijwilligers en organisaties nog eens extra in de spotlight door hun werkzaamheden in beeld te brengen in een video en podcast.

Adriana, Annemieke en Abderrahim maken Den Haag sprekender

Annemieke is co-voorzitter van Wijkberaad Nieuw Waldeck. Zij zet zich in voor de wijk om de leefbaarheid te vergroten. Adriana zet zich in voor Moeders Informeren Moeders, omdat zij als kersverse moeder ondersteuning vond bij deze organisatie. Nu kan zij ook andere moeders helpen bij ondersteuning. Abderrahim is trainer en adviseur bij PEP Den Haag en ondersteunt maatschappelijke organisaties, bewonersorganisaties en welzijnsorganisaties door advies en trainingen te geven. Benieuwd hoe ze dat doen? Klik hieronder op de button om de video te bekijken.

In de podcast Mensen maken Den Haag sprekender vertellen Annemieke van Wijkberaad Nieuw Waldeck, Adriana van Moeders Informeren Moeders en Abderrahim van PEP Den Haag hoe zij ervoor zorgen dat Haagse burgers hun stem kunnen laten horen. Waarom zij zich inzetten voor de leefbaarheid in de wijk, andere moeders ondersteunen en organisaties en initiatieven in de stad op weg helpen naar meer kansen en gelijkheid. Klik op de button hieronder om direct naar de podcast te luisteren.

Heb jij Spotify? Luister via de app naar Adriana, Annemieke en Abderrahim. Zij vertellen aan presentator Rudo Slappendel waarom zij kiezen voor het Wijkberaad Nieuw Waldeck, Moeders Informeren Moeders en waarom Abderrahim zich inzet voor gelijkheid en emancipatie. Met elkaar gaan ze in gesprek. Klik op de button hieronder om naar de podcast te luisteren via Spotify.

Luister hier direct naar de podcast

Lianne, Martina en Sybke maken Den Haag wijzer

Lianne is vrijwilliger bij de VoorleesExpress en leest voor aan kinderen thuis, bij een gezin. Martina is docent bij Taal aan Zee en leert de Nederlandse taal aan anderstaligen. Sybke werkt als coördinator bij Taal in de Buurt en begeleid taalvrijwilligers bij de Bibliotheek. Benieuwd hoe ze dat doen? Klik hieronder op de button om de video te bekijken.

In de podcast Mensen maken Den Haag wijzer vertellen Lianne van de VoorleesExpress, Martina van Taal aan Zee en Sybke van Taal in de Buurt aan presentator Rudo. Waarom kiezen zij ervoor om voor te lezen bij gezinnen en mensen taalles te geven of verder te helpen met taal? Met elkaar gaan ze in gesprek. Klik op de button hieronder om direct de podcast te beluisteren.

Heb jij Spotify? Luister via de app naar Lianne, Martina en Sybke. Zij vertellen aan presentator Rudo Slappendel waarom zij kiezen voor de VoorleesExpress, Taal aan Zee en Taal in de Buurt. Met elkaar gaan ze in gesprek. Klik op de button hieronder om naar de podcast te luisteren via Spotify.

Luister hier direct naar de podcast

Naomi, Michael en Marleen maken Den Haag groener

Naomi is vrijwilliger bij Stadsboerderij Herweijerhoeve en traint geiten, Michael verzorgt als vrijwilliger het compost bij Stadsoase Spinozahof en Marleen ondersteunt vrijwilligers bij de Groene Motor. Benieuwd hoe ze dat doen? Klik hieronder op de button om de video te bekijken.

In de podcast Mensen maken Den Haag groener vertellen Naomi, Michael en Marleen aan presentator Rudo samen over hun werkzaamheden. Waarom kiezen zij voor de boerderij, tuin en natuur? Met elkaar gaan ze in gesprek. Klik op de button hieronder om direct de podcast te beluisteren.

Heb jij Spotify? Luister via de app naar Naomi, Michael en Marleen . Zij vertellen aan presentator Rudo Slappendel waarom zij kiezen voor de boerderij, tuin en natuur. Met elkaar gaan ze in gesprek. Klik op de button hieronder om naar de podcast te luisteren via Spotify.

Luister hier direct naar de podcast

Klik op Play ▶

Lia, Amina, Shakira en Saskia maken Den Haag socialer

Lia is vrijwilliger bij Lief en Leed Straten, Amina is vrijwilliger bij Haagse Helpers en doet als vrijwilliger boodschappen voor ouderen en Saskia is Community builder in verschillende stadsdelen waaronder Moerwijk. Samen maken zij Den Haag socialer. Klik op de button hieronder om de video te bekijken.

Amina, Shakira en Saskia maken Den Haag socialer. Luister nu ook naar podcast waarin zij met elkaar in gesprek gaan over hun werkzaamheden, waarom zij graag mensen een handje helpen en zich inzetten voor de wijk. Klik op de button hieronder om naar de podcast te luisteren.

Luister hier direct naar de podcast

Klik op Play ▶

Sylvia, Mariam en Willem-Jan maken Den Haag mooier

Bekijk de video van Sylvia van VTV, Mariam van Voor Welzijn Loosduinen en Willem-Jan van Nomade Training en Advies.

Luister naar de podcast met Sylvia van VTV en Willem-Jan van Nomade Training en Advies.

Luister hier direct naar de podcast

Klik op Play ▶