Een vacature op Den Haag Doet

Wat moet je nog meer doen?

Zoek je vrijwilligers? Dan moet je dit ALTIJD DOEN:


  • Zorg dat de vacatures op Den Haag Doet staan. De gemeente Den Haag gaat een campagne starten, zorg dat je gevonden wordt. Zorg voor een aantrekkelijke vacaturetekst. Tips vind je hier.
  • Zet de vrijwilligersvacatures op de eigen site. En zorg dat dit makkelijk vindbaar is. Uiteraard ook met een leuke vacaturetekst, liefst ook met een afbeelding erbij. Heb je veel vacatures, dan kunnen deze automatisch ingeladen worden in jouw site. Wil je meer weten, bel dan 070 302 44 19.
  • Zorg dat er altijd duidelijke contactgegevens bij staan: naam contactpersoon, telefoonnummer, mailadres. Als dit ontbreekt, is de kans heel graag dat de potentiële vrijwilliger direct afhaakt.
  • Als de vacature is aangemaakt op Den Haag Doet, deel deze dan in ieder geval in jullie eigen social media kanalen. Je gaat naar de vacature, en kiest dan ‘deel activiteit’ en het goede icoontje. Dan gaat deze automatisch naar jouw Social Media kanaal (mits je deze op je mobiel of pc hebt staan). Dan kun je er een eigen tekstje aan toevoegen. En dan klaar! Vervolgens kun je nog wat bekende relaties van je taggen, met het verzoek of ze jouw oproep ook willen delen.


Geen reacties? Maak dan een afspraak voor een wervingsplan op maat, tel. 070 302 44 44.

Meer weten?

Het serviceteam van Den Haag Doet helpt je graag! Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 10.00 en 15.00 uur via [email protected] of tel: 070 - 302 44 19.

Sytske Geertsma
Sytske Geertsma[email protected]070 - 302 44 19