Reacties op vacatures? Handel ze direct af.

Heb je een aanmelding gekregen op een vacature of cursus? Handel deze dan direct af. Want de vrijwilliger heeft de moeite genomen om te reageren. Ook als je geen interesse hebt, kun je eenvoudig aangeven dat er ‘geen match’ is of iemand ‘op de reservelijst’ gaat. Je kunt via het systeem eenvoudig berichtjes sturen, maak daar vooral gebruik van.


Hoe je dat moet doen?

  • Je logt in op Den Haag Doet (of op de Den Haag Doet Vrijwilligers Academie).
  • Je gaat naar jouw organisatie, en kiest voor ‘activiteiten’. Dan krijg je een overzicht van alle cursussen en vacatures die jouw organisatie heeft geplaatst.
  • In het overzicht zie je snel het aantal aanmeldingen, maar ook een geel bolletje met een vraagteken. Dit zijn de aanmeldingen die nog niet behandeld zijn. Je klikt erop en gaat contact leggen. Na het contact kun je dan makkelijk de status veranderen in match/geen match. Zo houd je een duidelijk overzicht.


Zo zorgen we er samen voor dat het systeem lekker draait. En vrijwilligers ook het gevoel krijgen dat ze serieus genomen worden en ertoe doen.

Meer weten?

Het serviceteam van Den Haag Doet helpt je graag! Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 10.00 en 15.00 uur via [email protected] of tel: 070 - 302 44 19.

Gineke Kremer[email protected]Adviseur online diensten & coördinator serviceteam