Doe mee aan een onderzoek naar vergoedingen voor vrijwilligers

De gemeente Den Haag is benieuwd naar uw mening

Den Haag heeft ruim 185.000 vrijwilligers. Ze zijn actief bij meer dan 3.000 organisaties. We vragen u als organisatie en/of als vrijwilliger medewerking aan een onderzoek. We horen graag uw mening over de vergoedingen voor uw vrijwilligerswerk en eventuele onkosten. Wat zijn uw ervaringen en wensen? Van u als organisatie horen we ook graag wat voor u praktisch is en wat volgens u het beste aansluit bij uw vrijwilligers.


Onderzoekbureau B&A doet het onderzoek naar vergoedingen vrijwilligers. De resultaten van het onderzoek vormen de basis voor advies met direct uitvoerbare aanbevelingen aan de gemeente. Uw mening is dus belangrijk.


10 minuten van uw tijd

Het invullen van de digitale vragenlijst https://nl.surveymonkey.com/r/CVKMLR7 kost ongeveer 10 minuten. Vul het a.u.b. vóór 13 maart in.


Delen met uw omgeving

Wilt u daarnaast ook aan uw vrijwilligers vragen om vóór 13 maart de vragenlijst in te vullen, bijvoorbeeld via uw nieuwsbrief? Van hen zijn we ook benieuwd wat hun ervaringen en wensbeelden zijn over de vergoedingen vrijwilligers. In dit bericht staat een QR-code die u in uw nieuwsbrief kunt opnemen.


Alvast dank voor uw medewerking,


Met vriendelijke groet,

Gemeente Den Haag