Gezocht: Fondsenwerver Bestuurslid voor Dialoog in Den Haag

Gezocht: Fondsenwerver Bestuurslid voor Dialoog in Den Haag

Vaste activiteit · Flexibele uren
Den Haag, Zuid-Holland, Nederland
FondsenwervingBestuurFinanciënSociaal contactMarketing & Communicatie
Mensen met een beperkingOuderenSociale rechtvaardigheid
Ongelijkheid verminderenVrede, justitie en sterke publieke dienstenPartnerschap om de doelstellingen te bereiken
Geschikt voor jongerenGeschikt voor bedrijfsvrijwilligers
Activiteit Delen
Dialoog in Den Haag
#78128
Scan me of ga naar www.denhaagdoet.nl/o/httpswwwdialoogindenhaagnl/activiteiten/Gezocht-Fondsenwerver-Bestuurslid-voor-Dialoog-in-Den-Haag/78128 om je aan te melden

Contactpersoon

Gea de WiltStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of 0654793686.

Samenvatting

Fondsen werven is een kunst, daar zijn wij inmiddels achter! Het is een sport, je moet het leuk vinden; en het geeft een enorme kick als het lukt!

Uitgebreide omschrijving

Wij zijn goed in dialogen organiseren, maar zouden het heel fijn vinden als jij ons komt helpen met fondsenwerving. Uiteraard helpen we jou daarbij!

 

Wat wij jou bieden

Ben jij werkzaam of ben je een student, misschien is het leuk om op je CV te zetten dat jij je vrijwillig in zet voor onze stichting. Werk je op dit moment niet (meer), misschien vind je het dan leuk om uitdagend, leerzaam, maatschappelijk vrijwilligerswerk op te pakken. De positie biedt ruimte voor groei en persoonlijke ontwikkeling.

Je kunt deelnemen aan verrassende ontmoetingen, verdiepende gesprekken die nieuwe inzichten geven. Je maakt kennis en werkt samen met interessante Haagse contacten. Je kunt deelnemen aan dialogische inspiratiebijeenkomsten en trainingen die we bieden. Je krijgt de kans om een verschil te maken en bij te dragen aan een inclusieve samenleving.

 

Onze doelen

Dialoog in Den Haag heeft als doel: ruimte voor ontmoetingen van betekenis creëren om nieuwe inzichten te laten ontstaan. We proberen dit te bereiken door mensen - door middel van dialoog - te verbinden, te versterken en te verrijken; door het het stimuleren, faciliteren en organiseren van dialoogbijeenkomsten; door het ontwikkelen van projecten en activiteiten om de dialoog in Den Haag te bevorderen; door het verzorgen van trainingen.

 


Onze doelgroepen

Stadsgenoten van alle leeftijden, bijvoorbeeld van maatschappelijke organisaties, religieuze organisaties, scholen, belangenorganisaties. 

 

Onze visie

Dialoog bevordert het inlevingsvermogen en het empathisch vermogen. Het zorgt ook voor gedeelde betekenis en tegelijkertijd voor vrijheid en eigenheid. Het gaat vooroordelen en polarisatie tegen. Door dialoog leren mensen elkaar (beter) kennen en leren ze verschillen accepteren. Het geeft het een aanzet tot aanpassing van het gedrag van mensen. Juist dit draagt positief bij aan sociale cohesie en samenlevingsopbouw in de stad. Daar zetten wij ons voor in. Jij ook?

 

Jouw rol

Als fondsenwerver/bestuurslid speel je een cruciale rol in het verzekeren van de financiële gezondheid van onze stichting, waardoor wij onze missie kunnen voortzetten en uitbreiden. Je zult verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen en uitvoeren van strategieën om fondsen te werven bij verschillende bronnen, waaronder particulieren, bedrijven, fondsen en overheden.

 

Jouw taken

- Identificeren van potentiële financieringsbronnen en het opzetten van duurzame relaties met fondsen (wij denken met je mee).

- Ontwikkelen en implementeren van fondsenwervingsinitiatieven

- Schrijven van overtuigende subsidieaanvragen en fondsenwervende documenten.

- Wil je ook deel uitmaken van ons bestuur, dan ook: Bijdragen aan de algemene strategie en groei van de stichting.

 

Wat we zoeken:

- Iemand die enthousiast is om met fondsenwerving aan de slag te gaan

- Goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.

- Een proactieve houding en het vermogen om zelfstandig te werken en deadlines te halen.

- Het liefst enige ervaring met fondsenwerving en bewezen succes in het behalen van financiële doelstellingen, maar het hoeft niet.

- Affiniteit met de missie en waarden van Stichting Dialoog in Den Haag.

- Wil je ook bestuurslid worden, dan ook de beschikbaarheid om regelmatig deel te nemen aan bestuursvergaderingen en activiteiten.

 

Wil jij deel uitmaken van een kleine organisatie met groei-ambitie, die zich inzet voor interculturele dialoog en samenwerking? Stuur dan een berichtje naar [email protected] of [email protected]


Wil je eerst eens met ons praten aan de telefoon of met een kop koffie, dat kan ook. Je bent van harte welkom! 

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Dialoog in Den Haag

Dialoog in Den Haag organiseert samen met verschillende organisaties in de stad dialogen of evenementen waarin dialoog plaatsvindt en verzorgt trainingen. Dialoog in Den Haag brengt mensen en organisaties bij elkaar.

Je vindt dialogen in o.a. buurthuizen, huiskamers, theaters, tempels, moskeeën en kerken. Ze gaan over uiteenlopende thema's als vriendschap, milieu en klimaat, geluk en gezondheid, herdenken van een speciaal moment in de geschiedenis of thema's die spelen bij jou.
Vacatures die je misschien ook interessant vindt
Fiets mee met een maatje, gezellig en gezond!
Vaste activiteit · Flexibele uren
Den Haag
Fiets mee met een maatje, gezellig en gezond!
Samen fietsen op een duofiets met iemand die niet meer alleen wil of kan fietsen, dat betekent gezelligheid en beweging in de openlucht! Geplaatst door Stichting Fietsmaatjes Nederland, afdeling Den Haag
Nieuw
Budgetcoaches gezocht voor schuldpreventie!
Vaste activiteit · 4–6 uur/week
Den Haag
Budgetcoaches gezocht voor schuldpreventie!
Kom jij ons team versterken en vluchtelingen ondersteunen met hun financiën?Geplaatst door VluchtelingenWerk, Zuidwest-Nederland
Projectassistent voor Den Haag Doet Academie
Vaste activiteit · Flexibele uren
Den Haag
Projectassistent voor Den Haag Doet Academie
Wil jij een bijdrage leveren aan het trainingsaanbod voor vrijwilligers in Den Haag? Dan is dit de functie voor jou!Geplaatst door Den Haag Doet
Organisatietalent gezocht bij mantelzorgproject
Vaste activiteit · 8–16 uur/week
Den Haag
Organisatietalent gezocht bij mantelzorgproject
Voor ons project Mantelzorgondersteuning zoekt de projectleider 1 of 2 organisatietalenten voor ondersteuning bij pr, werving, thema-bijeenkomsten.Geplaatst door Wijkz, Centrum
Vrijwilliger VTV DiscoFriends! 🕺
Vaste activiteit · 2-4 uur/maand
Den Haag
Vrijwilliger VTV DiscoFriends! 🕺
Bij DiscoFriends bezorg je onze 45 discogangers een leuke avond! Maak een dansje of praatje maken, help met bestellen of help iemand in zijn jas. Geplaatst door VTV Vrijetijdsbesteding,Thuismaatjes en Vormingsactiviteiten
Projectassistent
Vaste activiteit · 5–10 uur/week · Start vanaf 1 jul 2024
The Hague
Projectassistent
Als Projectassistent speel je een cruciale rol bij het vormgeven en ontwikkelen van onze trainingen door middel van strategische planning en actieve deelname!Geplaatst door Advocates Who Thrive