Skip Sidebar

Over ons

Dialoog in Den Haag organiseert samen met verschillende organisaties in de stad dialogen of evenementen waarin dialoog plaatsvindt en verzorgt trainingen. Dialoog in Den Haag brengt mensen en ...

Mensen met een beperkingOuderenBuurt & omgeving
Vrijwilliger kan meedoen aan trainingsprogramma’s
Partnerschap om de doelstellingen te bereiken
Deel
Gezocht: Fondsenwerver Bestuurslid voor Dialoog in Den Haag

Gezocht: Fondsenwerver Bestuurslid voor Dialoog in Den Haag

Vaste activiteit · Flexibele uren
Den Haag, Zuid-Holland, Nederland
FondsenwervingBestuurFinanciënSociaal contactMarketing & Communicatie
Mensen met een beperkingOuderenSociale rechtvaardigheid
Ongelijkheid verminderenVrede, justitie en sterke publieke dienstenPartnerschap om de doelstellingen te bereiken
Activiteit Delen
Dialoog in Den Haag
#78128
Scan me of ga naar www.denhaagdoet.nl/o/httpswwwdialoogindenhaagnl/activiteiten/Gezocht-Fondsenwerver-Bestuurslid-voor-Dialoog-in-Den-Haag/78128 om je aan te melden

Contactpersoon

Gea de WiltStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of 0654793686.

Samenvatting

Fondsen werven is een kunst, daar zijn wij inmiddels achter! Het is een sport, je moet het leuk vinden; en het geeft een enorme kick als het lukt!

Uitgebreide omschrijving

Wij zijn goed in dialogen organiseren, maar zouden het heel fijn vinden als jij ons komt helpen met fondsenwerving. Uiteraard helpen we jou daarbij!

 

Wat wij jou bieden

Ben jij werkzaam of ben je een student, misschien is het leuk om op je CV te zetten dat jij je vrijwillig in zet voor onze stichting. Werk je op dit moment niet (meer), misschien vind je het dan leuk om uitdagend, leerzaam, maatschappelijk vrijwilligerswerk op te pakken. De positie biedt ruimte voor groei en persoonlijke ontwikkeling.

Je kunt deelnemen aan verrassende ontmoetingen, verdiepende gesprekken die nieuwe inzichten geven. Je maakt kennis en werkt samen met interessante Haagse contacten. Je kunt deelnemen aan dialogische inspiratiebijeenkomsten en trainingen die we bieden. Je krijgt de kans om een verschil te maken en bij te dragen aan een inclusieve samenleving.

 

Onze doelen

Dialoog in Den Haag heeft als doel: ruimte voor ontmoetingen van betekenis creëren om nieuwe inzichten te laten ontstaan. We proberen dit te bereiken door mensen - door middel van dialoog - te verbinden, te versterken en te verrijken; door het het stimuleren, faciliteren en organiseren van dialoogbijeenkomsten; door het ontwikkelen van projecten en activiteiten om de dialoog in Den Haag te bevorderen; door het verzorgen van trainingen.

 

Onze doelgroepen

Stadsgenoten van alle leeftijden, bijvoorbeeld van maatschappelijke organisaties, religieuze organisaties, scholen, belangenorganisaties. 

 

Onze visie

Dialoog bevordert het inlevingsvermogen en het empathisch vermogen. Het zorgt ook voor gedeelde betekenis en tegelijkertijd voor vrijheid en eigenheid. Het gaat vooroordelen en polarisatie tegen. Door dialoog leren mensen elkaar (beter) kennen en leren ze verschillen accepteren. Het geeft het een aanzet tot aanpassing van het gedrag van mensen. Juist dit draagt positief bij aan sociale cohesie en samenlevingsopbouw in de stad. Daar zetten wij ons voor in. Jij ook?

 

Jouw rol

Als fondsenwerver/bestuurslid speel je een cruciale rol in het verzekeren van de financiële gezondheid van onze stichting, waardoor wij onze missie kunnen voortzetten en uitbreiden. Je zult verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen en uitvoeren van strategieën om fondsen te werven bij verschillende bronnen, waaronder particulieren, bedrijven, fondsen en overheden.

 

Jouw taken

- Identificeren van potentiële financieringsbronnen en het opzetten van duurzame relaties met fondsen (wij denken met je mee).

- Ontwikkelen en implementeren van fondsenwervingsinitiatieven

- Schrijven van overtuigende subsidieaanvragen en fondsenwervende documenten.

- Wil je ook deel uitmaken van ons bestuur, dan ook: Bijdragen aan de algemene strategie en groei van de stichting.

 

Wat we zoeken:

- Iemand die enthousiast is om met fondsenwerving aan de slag te gaan

- Goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.

- Een proactieve houding en het vermogen om zelfstandig te werken en deadlines te halen.

- Het liefst enige ervaring met fondsenwerving en bewezen succes in het behalen van financiële doelstellingen, maar het hoeft niet.

- Affiniteit met de missie en waarden van Stichting Dialoog in Den Haag.

- Wil je ook bestuurslid worden, dan ook de beschikbaarheid om regelmatig deel te nemen aan bestuursvergaderingen en activiteiten.

 

Wil jij deel uitmaken van een kleine organisatie met groei-ambitie, die zich inzet voor interculturele dialoog en samenwerking? Stuur dan een berichtje naar [email protected] of [email protected]


Wil je eerst eens met ons praten aan de telefoon of met een kop koffie, dat kan ook. Je bent van harte welkom!


NB. Tenslotte, denk je in de foto veel ouderen te zien, dat klopt. Dit was een activiteit in de Grote Kerk over Elkaar's rituelen delen. Maar er zijn ook jongeren die naar onze activiteiten komen, en we willen heel graag met meer jongeren werken. Verder we doen ook dialogen op middelbare scholen.

 

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Den Haag Activiteiten > Dialoog in Den Haag > Gezocht: Fondsenwerver Bestuurslid voor Dialoog in Den Haag

Over Dialoog in Den Haag

Dialoog in Den Haag organiseert samen met verschillende organisaties in de stad dialogen of evenementen waarin dialoog plaatsvindt en verzorgt trainingen. Dialoog in Den Haag brengt mensen en organisaties bij elkaar.

Je vindt dialogen in o.a. buurthuizen, huiskamers, theaters, tempels, moskeeën en kerken. Ze gaan over uiteenlopende thema's als vriendschap, milieu en klimaat, geluk en gezondheid, herdenken van een speciaal moment in de geschiedenis of thema's die spelen bij jou.
Vacatures die je misschien ook interessant vindt
Organisatietalent gezocht bij mantelzorgproject
Vaste activiteit · 8–16 uur/week
Den Haag
Organisatietalent gezocht bij mantelzorgproject
Voor ons project Mantelzorgondersteuning zoekt de projectleider 1 of 2 organisatietalenten voor ondersteuning bij pr, werving, thema-bijeenkomsten.Geplaatst door Wijkz, Centrum
🕺 Vrijwilliger VTV DiscoFriends!
Vaste activiteit · 2-4 uur/maand
Den Haag
🕺 Vrijwilliger VTV DiscoFriends!
Bij DiscoFriends bezorg je onze 45 discogangers een leuke avond! Maak een dansje of praatje maken, help met bestellen of help iemand in zijn jas. Geplaatst door VTV Vrijetijdsbesteding,Thuismaatjes en Vormingsactiviteiten
Fanatieke behulpzame dammer gezocht! - Royal Rustique
Vaste activiteit · 1–2 uur/week
Den Haag
Fanatieke behulpzame dammer gezocht! - Royal Rustique
Hou je van een uitdaging en ben je gek op dammen? Wij zoeken voor een bewoner een buddy die wekelijks / op regelmatige basis wil komen dammen. Geplaatst door Saffier
🔤 Taalmaatje gezocht
Tijdelijke activiteit · 1–2 uur/week · Start vanaf 14 mrt 2024 Voor ongeveer 6 maanden
Den Haag
🔤 Taalmaatje gezocht
Wil jij iemand die de Nederlandse taal al redelijk machtig is nog meer leren, dan zijn wij opzoek naar jou.Geplaatst door Stichting Middin
Locatie Landscheiding:  Ben jij een echt spelletjesmens?
Vaste activiteit · 2–4 uur/week
Den Haag
Locatie Landscheiding: Ben jij een echt spelletjesmens?
Iedere vrijdagmiddag van 14:30 tot 16:00 uur organiseren wij een spelletjesmiddag voor onze bewoners. Geplaatst door Cardia: Hart voor Zorg
Locatie Landscheiding: Geniet jij van een fietstocht?
Vaste activiteit · Flexibele uren
Den Haag
Locatie Landscheiding: Geniet jij van een fietstocht?
Door samen te fietsen op onze duo-fiets ben je zelf in beweging en geef je kleur aan de dag van onze bewoners. Geplaatst door Cardia: Hart voor Zorg